Sevgilimin Tuhaf Hareketleri

ecesayir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2017
58
39
3
29
2 senelik bir beraberliğimiz var. Sevgilim çalışmak için başka bir şehirde gideli 1 ay oluyor. Fakat sürekli tartışıyoruz. Sürekli ne desem yanlış anlıyor. Sıkıntıları var onu anlayabiliyorum sürekli onu yalnız hissettirmemeye çalışıyorum fakat bana böyle yapması zoruma gidiyor. En basitinden geç yazmama çok kızıyor o biraz geç yazınca neden geç yazıyorsun deyip bir kaç emoji koydum şaka babında bana demediğini bırakmadı. :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:Sürekli böyle eleştiriyor beni ya ben kendimden ödün veriyorum tartışmayalım diye ama o yine tartışacak bir şey buluyor. Ne istek bıraktı içimde ne de başka bir şey. Eskiden böyle değildi ama şimdi yaptığım her şey, söylediğim her söz batıyor ona. Onu çok seviyorum ama bu durumda benim ağrıma gidiyor çok. Sizce sebebi ne olabilir? Ne yapabilirim? Ne yapmamı önerirsiniz?:110::110::110::110::110::110:

Sen de sen geç yazınca yolladıklarının ekran fotosunu çekip yollasaydın ona. Ayrı yerlerdesiniz diye telefona yapışık yaşayacak halin yok. Sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davran.

Sen de sen geç yazınca yolladıklarının ekran fotosunu çekip yollasaydın ona. Ayrı yerlerdesiniz diye telefona yapışık yaşayacak halin yok. Sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davran.
O istiyor ki o ne yaparsa yapsın ben ona hep aynı sevecenlikle yaklaşayım. Anlamıyor ki bende insanım ve kırılıyorum. Çok üzüyor beni sebepsiz yere. Konuşsam birşey fayda etmeyecek biliyorum. Teşekkür ederim yorumun için canım

1:) maddi sıkıntısı varsa o yüzden stresli olup size çatabilir.

2:) artık ayrılmak istiyordur. Ama siz ayrılın diye kendinden uzaklaştırıyordur.

3:) size güvenmiyor ve geç yazdığınız da yanlış anlayıp birşeyler yaptığınızı sanıyor olabilir.

Başka birşey gelmedi canım aklıma ama çok takma erkek milletine yüz verince değerli olduğunu hissedince g*t ü kalkıyor.:KK14:

1:) maddi sıkıntısı varsa o yüzden stresli olup size çatabilir.

2:) artık ayrılmak istiyordur. Ama siz ayrılın diye kendinden uzaklaştırıyordur.

3:) size güvenmiyor ve geç yazdığınız da yanlış anlayıp birşeyler yaptığınızı sanıyor olabilir.

Başka birşey gelmedi canım aklıma ama çok takma erkek milletine yüz verince değerli olduğunu hissedince g*t ü kalkıyor.:KK14:
1. olabilir diye düşünüyorum canım ama bunun huyunda var o deli ediyor beni deliiii:sinirli::sinirli::sinirli: Teşekkürler yorumun içinnn:KK16:

1. olabilir diye düşünüyorum canım ama bunun huyunda var o deli ediyor beni deliiii:sinirli::sinirli::sinirli: Teşekkürler yorumun içinnn:KK16:
Ne demek canım benim. Senin sevgilin benim eşim:mad: çok sinir bozucu böyle sürekli ilgilen, çocuk gibi sev her an telefonu aç, sürekli sevgi pötürcüğü gibi davran., benle kavga etsen bile hemen barış küs kalma, ama sen birşey yaparsan o burnundan getirir. Ama düzelme oldu evlenince bıraktı huyları İnş. Düzelir sevgiliniz

Biraz soğuk davransanız ama kavga ederek değil, daha cool olarak yani düzelebilir gibi. Uzaklık da çok yoruyor.

Biraz kendi haline birak uzerine gitme.

Eger hayatindaki gecici bir sorundan dolayi stresli ve sinirliyse sana boyle davraniyo olabilir.O sorun bitince davranislari duzelir

Yok eger duzelmiyorsa ikinizin arasindaki bir sorundur.Onu da ancak konusarak ogrenebilirsin

2 senelik bir beraberliğimiz var. Sevgilim çalışmak için başka bir şehirde gideli 1 ay oluyor. Fakat sürekli tartışıyoruz. Sürekli ne desem yanlış anlıyor. Sıkıntıları var onu anlayabiliyorum sürekli onu yalnız hissettirmemeye çalışıyorum fakat bana böyle yapması zoruma gidiyor. En basitinden geç yazmama çok kızıyor o biraz geç yazınca neden geç yazıyorsun deyip bir kaç emoji koydum şaka babında bana demediğini bırakmadı. :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:Sürekli böyle eleştiriyor beni ya ben kendimden ödün veriyorum tartışmayalım diye ama o yine tartışacak bir şey buluyor. Ne istek bıraktı içimde ne de başka bir şey. Eskiden böyle değildi ama şimdi yaptığım her şey, söylediğim her söz batıyor ona. Onu çok seviyorum ama bu durumda benim ağrıma gidiyor çok. Sizce sebebi ne olabilir? Ne yapabilirim? Ne yapmamı önerirsiniz?:110::110::110::110::110::110:
Bizim sorunlarımızda aynı bu şekilde başladı. çalışmaya gitti. ne desem batmaya başladı zamanla. ben geç yazsam problemdi ama onunki değildi. bende kırılıyordum. en son artık aynı problemleri yaşaya yaşaya çözülmez hale geldi. mesafe de araya girince zor oluyor çözmek. en son artık o depresyona girdi. sebepsiz yere bitti gitti. ikimizde çok seviyoruz ama bazen olmuyorsa olmuyordur. sana tek tavsiyem tartışma çıkacağı zaman bunu sakin kafayla konuşalım mı de geçiştir. kışkırtmalarına cevap verme. ama üzgünüm bu işinde sonu bizimki gibi olacak. sevgilin ne yazık ki mesafelere katlanabilen bir adam değil. süreç çok uzunsa sen yavaştan kendini alıştır derim. gittiğinde yıkımın çok zor olmasın.

Back
X