Sevgilimin uzaklasmasi

İnsanın şartlarını en iyisi kendisi bilir ama 10 yıllık bir ilişkide neredeyse ölüm yatağındaki sevdiğini ne olursa olsun görmemek pek anlaşılır değil.
Şıklardan biri bu davranışınız olabilir, değilse bile , keşke yanında olsaydınız aranız bu kadar soğuk olmaz, ne hissettiğini yanında beraber yaşamış olurdunuz.
Diğer şık ise zor süreçlerden geçmiş ve hala geçiyor, kendi sıkıntısıyla cebelleşiyordur.
Asıl soru, bu yaşadığı süreçte kalıcı bir hasar almadığından eminmisiniz?

Kalici bir hasar kalmadi cok şükür ama boyle 10 gun uyutuldugu icin sersem gibi dalip dalip gidiyomus kardesi bana videosunu gondermis cok gidicem diye tuttuedum olmaz dedi agladim hastanedeyken videosunu gondermisti cok zayif cilizlasmis o iri yari adam gitmis yerine baskasi gelmis yazarak anlatiyordu konusmuyodu ilk zamanlar simdi konusmayada basladi ama psikoloji gidik vaziyette bende sanki iyi bisey yazsamma bile onu rahatsiz mi ediyirum terlemeesin diye korkuyorum bi an sonra diyorum normal.hasta sonucta ben onun sevdigi kadinim.niye terslesin diyorum boyle gitgeller yaşıyorum

İstemeyen Kardesler akrabalar mesafeler 10yıl ılıskı yasamanıza engel olmamıs, ölümden dönen adamın yanına gitmenize engel olmus?
Enteresan Kafalar.

gerçekten şoka girdim.. hangi ailevi problem, hangi bahane engel olabilir? ailem beni evlatlıktan reddetse, hastanede sevgilimin ailesi tekme tokat dövecek olsa yine de bi an düşünmem. burada yapılan eleştirelere kendinizi savunarak kulak tıkıyosunuz hala. ama inanın yaptığınız şeyde asla mantık yok. elbette seviyorsunuzdur ama demek ki elalem neder, ailem ne yapar, ne olur kaygıları sevginizden büyük.. öleceğimi bilsem giderim diyor burada insanlar siz hala aileme söylerlerdi beni kovarlardı diyorsunuz. bi de 34 yaşındasınız. son zamanlarda hiçbi konuya bu kadar şaşırmamıştım çok ilginçsiniz.

Adam öteki tarafa gitmiş gelmiş.
Bence dünyası değişmiştir artık.
Zaten yanına gitmemişsinizde.
Artık bu ilişki olmaz.
Yahu zaten 10sene ilişkimi olur Allah aşkına.

Adam iyi gün,kötü gün dostu terazisini çıkarmış ortaya ölçüp tartıp biçmiş.
10 yıllık kedi olsa kendini yırtar insan.

Önce bu ilişki nereye gidiyor diye bir düşün. Yazsa ne değişecek. Tekrar görüşseniz ne değişecek. Bir on sene daha sevgilimi kalacaksınız. Hayatınızdakı önemli insanları yok sayarak nekadar yaşayacaksınız. Sana ve ona hayatınızı sorgulamanız için bir hayat tokadı gelmiş. Aileler tanışamayacakmı. Ölüm döşeğindeki adamın sevgilisi gelse ordan kovacaklarmıydı? Şimdide seni ölüm döşeğinde bile görmeye gelmeyen kadın içinmi denmezmi. Buzları eritmek için fırsat olurdu belkide gitmen. Olan olmuşta aklın alıyormu bukadar sene sevgili olupta bir arpa yol alamamayı. Otur ve hayatını sorgula bence.

GOTHIKA sen ergenmisin canim komik ifade birakinca noluyo kendini mi tatmin ediyosun anlamdim 0 6 yas grubusun galiba bukadar guldugune gore cok komiksin gerckenten
Ya kac yildir yzmiyorum buraya bilen bilir senin yasin kadar uyeligim vardir ama su tutuma gulmemek elde degil :) adam orda olmus olmus dirilmis bana soguk davranio uhuuu . Alti yildir ye ic gez aile no problema ama simdi ailevi sorunlar vidi vidi :) adam dua et kufur edip engellememis . Tek derdiniz ego karsidaki ölsun gebersin sadece size hissettirdiklerinize bakarsiniz cunku soguklugu o dandik egonuz kaldirmaz:) bi bitmediniz gulme butonu var guluyorum :)

Işte ben de onu diyorum ailenizin 10 yıldır haberi olmaması normal mi ?
Kaldı ki aileniz duysa bile göze alıp gitmek lazım ölüm kalim meselesi çünkü.
Ben sonucunda ailemden dayakta yesem giderdim belki ölecek belki birdaha göremeyeceğim??

Ayrıca bir tek ben değil herkes aynı yorumları yazmış.Demek ki durumda bi gariplik var gerçekten bi oturun düşünün hemen savunma yapmak yerine.

siz demişsiniz ki; normal odaya geçince telefonu eline alır mesaj atar diye bekledim atmadı.. Tek başına bu cümle bile sizin bencil biri olduğunuzu gösteriyor kusura bakmayın..Ölümden dönmüş bir insan size mesaj atsın diye beklemişsiniz birde.10 yıllık sevgilisi böyle bir badire atlatsa herkes koşar giderdi.Kan davası falan yoksa aranızda gitmeniz lazımdı.Sizi silmişse eğer fazlasıyla haklı.. Boşuna başka sebep aramayın.

10 yıldır sevgilisiniz, ilerisini düşünmüyorsunuz sanıırm. Bu korkuyu yaşıyorsanız siz evlenemezsiniz zaten. Aile bir kenara bırakılmalı. Sevgiliniz,sevdiğiniz ölümden dönmüş. Bencilliği bırakın ve zaman verin. Ama zor toparlanır. Şahsen bu olayı ben yaşasam, aşkımdan ölsem bile buz eder böyle bir davranış.

peki adam sizi neden hayatinda istesin,
siz adami neden hayatinizda isteyesiniz,

oyle degil mi ama,

yani olum doseginde bile bir sebepten yaninizda olmayacak / olamayacak sevgiliyi kim ister, soyleyin.

Adamla 10 yıldır görüşüyorsun 10 dakika yanına gidemiyor musun ölümden dönmüş bence sen bişeyleri kendine bahane etmişsin. belki de aranızın bozuk olduğu kız kardeşleri sana karşı dolduruyordur sonuçta hastaneye gitmeyerek büyük bir yanlış yaptın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…