Sevgilimin umursamazlıkları

elotik

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
637
295
323
kızlar merhaba,
9 aylık bir ilişkim var. ilk günlerde her şey o kadar güzeldi ki hep böyle gideceğini sanmıştım. kalbimi kırmaktan korkar, ne zaman tartışsak bi uzlaşma yolu bulurdu. şimdi ise durum çok farklı. bu adam beni kırmaktan hiç korkmamaya başladı, ne zaman tartışsak çok garip kelimeler söyleyerek yaralamaya başladı. tartışmadığımız zamanlar iyiyiz, sevmiyo mu acaba diyemiyorum sevdiğini hissediyorum ama ne zaman araya tartışma girse kırıp döküyoruz birbirimizi.
son zamanlarda hatasını fark etmişti, son iki tartışmada haksız olduğunu ve bi daha beni böyle şeyler için kırmayacağını söylemişti ağlayarak.
bugünkü tartışmanın sebebi de şu;
dün gece bir plan yaptık sabah beni arayıp uyandıracağını söyledi, sabah günaydın diye mesaj atmış arkasından da evden çıkıyoruz biz diye haber verir bi mesaj atmış. bende açıklama yapmamasına, bana dün gece plan yaptığımız halde sabah bişi olmamış gibi mesaj atmasına kızdım uyanınca. ona rağmen o da bana kızdı, hiç hatasının farkına varmadan bu saat oldu hala fark etmedi, soğuk bi iyi geceler mesajı attım aynı şekilde karşılık verdi.

yarın görüşmeyeceğiz, pazar günü görüşeceğiz ve ben artık gerçekten haksız olmadığım halde onun benim üstüme gelmesinden bıktım usandım. her seferinde söz verip tutamıyo, seni mutsuz ediyorum diyo, benden nefret etme diyo ama yine de yapıyo. çok yoruldum kızlar, ne yapmamı önerirsiniz? Sanki gönlü alınmayı hak etmeyen, hayatında bi değeri olmayan bir insan gibi hissetmekten bıktım. yorumlarınız çok önemli, teşekkürler şimdiden herkese.

Çok eski bir ilişki değil aslında, şu an sizin hala cicim aylarında olmanız gerekirdi ama erkekler çabuk soğuyorlar.
Bu senden yana değil arkadaşım. Bulundukları durumdan.
Baktı ki ilk zamanlar sürekli o alttan alıyor, sıkıldı. Artık biraz da o alttan alsın diyor zannımca.
Erkekler böyle, kadınlar gibi ince düşünemiyorlar maalesef.
Oturup eni konu konuşup, durum değerlendirmesi yapmanız gerek.
Belki o da bazı durumlardan yana dertlidir, çözüm istiyordur senden, senin ondan istediğin gibi.
Konuşmadan bir yere varılmıyor bu ilişkilerde, yürütmek artık zor zanaat oldu

Ben her tartışmada bak benim hatam varsa söyle yanlış davrandığım bir nokta varsa söyle ben düzeltmeye çalışayım diyorum, hayır senin bi hatan yok diyo benden dolayı oluyo hepsi diyo düzelmiyo da... böyle ne kadar devam edebilir ki?

3-4 yillik bir iliski olsa anliyacamda , ama bu kisa surede boyle tartismaniz hic normal degil...

Bu durumlar 3 veya 4 yil sonra ortaya cikar genelde , ama.sizinki biraz erken baslamis ..

AAyrica.erkeklrin yapisinda var haksizken hakli olmak ve bunu basariyorlarda...
Ben olsam takmazdim
..

yapım gereği çok çabuk üzülen bi insanım kafama takmadığım zaman bu alışkanlık olur ve uzaklaşırım ondan dedim hep. ama bilmiyorum hiç güzel görmüyorum sonumuzu artık.

Mesela anlattığın olay aslında çok da büyütülmeyecek bir mesele. Ama aranızda bir inatlaşma durumu söz konusu sanırım.
Araya inat girince olmuyor canım, benden sana tavsiye. Eğer ki gerçekten onu istiyorsan ve ciddi düşünüyorsan inat yapmayın ve önemsiz konuları büyütmeyin, sonra zararlı çıkan siz oluyorsunuz, yıpranan bir ilişkiniz oluyor

evet büyütülecek bir konu değil, bana neden haber vermedin dediğimde ben kızdım diye onun da kızmasından dolayı büyüdü işte. halbuki haklısın dese özür dilese kapancak bitcek. birikti sanırım artık her şey, ufacık şeylerde bile patlamaya başladım. sinirden değil hatalı olduğunu kabul etmeyip üstüme üstüme gelmesinden.

Evet canım anlıyorum, her ilişki başka bir dünya, bazen haklıyken bile özür dilediğimiz oluyor.
Özür dilemekten kaçınmayın, o dilemiyorsa sen dile, orta yolu bulun.
Böyle sadece ilişkinizi yıpratırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…