Sevgilimin ve kız arkadasım son gorulmesi paranoyak olucam lutfen yardimm

Ne alakasi var ben sevgilim sucsuz demedim ki zaten bugun sevgilimden ayrildim bu konuyu bile acma geregi duymadan niyetim kimsenin gunahini almak degil belkide tum suc benim sadece suphelendim

Ne diyerek ayrildin?
Bisey demedi mi? Direk tamam mi dedi?

Kardes gibi degilde kanka gibi sonucta gecip sorunlarimi anlattigim insan

bi arkadaşım daha vardı ilkokuldan beri hem de, lisedeyken çok yakın bi arkadaşının eski sevgilisiyle beraberdi eski ama sürekli irtibatta olan bi eskiydi bitmiş gitmiş bi olay değildi. arkadaşından gizli gizli çocukla buluşuyodu çocuk da bu arada eski sevgilisini seviyodu hala yazıyodu filan ama benim salak arkadaşım hala onunla birlikteydi yasak tatlı olur derler uzun süre de unutamadı depresyona girdi ağladı zırladı. insanlar çok değişik yani boşuna çiğ süt emmiş dememişler

Çok şüphedeyseniz casus programı var tam detay bilmiyorum ama karşı tarafın teline yüklüyorsunuz.Yazışmaları ve kimlerle konuşulduğunu öğrebilyorsunuz.Bi araştırın isterseniz.

Şunu her zaman savunmuşumdur. Eğer bir ilişki içerisindeyseniz kesinlikle ama kesinlikle sevgilinizle yakın arkadaşlarınızı birbirinden çok uzak tutun. Benimde can ciğer sonuna kadar güvendiğim bir can dostum var bakın CAN DOSTUM diyorum ve 4.5 senelik bir ilişkim var. Çoook Çoook nadir 3 müz yan yana geliyoruz beraber takılmayı sevsekte. Benim arkadaşım sevdiceğimin kuzeniyle beraberdiler. Çocuğa ulaşamadığı zamanlarda evleri çok yakın olduğu için sevdiğimi arardı çok rahatsız olurdum ve bunu belirttim de. Yani bırak telde konuşmayı mesajlaşmayı ..
Arkadaşlar gönül bu yani hayatta başımıza herşey gelebilir kimseye güven yok. Evinize , yuvanıza gelen herkese çok dikkat edin. İnsanlar çok iğrençleşmeye başladır . GÜVEN YOK.

Abartmayin ya. Senin bence kendi sevgiline guvenin yok. Sadakati saglamak icin adami fanusa kapatinca icin rahat mi ediyo? Icine ediyim boyle mecburi sadakatin.

Abartmayin ya. Senin bence kendi sevgiline guvenin yok. Sadakati saglamak icin adami fanusa kapatinca icin rahat mi ediyo? Icine ediyim boyle mecburi sadakatin.
Herkes ilişkisini aynı tavırla sürdürmeyebilir. Bu sizin düşünceniz .. Kötü yorumlarınızı kendinize saklayın .

ya bende devardı o program. sonra telefonumu resetlemek zorunda kalınca gitti. sonra google playden bakınca o programa güncelleme mi ne gelmiş kimse memnun değildi yeni halinden.yeni haliniben indirememiştim hatta.
bu konuda yardımcı olabilir misin bana?

Herkes ilişkisini aynı tavırla sürdürmeyebilir. Bu sizin düşünceniz .. Kötü yorumlarınızı kendinize saklayın .
Yorum kotu degil, fazla mantikli ki verecek bir cevabin olmamis. Can dostum dedigin insan sevgilisine ulasamayip haber almak icin senin sevgilini aradi diye suphe duyan sizlerin ici kotu.

Yorum kotu degil, fazla mantikli ki verecek bir cevabin olmamis. Can dostum dedigin insan sevgilisine ulasamayip haber almak icin senin sevgilini aradi diye suphe duyan sizlerin ici kotu.
Kesinlikle kötü bir şey düşündüğümden değil . Ama sabahın 5 inde araması beni rahatsız etti. Bilip bilmeden konuşmayalım lütfen.

Çok şüphedeyseniz casus programı var tam detay bilmiyorum ama karşı tarafın teline yüklüyorsunuz.Yazışmaları ve kimlerle konuşulduğunu öğrebilyorsunuz.Bi araştırın isterseniz.
Bu saatten sonra pekte onemi yok aslinda hem sevgilimle hemde arkadasimla iliskimi kestim

Sevgiline neden sormuyosun? Konuşuyormusunuz diye? Ne varkı bunda? Ben şahsen derdim mesajlaşyomsnz diye..

Kesinlikle kötü bir şey düşündüğümden değil . Ama sabahın 5 inde araması beni rahatsız etti. Bilip bilmeden konuşmayalım lütfen.
Yaa sen beni uyarip durmayi biraksan artik? Yok kotu yorumlarinizi kendinize saklayin, yok bilip bilmeden konusmayalim lutfen. He bi de sonuna lutfen ekleyip, siz diye hitap ederek guya saygi cervevesinde konusuyosun ya. Iste saygin da iliskindeki sadakat gibi sunni.

Uzatmak istemedim kendimi salak gibi hissediyorum direk ayrildim zaten oda pek sorgulamadi
Kız belki cocugun bi suçu yok biraz konuşsaydın, ha inkar etmediyse o başka en iyisini yapmışsın, birde bazı erkeklerin terkedildikte bişey yapmamaları offf insanı en çokta o çıldırtır gibime geliyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…