Sevgilimin uzaklasmasi

Yani ben boyle bir durum.yasayan insan psiklojisi normalmi.anormalmi diye sormaj istedim hala.iyi gun dostu yok su yok bu siz okudugunuzu anlamiyorsunuz galiba

bu platformda şunu anlayamadım bi türlü. insanlar gelip en özellirini halka açık yerde yazıyor ve okuyan herkesin empati yapmasını, güzel şeyler söylemesini bekliyor. iş stresini atarım diye üye olmuştum, "beni linç ettiniz" diye biri laf edicek modundan yazarken 50 kere düşünmeye başladım.

bu kadar çok kadının hepsi konu sahiplerinin istediği gibi cevap vermek zorunda mı ?

aslında konu açanların çok büyük kısmı sadece onaylanmak istiyor. onaylanmayınca da "ay kötü kalplisiniz, ay anlayışsızsınız". he annem he, herkes herkese anlayışlı bir buradaki kadınlar kaldı.

Ben kimsenin onaylamasini istemiyorum ama ben sunu diyorum benim yanina gidip gitemmele alakali bir sorun degil yasadigimiz sadece boyle bir sureci yasayan insanin psikolojisi boylemi olur uzaklaşirmi insandan yakininda yasayan cevresinde goren varmi bu tarz seyelri ama insanlar bana odaklanip ben hastaneye gitmemisim kotuymusum soylemiysim boylemisyiim diye kotu yorumlar yapiyolar yani sunu dese anlarim ya sizde ne anlaiyisiniz adam yogun bakimdan cikmis siz gorusmekmi istediiiniz yada ne bekliyosun tabiki soguk olucak iylesme surecidir diyebilirler ama benim hastaneye gidemememle alakali sorun yok o zaten benim gidebilcek pozisyonda olmadigimi biliyor

Vücut dondurmak sıcağa çevirmek ne demek?
Kalbi durdugu icin organlari oksijensij kaliyor beyni yada diger organlari zarar gormesin diye toplar damardan iceri soguk hava veriyolar beyin ve organlar zarar gormesin sogukta hücreler olmesin diye canim 3 gun dondurdular hasar alsa bile en aza indirmek amacli yada hic hasae almamasini saglamak amac bu soguktan dolayida akciger enfeksiyon kapti zaturee oldu 72 saat doluncada yavas yavas bu sistemi cekip vucut kendi sicakligina cevirmyee çalışıyor lar

Firsatim olmadi degil aileler uzaktan akrraba ve birbirlerini sevmezlar kizkardesleri beni sevmez yanina gitmek imkanim yokti oda biliyor erkek kardasine soylwdim oda cikinca gorisursunuz dedi yani ama psikilojimi degisyi anlamadim
Eee madem durumlar bu kadar kötü hangi akla hizmet 10 yıldır birliktesiniz o zaman ?
10 yıl yani bi de dile kolay.
Ayrıca adam orada Allah korusun ölebilirdi onu birdaha goremeyebilirdin ama sen yine de kız kardeşleri beni sevmez diye gitmemişsin.

Ergen gibi sadece telefondan ilişki yürütülmez.
10 yildir ailelerin karşısına cikma cesaretiniz yoksa da öyle ilişki olmaz zaten.
Yaşlar 15 falan değilse tabi .

valla kusura bakmayın ama gerçekten gitmediğiniz için bence. bunu bilmek ayrı yaşamak ayrı.
o kadar zor bir durum yaşamış, ölümden dönmüş ve siz mesaj atmasını bekleyip herşey normalmiş gibi konuşmaya çalışıyorsunuz.
sizce de tavrınız normal mi ?
ne bileyim gerçekten seven insan kimseyi dinlemez gider, başında bekler bence.
bana göre gitmediğiniz ve telefonla hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya devam ettiğiniz için sizin için değerli olmadığını düşünüyor.
bence biraz hak verin bunu yazanlara.

Durum ne olursa olsun gitmen gerekirdi bu çok büyük bi güven kırar hem aileside ona olan sevgini görür belkide pozitife girerdi herşey destek olduğun için şahsen benim sevdiğim yapsa silerdim

Ailelere, erkek arkadaşınızın kız kardeşlerine rağmen devam eden dile kolay 10 yıllık bir ilişki var değil mi, siz daha kalp krizi geçirmiş sevgilinizin yanına destek için gidemiyorsunuz kız kardeşlerinin korkusu bu denli sizi kuşatmış yani. Biraz zayıf, bir şey söylense hemen susup kenara çekilen birisi misiniz. Ne yapabilirlerdi cidden merak ediyorum abilerinin canının derdine düşmüşken gözleri sizi mi görürdü Allah aşkına, ki görse ne olacaktı cevabını verir sustururdunuz. Siz erkek arkadaşım ben anlıyor diyorsunuz da zannetmiyorum ki alınmamış, kırılmamış ve dahi sizi silmiş olmasın. Daha ölümden dönmüş sevgilinizi görmeye gidemiyorsunuz ama 10 yıldır da korkmadan sevgilisiniz, nasıl evlenmeyi planlıyordunuz ki?

Ben 10 yildri telefonlami gorustum dedim siz iyimisinz ailesi orda olamasa ben zaten giderdim ama hepsi sulalece geceli gunduzlu hastanedeker o benim.kocam gibiydi sevgiliden oteydik ne diysounuz Allah askina ben evden ozgurce cikabilen yetiskin bir insanim onun ailesi orda olmasa yine gidicem ama gidersem orda karislasirsam orda rezillik cikariirlar aileme yetistirirler anlamaiyosunuz bir turlu

Erkek kardeşi sizi biliyosa bir yolinu buldurtur ailesinin uzaklaştığı zaman da girip. Goreblirdiniz
Yani insn istedimi herşeyi yapar kisaca

Adam ölümlerden donmuş neler atlatmış
Sizin derdiniz
Erkek arkodosom banai sogok yopoyoooo

Oncelikle kişiye geçmiş olsun
Can tatlıdır normal bir hastalıkta bile gözümüz kimseyi görmüyor suan iyileşme sürecinde ölümden dönmüş kendini düşünmeli belki daha olayların şokunu bile atlatamamistir kendine bir gelsin olacağı varsa eskisi gibi olur hiç gitmemenizi sorun etmediyse tabi. .

Iykide bu tarz konusmayi ogrenmisiniz yoksa napcaktiniz Allah muhafaza

Tsk ederim canim gidip gitmememle alakali sorun yok az cok bu iliskiyi yasayan benim sadece yogun bakimdan cikan hasta psikojisi mi bu yaptıkla ri cani yaniyo diyemi hic teokisiz bunu yazmaya calistim

Tsk ederim canim gidip gitmememle alakali sorun yok az cok bu iliskiyi yasayan benim sadece yogun bakimdan cikan hasta psikojisi mi bu yaptıkla ri cani yaniyo diyemi hic teokisiz bunu yazmaya calistim
Kendine gelmemistir dediğim gibi can çok tatlı zaman verin toplansin madem gitmemenizi sorun etmiyor tek sebep kendine gelememesidir ben böyle düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…