• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEVGİLİMİN TERK EDERKENKİ SON CÜMLESİ SENİ ÇOK SEVİYORUM OLDU

A N T A R E S

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2021
141
330
53
merhabalar konuyu arkadasim icin aciyorum: yaklaşık 4 aydır devam eden bir ilişkim vardı farklı şehirlerde yaşıyoruz ama en az ayda 1 kere bir yolunu bulup buluşuyorduk.Beni cok sevdigini davranislariyla sozleriyle cok belli ediyordu. Her şey gayet iyi devam ederken sevgilim beni geçen hafta bir anda terk etti. Terk ederken dahi beni çok sevdiğini bunun benim için olduğunu söyledi ama ben inanmadım tabii ki. Son zamanlarda maddi durumunun kötü olduğunu buluşmak için çareler aradığını ama bulamadığını söylüyordu. Şimdi de her gün türlü türlü bahanelerle mesaj atmaya snapchatten fotoğraf atmaya gayet samimi davranmaya devam ediyor.Beraber aldığımız bilekliğini bile çıkarmamış arkadasiyla kafede kahvalti yaparken bile foto atmis sizce ne yapmaya calisiyor ben ne yapmalıyım

Maddi özgürlüğünü sağlayamamış erkekler ikili ilişkilerinde her zaman sorunlu olurlar çünkü kendilerini eksik hissederler ama bir yandan da hislerine hakim olamazlar ona biraz zaman tanımanızı tavsiye ederim tecrübeyle sabittir (tabii ki bu söylediklerim çalışmayan ya da maddi olarak gerçekten kötü durumda olanlar İçin geçerli)

Ben biraz takılayım başkasını bulamazsam gelirim yine demek istiyor. İrtibatı koparmayalım ama hayatıma başkası girince karışamazsın çünkü ayrıldık demek istiyor. Bir de bak ayrıldık ama tam ayrılmadık sen hayatına kimseyi alma, ben alırsam da karışma demek istiyor.

merhabalar konuyu arkadasim icin aciyorum: yaklaşık 4 aydır devam eden bir ilişkim vardı farklı şehirlerde yaşıyoruz ama en az ayda 1 kere bir yolunu bulup buluşuyorduk.Beni cok sevdigini davranislariyla sozleriyle cok belli ediyordu. Her şey gayet iyi devam ederken sevgilim beni geçen hafta bir anda terk etti. Terk ederken dahi beni çok sevdiğini bunun benim için olduğunu söyledi ama ben inanmadım tabii ki. Son zamanlarda maddi durumunun kötü olduğunu buluşmak için çareler aradığını ama bulamadığını söylüyordu. Şimdi de her gün türlü türlü bahanelerle mesaj atmaya snapchatten fotoğraf atmaya gayet samimi davranmaya devam ediyor.Beraber aldığımız bilekliğini bile çıkarmamış arkadasiyla kafede kahvalti yaparken bile foto atmis sizce ne yapmaya calisiyor ben ne yapmalıyım
Denemiş olmamış uzarsa aşık olacağınızdan korkmuş bu yüzden sizin için terk ettiğini söylemiş. Yeni birini bulacak onunla olmazsa boşta kalmamak için sizi tekrar arayacak bu yüzden de ayrılırken seni seviyorum diyor ki cepte kal diye. Seven erkek bunların hiçbirini yapmaz nokta.

4 aylık görüşme en az ayda 1 kere görüşme hmm yani min 4 kez gördüğü adam, sevgilisi ve terk ediliyor ergen edebiyatı gibi seni seviyorum diye konuşuyor bu adam da. Umarım yaşlar 20 altıdır. Eğer öyleyse üzülmeyin bu da geçer, iletişimi koparın, ayrıldıysa kessin görüşmeyi gel git yapmasın. Eğer 20 yaş üstüyse yaşlar geçmiş olsun ve allah akıl fikir versin

yanlıs anlama ama kımse ayda 1 gordugu ınsanla sevgılı olmak ıstemez :S goruntulu arama da bı yere kadar. bı de gunumuz sartlarında her yer ulasabılecegı kız yada erkek kaynıyorken ınsanın boyle ask yurutmesı bence zor. eskıdenmıs o mektupla ayda 1 bı sey yazcaksın da yıllarca aynı hıssı yasayabılceksın falan .. yanlıs anlamanı cıdden ıstemem . brıaz daha gorusebılecegın bırıyle olman gerek..

Yedektesin. Erkekler genelde kapıları tamamen kapatmazlar ki geri dönmek isterseler yüzleri olsun. Klasik erkek kafası. Yersen...

4 aylık bir adet gavat işte neyine üzülüyorsun be çocuğum? Şu erkeklere Tapmaktan vazgeçin lütfen yalvarıyorum size... Kendinizi sevin yaşamayı sevin gezin dolaşın eğlenin bi erkek için kalbini incitmeye değmez.. Seni yedeğe almış aradığını bulamazsa geri dönecek...

Back
X