• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEVGİLİMİN TERK EDERKENKİ SON CÜMLESİ SENİ ÇOK SEVİYORUM OLDU

Ben de ayrılırken hala sevdiğimden, çok kıymetli olduğundan ama artık (şu şu şu sebeplerden) yürümediginden bahsediyorum. Çok klasik bir ayrılık cümlesidir
Bak, "sorun sende değil, bende" de demiş. Klişeleri yaşamış adam. Çok da anlam yüklemeye gerek yok

merhabalar konuyu arkadasim icin aciyorum: yaklaşık 4 aydır devam eden bir ilişkim vardı farklı şehirlerde yaşıyoruz ama en az ayda 1 kere bir yolunu bulup buluşuyorduk.Beni cok sevdigini davranislariyla sozleriyle cok belli ediyordu. Her şey gayet iyi devam ederken sevgilim beni geçen hafta bir anda terk etti. Terk ederken dahi beni çok sevdiğini bunun benim için olduğunu söyledi ama ben inanmadım tabii ki. Son zamanlarda maddi durumunun kötü olduğunu buluşmak için çareler aradığını ama bulamadığını söylüyordu. Şimdi de her gün türlü türlü bahanelerle mesaj atmaya snapchatten fotoğraf atmaya gayet samimi davranmaya devam ediyor.Beraber aldığımız bilekliğini bile çıkarmamış arkadasiyla kafede kahvalti yaparken bile foto atmis sizce ne yapmaya calisiyor ben ne yapmalıyım
'' Sen bekle, ben az sağa sola bakınayım, daha iyisini bulamazsam yine gelirim. '' diyecek hali yok adamın. Tabiki '' Seni seviyorum, ayrılmamız senin iyiliğin için. '' diyecek. Arkadaşına sordu mu ona neyin iyi geleceğini? Bilekliği takmasına aldanmasın arkadaşın, erkekler eşyalara anlam yüklemiyor. Onun için sadece bir bileklik o. Yeni biri ile tanışsa falanca yerden aldım diyecek, hatta kızın bileğine bile takacak belki.

Ya ben bu kızların masumluğuna çok üzülüyorum; erkeklerin gavatlığına çook sinirleniyorum. Ülkedeki erkek popülasyonu çok sorunlu o kısım tamam; ama bu kızların, gencecik kadınların da gözünün bir şekilde açılması gerek. Bkz konudaki tek hücreli yaratık şu yalanları sıralayarak kızcağızı bunlara inandırabiliyor.

Kızkardeşlik hukuku gereği birbirimize yardımcı olmalıyız. 40 yaşında kadınlar hiç görüşmediği adamlar onları aramadı diye gelip burada çare arayabiliyor. Acaba “inanılmaması gereken klasik erkek yalanları” veya “kadınlardan kadınların gözünü açacak tavsiyeler” diye konu mu açmalı? Hatta bu konu sabitlenmeli falan.

Konu sahibi kardeşim klasik yalanlarla karşı karşıyasın. “Çirkin sen burada dur. Güzel buldum buldum; bulamadım sana kul oldum.” demiş ergen irisi. Muhtemelen diğer tarafla flört konusu netleşmedi. Tatlı bir nazlanma yaşanıyor. Eğer iş olmazsa dönüş olacak ama o da net değil. Kısacası kimsenin 2. seçeneği olma.

merhabalar konuyu arkadasim icin aciyorum: yaklaşık 4 aydır devam eden bir ilişkim vardı farklı şehirlerde yaşıyoruz ama en az ayda 1 kere bir yolunu bulup buluşuyorduk.Beni cok sevdigini davranislariyla sozleriyle cok belli ediyordu. Her şey gayet iyi devam ederken sevgilim beni geçen hafta bir anda terk etti. Terk ederken dahi beni çok sevdiğini bunun benim için olduğunu söyledi ama ben inanmadım tabii ki. Son zamanlarda maddi durumunun kötü olduğunu buluşmak için çareler aradığını ama bulamadığını söylüyordu. Şimdi de her gün türlü türlü bahanelerle mesaj atmaya snapchatten fotoğraf atmaya gayet samimi davranmaya devam ediyor.Beraber aldığımız bilekliğini bile çıkarmamış arkadasiyla kafede kahvalti yaparken bile foto atmis sizce ne yapmaya calisiyor ben ne yapmalıyım
Meali: Şimdi bana biraz müsade, birisi var biraz onunla egleneyim, sende buraya gelirsen ara beni biraz sevişiriz.

