Sevgilimin uzaklasmasi

Hastanede insan o kotu ruh haliyle kendini oldurmeyi bile dusunebiliyor
Bir sure ustune gitmeyin
Allah bilir nasil bir psikolojide burda ben uzuldum valla yasadigi sıkıntıları acıları tahmin ettigimden
Tsk ederim Allah razi olsun evet ruh hali kotu diye heralde

Gecmis olsun. O an yaninda olmadiginiz icin soğuktur. Boyle devam ederse kafasında bitirmistir

Gecmis olsun. O an yaninda olmadiginiz icin soğuktur. Boyle devam ederse kafasında bitirmistir
Tsk ederim canim yanina o an gitme imknaim yok sorun bununla.alakali degil.ben gidemedim.diye bunu sorun yapmaz sadcee bu surecte gecen insanlarij psikolojileri bozuluyor mu bunu anlamaya calsiyorjm icine kapanik boyle degisik bir kisi oldu yani benim merak ettigim insanlar cevresinde gordumu duydumu boyle birsey normalmidir diye sordum

Tsk ederim canim yanina o an gitme imknaim yok sorun bununla.alakali degil.ben gidemedim.diye bunu sorun yapmaz sadcee bu surecte gecen insanlarij psikolojileri bozuluyor mu bunu anlamaya calsiyorjm icine kapanik boyle degisik bir kisi oldu yani benim merak ettigim insanlar cevresinde gordumu duydumu boyle birsey normalmidir diye sordum
Muhafazakarlık boyutunu bilmeden yorum yapıyorum, yanlış da olabilir. Ölüm korkusu inancında değişiklik oluşturmuş olabilir mi?

ailesi ile bu kadar kanlı bıçaklıysanız bu iş olmaz zaten..
kızkardeşleri görmesin diye kendi düğününüze de gitmeyin bari oldu olacak..

ailesi ile bu kadar kanlı bıçaklıysanız bu iş olmaz zaten..
kızkardeşleri görmesin diye kendi düğününüze de gitmeyin bari oldu olacak..
Bu farkli bisey beni yolda bile gorunce yuzlerini ceviriyoarl yol degistiryorlar acilillar birde benden cikarmasinlar sinirlerini yani normla.gunde olsa beni erkek arkadasim onlara karsi korur du bana bisey diyemezlerdi ama simdi farkli ydi olay

Cok yakinimda boyle bir olay oldu. O eşine daha cok bağlandı. Baska yakinim ise birbirinden uzaklaştı. Bu tamamen o anda birbirinizin gözündeki değere de bagli. O kadar büyük bir tehlike gecirmis. Bi şekilde 10 dk bile yaninda olsan belki farklı gelişebilirdi. Anlatmak istedigim onun için sen olsan da olmasan da aynı şey mi?

Peki görüştüğünüz gün krize sebebiyet verecek bir şey yaşandı mı? Belki o yüzden psikolojik olarak uzak durma eğiliminde bulunmuştur.
Yoo cok guzel bir gun gecirdik beni surekli sevdigini soyledi surekli optu ogun daha farklıydı ama soguk ter dokiyordu ben usutuyisun kendine bakmiyosun diye dirddirlandim konuyu degsiti hep doktora gitmeyi hic sevmezdi son dkkaya kadarda gitmedi cok asiri sigara iciyordu ac karna

Cok yakinimda boyle bir olay oldu. O eşine daha cok bağlandı. Baska yakinim ise birbirinden uzaklaştı. Bu tamamen o anda birbirinizin gözündeki değere de bagli. O kadar büyük bir tehlike gecirmis. Bi şekilde 10 dk bile yaninda olsan belki farklı gelişebilirdi. Anlatmak istedigim onun için sen olsan da olmasan da aynı şey mi?
Yoo onun tavri benim yanina gidemesimle.alakali degil.inanki uzatmiyim diye .konuyu cok ayrintiya giremedim benim gidemiycegimi nasil.davranicagimi bilir evli.olamdigimiz icin direk gidip.yaninda bulunamiyorim sadece psiklojinisini degsimesi normalmi.acaba bu surcwte yani artik bir ilikisiyi kaldiricak gucum yok diyemi dusunuy8r acaba yasa sadece bu bir surec mi kendiisi.hiperaktiftir dedigim dediktir yani psiklojiai.bozuk.diyemi gormuyor.duymuyor ugrasmak.istemiyor. dusunu dusun kafayi y8ycem

Yoo cok guzel bir gun gecirdik beni surekli sevdigini soyledi surekli optu ogun daha farklıydı ama soguk ter dokiyordu ben usutuyisun kendine bakmiyosun diye dirddirlandim konuyu degsiti hep doktora gitmeyi hic sevmezdi son dkkaya kadarda gitmedi cok asiri sigara iciyordu ac karna
Yanlış anlamazsanız 10 yıllık ilişki sonucunda evlilik niye olmadı. Aile istemiyorsa da nereye kadar böyle devam edecek. Yanlış bakmadıysam yaşınız 39.

Yanlış anlamazsanız 10 yıllık ilişki sonucunda evlilik niye olmadı. Aile istemiyorsa da nereye kadar böyle devam edecek. Yanlış bakmadıysam yaşınız 39.
Yoo yasim 39 degil 34 yasindayim belki.kayderken rast gele.yazmisimdir o daha once bir evlil8k.yapmis cocugu var ailem.tepkili .bu yuzden

34 yaşındasınız da Türkçeniz gördüğüm en kötüsü neredeyse. Acele yazdım vs. demeyin. İnsan bir döner bakar ben ne yazdım diye.

Yoo yasim 39 degil 34 yasindayim belki.kayderken rast gele.yazmisimdir o daha once bir evlil8k.yapmis cocugu var ailem.tepkili .bu yuzden
10 yil cok uzun bir sure. Bence iliskinizi gözden geçirin. Bu zamanda eşi olarak yaninda olabilirdiniz. Ya da beklediği ilgiyi alakayı ailesi gösterdiği icin ihtiyaç duymuyor olabilir

34 yaşındasınız da Türkçeniz gördüğüm en kötüsü neredeyse. Acele yazdım vs. demeyin. İnsan bir döner bakar ben ne yazdım diye.
ya hakketen konu actgima acacagima pisman oldum nasil insanlarsiniz yahu beni elestirin soyle yapin diye yazmadimki ben buraya yazdim fikir aliyim dertlseyim diye herkes masllah melek cok iyi mukkemmel.insan nasil insanlarsiniz ya yok turkce iyi degilmis okuma ozaman ne ilgincsiniz ne tuhafusiniz lutfen yorum yazmaayin belji okuma yazmayi bilmiyorum sizemi derrt oldu

Ben olsam bende silerdim sizi iyi gün dostuymussun. İnsan bu zor zamnda destek istiyor.iyi yapmiş hic bisey bahane degil.

ya hakketen konu actgima acacagima pisman oldum nasil insanlarsiniz yahu beni elestirin soyle yapin diye yazmadimki ben buraya yazdim fikir aliyim dertlseyim diye herkes masllah melek cok iyi mukkemmel.insan nasil insanlarsiniz ya yok turkce iyi degilmis okuma ozaman ne ilgincsiniz ne tuhafusiniz lutfen yorum yazmaayin belji okuma yazmayi bilmiyorum sizemi derrt oldu
Ortak alana yazıyorsanız evet bana dert oldu. Bunun melek ya da mükemmel olmakla ilgisi yok.

10 yıllık birliktelik var, adam kalp krizi geçirip haftalarca hastanede kalmış ve görüşememişsiniz. Sizce normal mi böyle yaşamak?

Back
X