- Konu Sahibi minikkelebek1
-
olsa bile söylemesi dogru degil.....
birdaha öyle konulari acmamasini rica edersin. Kabul etmesse iliskinizin devamini düsünmeni tavsiye ederim.
tepkimi merak ettigini söylüyo. yapmis olsaydim ayrilacaktin. bak yapmadigim icin seni kazandim cok mutluyum diyo
Bugüne kadar hiç yapmadığım bir şeyi tepki ölçmek için başkasına sormadım, kimse de sormaz herhalde.
Eğer soruyorsam ya yapmışımdır söyleme yolunu arıyordumdur ya da yapmayı düşünüyorumdur.
tepkimi merak ettigini söylüyo. yapmis olsaydim ayrilacaktin. bak yapmadigim icin seni kazandim cok mutluyum diyo
Arkadaslar sevgilim bana, sana bi soru sorucam kizmak yok dedi, ve sordu. Birisiyle iliskiye girmis olsam napardin dedi ben dondum kaldim. öyle biseyin olmadigini biliyosun sadece merak ediyorum dedi. ayrilirim dedim kisa ve öz. sonra sordu, peki ya bu senden önce yasanmissa? yani seninle beraberken degilde, önceden bi iliskiye girmissem naparsin dedi. hic bisey demedim cok sinir oldum mesajlarina cevap vermiyorum. neden böyle bi soru sordu sizce? ya$amis olabilirmi? herseyin ilkini benimle yasadigini söylemisti, bende cok güveniyorum.. ama bu sorusu cok süpheli oldu ya
Sohbet olsun diye, öylesine bir soru sormuş bence
Arkadaslar sevgilim bana, sana bi soru sorucam kizmak yok dedi, ve sordu. Birisiyle iliskiye girmis olsam napardin dedi ben dondum kaldim. öyle biseyin olmadigini biliyosun sadece merak ediyorum dedi. ayrilirim dedim kisa ve öz. sonra sordu, peki ya bu senden önce yasanmissa? yani seninle beraberken degilde, önceden bi iliskiye girmissem naparsin dedi. hic bisey demedim cok sinir oldum mesajlarina cevap vermiyorum. neden böyle bi soru sordu sizce? ya$amis olabilirmi? herseyin ilkini benimle yasadigini söylemisti, bende cok güveniyorum.. ama bu sorusu cok süpheli oldu ya
Öylesine yabi maksat muhabbet olsun diye söylencek söz değil bu. Seni ölçmüş ne kadar kızabileceğini bence kusura bakma herşeyin ilkini yaşadığını düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?