Ben olsam sevgilim var sorun oluyor bana yazma artık, seni merak etmiyorum der, kahvemi yudumlarim...

Maddi özgürlüğünü sağlayamamış erkekler ikili ilişkilerinde her zaman sorunlu olurlar çünkü kendilerini eksik hissederler ama bir yandan da hislerine hakim olamazlar ona biraz zaman tanımanızı tavsiye ederim tecrübeyle sabittir (tabii ki bu söylediklerim çalışmayan ya da maddi olarak gerçekten kötü durumda olanlar İçin geçerli)
Katılıyorum. 6 yıllık ilişkim erkek arkadaşımın mezun olduğu dönemde çatırdadı. Başka sebepler de vardı elbette. Ama iş bulamamak epey yıpratmıştı onu. Beni de tabiki. O dönem tepetaklak olduk ayrıldık. 1 ay sonra barıştık ve daha sonrasında iş buldu. Şu son 4 aydır da mutluyuz

Nasıl güvenebiliyorsun?? Belki seninle dört ay konuşurken hayatında başka birisi vardı da onu seninle aldattı. Farklı şehirde ve aydan aya yüzünü görüyorsun. Kimseye güvenme. Bence onunla olan irtibatını kesmeli ve her yerden engellemelisin. Yoksa çok üzülürsün. İlişki bile denemez aslında. Aklın varsa aynı şehirde yaşadığın birisiyle konuşursun. Çünkü bende aynı hataya düştüm ve hikayenin sonunda üzülen ben oldum. Aldatıldım. Bunlarla kafanı yorma kendi hayatına bak. Kendini mutlu et. Beni mutlu etsinler diye bekleme.

Biraz empati yapalım aynı durumda arkadaşınız olsaydı terk eder miydi?Çok saçma bahane daha orjinal olabilirdi

Baskasi var onun icin yedektesin o kiz oyundisi kalirsa kanatlardan seni sahaya alacak gibi duruyor....sosyal medyadan engelle 2 hafta uzulur sonra unutursun uzerinde dusunmeye degmez sevmiyor

Aklima simdi geldi kuzenim bir cocugu cok sevmisti cocuk maddi durumlari sorun ederek kavga cikartiyordu ,kuzenim para gondermisti bi iki kere onunla dertlesiyordu vs sonra ayrildi cocuk bundan bir sure sonra hoop evlendi esine nasil asik nasil asik bor gorsen ne maddi sorun kaldi ne baska sey...hersey bahane erkekler sevdiginde herseyi goze aliyor asla ayrilmiyorlar unutma (bu yasima kadar gozlemim bu)

Muhtemelen evlidir. Ayrıca sevgili böyle olunmuyor olunmamalı.

birtanem çocuğun kendine güveni yok, maddi durum sorunları olabilir ama bunu çözmek için bir şeyler yapmalı ve çok tutarsız davranmış sen unut o çocuğu bir hayır gelmez

Benim eski manita da aşk sozleriyle bitirmişti. İlerde kismetimizdese beraber oluruz da dedi tabii. Ben daha iyisine layigim ilerde asla olmaz dedim. Daha iyisini buldum diye bana düşman oldu sonra hem suçlu hem güçlü :)

Uzaktan uzağa nereye kadar diyor. Ben başkasıyla yatacağım diyor. Senin iyiliğin için demesi o 😄

Gorusmeden veya az goruserek nasil iliski yurutuyorsunuz allasen?

Back
X