- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.468
- 373
- Konu Sahibi minikkelebek1
-
Bence sana her şeyin ilki senle dedi ama öncesini hesaba katmadı.:26: Büyük ihtimal senden önce yaşamış şimdi de içi rahat değil. Senden önceyse şahsen çok takılıp kalınmamalı (söylediği yalan dışında tabii). Sanmıyorum ki senleyken yaşayacağı ilişkiyi gelip böyle söyleyip, ağız arasın.
Arkadaslar sevgilim bana, sana bi soru sorucam kizmak yok dedi, ve sordu. Birisiyle iliskiye girmis olsam napardin dedi ben dondum kaldim. öyle biseyin olmadigini biliyosun sadece merak ediyorum dedi. ayrilirim dedim kisa ve öz. sonra sordu, peki ya bu senden önce yasanmissa? yani seninle beraberken degilde, önceden bi iliskiye girmissem naparsin dedi. hic bisey demedim cok sinir oldum mesajlarina cevap vermiyorum. neden böyle bi soru sordu sizce? ya$amis olabilirmi? herseyin ilkini benimle yasadigini söylemisti, bende cok güveniyorum.. ama bu sorusu cok süpheli oldu ya
nihali ilk kez aynı fikirdeyiz sanırım :13:
Sanırım ? Hala netlik yok yani :) İnş. genel hep aynı fikirlerde buluşuruz, teşekkürler.
Bende de olmamis olaylari sorma gibi bi egilim vardir.
Mesela ben de esime sevgiliyken cocugumun olmayacagini ogrendin n'apardin
Seni aldatsam n'apardin?
Gecmiste cinsel manada farkli bi iliski yasasam n'apardin vs diye sormuslugum vardir.
Ama hicbirini de yapmamistim.
Sevgiliniz yapmistir ya da yapmamistir diyemem ama mutlaka bi bit yenigi vardir diye dusunmek de yersiz.
Cunku eger benim gibi olmamis olaylari sorma psikopatligi varsa sadece sorudur.
kızlar daha farklı tabi ama erkeklerin önceden başkasıyla yada başkalarıyla ilişkiye girmiş olmaları normal değil mi ama? ben, benden öncesine asla kızmam. 29 yaşoındayım 4 yıllık ilişkim var. Ben şimdi erkek arkadaşım 25 yaşına kadar birileriyle birlikte olmuş ilişkiye girmiş die kızarsam küsersem ayrılırsam akıl sağlığımdan şüphe edilir herhalde:)
ben olsam ondan önce yaşamış olma ihtimalime vereceği tepkiye göre takar ya da takmazdım
bol kredi nereden geliyor ben bakireysem o da olsun o zaman...niye torpil geçelim
burada ilk olmayan kızları taşlarken erkeğe sıra gelince takılıp kalınmamalı demek torpil geçmek oluyor.
19 yasindayizkaç yaşındasınız sen ve erkek arkadaşın?
Bende de olmamis olaylari sorma gibi bi egilim vardir.
Mesela ben de esime sevgiliyken cocugumun olmayacagini ogrendin n'apardin
Seni aldatsam n'apardin?
Gecmiste cinsel manada farkli bi iliski yasasam n'apardin vs diye sormuslugum vardir.
Ama hicbirini de yapmamistim.
Sevgiliniz yapmistir ya da yapmamistir diyemem ama mutlaka bi bit yenigi vardir diye dusunmek de yersiz.
Cunku eger benim gibi olmamis olaylari sorma psikopatligi varsa sadece sorudur.
Böyle bir şey yaşamış olsa da olmasa da öncelikle böyle bir konuyu sana açması doğru değil. Kaldı ki sana herşeyin ilkini seninle yaşadım demiş, o zaman bu sorular niye?
bir kadının ilk kez yaşadığı zamanki hali, erkekler içinde geçerli bence, ilk kez senle yaşadıysa o an anlardın bence...
bu arada eğer yakın bir ilişkin varsa ilki olup olmadığını anlamış olman lazımdı şimdiye kadar... en olmadı hissedersin..
ben olsam ondan önce yaşamış olma ihtimalime vereceği tepkiye göre takar ya da takmazdım
bol kredi nereden geliyor ben bakireysem o da olsun o zaman...niye torpil geçelim
burada ilk olmayan kızları taşlarken erkeğe sıra gelince takılıp kalınmamalı demek torpil geçmek oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?