- Konu Sahibi minikkelebek1
-
bu arada eğer yakın bir ilişkin varsa ilki olup olmadığını anlamış olman lazımdı şimdiye kadar... en olmadı hissedersin..
19 yaşındayız demişsin, 19 yaşındaysanız olmamış olabilir tabiki erkek arkadaşın daha önce ilişkisi ve bence büyük ihtimalle olmamıştır zaten.
Erkek için olması normal demiştim ben ama tabi o daha büyük yaşlar içindi :)
Bakire kız bile zorken bakir erkeği nerden bulacaksın
hadi hiç yaşamadım dedi yemin etti neresinden anlayacaksın
hic bir erkegin biyerinden anlasilmayacagi gibi ondada anlasilmaz.
e işte şimdi sana yapmadım dese inanmak zorundasın yada kendini böyle yer durursun
Arkadaslar sevgilim bana, sana bi soru sorucam kizmak yok dedi, ve sordu. Birisiyle iliskiye girmis olsam napardin dedi ben dondum kaldim. öyle biseyin olmadigini biliyosun sadece merak ediyorum dedi. ayrilirim dedim kisa ve öz. sonra sordu, peki ya bu senden önce yasanmissa? yani seninle beraberken degilde, önceden bi iliskiye girmissem naparsin dedi. hic bisey demedim cok sinir oldum mesajlarina cevap vermiyorum. neden böyle bi soru sordu sizce? ya$amis olabilirmi? herseyin ilkini benimle yasadigini söylemisti, bende cok güveniyorum.. ama bu sorusu cok süpheli oldu ya
inaniyorum zaten
Arkadaslar sevgilim bana, sana bi soru sorucam kizmak yok dedi, ve sordu. Birisiyle iliskiye girmis olsam napardin dedi ben dondum kaldim. öyle biseyin olmadigini biliyosun sadece merak ediyorum dedi. ayrilirim dedim kisa ve öz. sonra sordu, peki ya bu senden önce yasanmissa? yani seninle beraberken degilde, önceden bi iliskiye girmissem naparsin dedi. hic bisey demedim cok sinir oldum mesajlarina cevap vermiyorum. neden böyle bi soru sordu sizce? ya$amis olabilirmi? herseyin ilkini benimle yasadigini söylemisti, bende cok güveniyorum.. ama bu sorusu cok süpheli oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?