- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
- Konu Sahibi Burcucum34
-
Kalici bir hasar kalmadi cok şükür ama boyle 10 gun uyutuldugu icin sersem gibi dalip dalip gidiyomus kardesi bana videosunu gondermis cok gidicem diye tuttuedum olmaz dedi agladim hastanedeyken videosunu gondermisti cok zayif cilizlasmis o iri yari adam gitmis yerine baskasi gelmis yazarak anlatiyordu konusmuyodu ilk zamanlar simdi konusmayada basladi ama psikoloji gidik vaziyette bende sanki iyi bisey yazsamma bile onu rahatsiz mi ediyirum terlemeesin diye korkuyorum bi an sonra diyorum normal.hasta sonucta ben onun sevdigi kadinim.niye terslesin diyorum boyle gitgeller yaşıyorumİnsanın şartlarını en iyisi kendisi bilir ama 10 yıllık bir ilişkide neredeyse ölüm yatağındaki sevdiğini ne olursa olsun görmemek pek anlaşılır değil.
Şıklardan biri bu davranışınız olabilir, değilse bile , keşke yanında olsaydınız aranız bu kadar soğuk olmaz, ne hissettiğini yanında beraber yaşamış olurdunuz.
Diğer şık ise zor süreçlerden geçmiş ve hala geçiyor, kendi sıkıntısıyla cebelleşiyordur.
Asıl soru, bu yaşadığı süreçte kalıcı bir hasar almadığından eminmisiniz?
Eee madem durumlar bu kadar kötü hangi akla hizmet 10 yıldır birliktesiniz o zaman ?
10 yıl yani bi de dile kolay.
Ayrıca adam orada Allah korusun ölebilirdi onu birdaha goremeyebilirdin ama sen yine de kız kardeşleri beni sevmez diye gitmemişsin.
Ergen gibi sadece telefondan ilişki yürütülmez.
10 yildir ailelerin karşısına cikma cesaretiniz yoksa da öyle ilişki olmaz zaten.
Yaşlar 15
Onlar benim disaridaki ozel.hayatima karisamazlar ne onun nede benim ama hastanede 7 24 yaninda larİstemeyen Kardesler akrabalar mesafeler 10yıl ılıskı yasamanıza engel olmamıs, ölümden dönen adamın yanına gitmenize engel olmus?
Enteresan Kafalar.
Evlenmeyeceksınız o zaman. Cunku evlenirken de yanında olacaklar?Onlar benim disaridaki ozel.hayatima karisamazlar ne onun nede benim ama hastanede 7 24 yaninda lar
Ya kac yildir yzmiyorum buraya bilen bilir senin yasin kadar uyeligim vardir ama su tutuma gulmemek elde degil :) adam orda olmus olmus dirilmis bana soguk davranio uhuuu . Alti yildir ye ic gez aile no problema ama simdi ailevi sorunlar vidi vidi :) adam dua et kufur edip engellememis . Tek derdiniz ego karsidaki ölsun gebersin sadece size hissettirdiklerinize bakarsiniz cunku soguklugu o dandik egonuz kaldirmaz:) bi bitmediniz gulme butonu var guluyorum :)GOTHIKA sen ergenmisin canim komik ifade birakinca noluyo kendini mi tatmin ediyosun anlamdim 0 6 yas grubusun galiba bukadar guldugune gore cok komiksin gerckenten
Işte ben de onu diyorum ailenizin 10 yıldır haberi olmaması normal mi ?Ben 10 yildri telefonlami gorustum dedim siz iyimisinz ailesi orda olamasa ben zaten giderdim ama hepsi sulalece geceli gunduzlu hastanedeker o benim.kocam gibiydi sevgiliden oteydik ne diysounuz Allah askina ben evden ozgurce cikabilen yetiskin bir insanim onun ailesi orda olmasa yine gidicem ama gidersem orda karislasirsam orda rezillik cikariirlar aileme yetistirirler anlamaiyosunuz bir turlu
yaa bırakın bu işleri.. Erkek arkadaşınızın yerinde olsam sizin bir daha yüzünüze bakmam.Gidebilcek durumda olsam zaten giderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?