Sevgilimin tuhaf sorusu.

minikkelebek1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
127
0
26
Yalova
Arkadaslar sevgilim bana, sana bi soru sorucam kizmak yok dedi, ve sordu. Birisiyle iliskiye girmis olsam napardin dedi ben dondum kaldim. öyle biseyin olmadigini biliyosun sadece merak ediyorum dedi. ayrilirim dedim kisa ve öz. sonra sordu, peki ya bu senden önce yasanmissa? yani seninle beraberken degilde, önceden bi iliskiye girmissem naparsin dedi. hic bisey demedim cok sinir oldum mesajlarina cevap vermiyorum. neden böyle bi soru sordu sizce? ya$amis olabilirmi? herseyin ilkini benimle yasadigini söylemisti, bende cok güveniyorum.. ama bu sorusu cok süpheli oldu ya

olsa bile söylemesi dogru degil.....

birdaha öyle konulari acmamasini rica edersin. Kabul etmesse iliskinizin devamini düsünmeni tavsiye ederim.

tepkimi merak ettigini söylüyo. yapmis olsaydim ayrilacaktin. bak yapmadigim icin seni kazandim cok mutluyum diyo

Bugüne kadar hiç yapmadığım bir şeyi tepki ölçmek için başkasına sormadım, kimse de sormaz herhalde.
Eğer soruyorsam ya yapmışımdır söyleme yolunu arıyordumdur ya da yapmayı düşünüyorumdur.

canım %99 ihtimalle yapmış... suçlu hissettiği için şimdi ağzını arıyor, olabilir benden öncesi beni ilgilendirmez deseyden incilerini dökecekti sana.

Konu sahibesi arkadaşımın şiddetle dikkate alması gereken bir yorum

Şöyle bir muhabbet düşün.

"Sevgilim, sana bir soru soracağım ama kızmak yok."
"Sor aşkım."
"Benim erkeklik organımın taze soğan şeklinde olduğunu söylesem ne düşünürdün?"
"N..Nası yani??"
"Varsayalım ki. Mesela diyorum, masucuktan öyleymiş."
"Ayrılırdım."
"Hehe, cinsel organım taze soğan şeklinde değil zaten, tepkini ölçtüm, öyle olsaydı benden ayrılacakmışsın ya bak seni kazandııım!!"
-----------------------------------------------------

Sence mantıklı bir sohbet mi bu? Değil.

Birisi bu soruyu soruyorsa sence atında bir bit yeniği yok mudur?
Çocuk annesine "Anne, vazoyu kırmadım ama hani mesela, varsayalım ki kırmış olsam, bana ne yapardın?" diye bir soru sorsa, annenin ilk işi vazonun sağlam olup olmadığını kontrol etmek olmaz mıydı?

Sohbet olsun diye, öylesine bir soru sormuş bence

Bence sana her şeyin ilki senle dedi ama öncesini hesaba katmadı.:26: Büyük ihtimal senden önce yaşamış şimdi de içi rahat değil. Senden önceyse şahsen çok takılıp kalınmamalı (söylediği yalan dışında tabii). Sanmıyorum ki senleyken yaşayacağı ilişkiyi gelip böyle söyleyip, ağız arasın.

olmusda olabilir sizin boyle tepki vermeniz yuzunden hic ogrenemeyeceginiz birsey oldu artık benden once olan beni ilgilendirmez sadece niye bana herseyin ilkini seninle yasadım dedigini anlamadım derdim zaten gecmis mevzular niye acılır niye konusulur bilmem ben yokken onun hayatında naparsa yapsın yeterki ben varken yapmasın olay bu

Öylesine yabi maksat muhabbet olsun diye söylencek söz değil bu. Seni ölçmüş ne kadar kızabileceğini bence kusura bakma herşeyin ilkini yaşadığını düşünmüyorum.

bir kadının ilk kez yaşadığı zamanki hali, erkekler içinde geçerli bence, ilk kez senle yaşadıysa o an anlardın bence...

Son düzenleme:
ay bellıkı bı halt yemiş ve kendnı de bişi sanmıs hem bıl istio kıskan ıstıo hemde yapmadım dıe örtmeye calısıo yanı o suphe bı kere gırdı ya sana.
ya bu erkekler capkın olmayı marıfet sanıyor ne mallar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…