Sevgilimin ve kız arkadasım son gorulmesi paranoyak olucam lutfen yardimm

yeni hali yok eskisi var indirilenler klasörümde bi bakınayım bakalım

bence sen de zaten sevgilini pek sevmiyormuşsun.ayrılman iyi olmuş
Sevmez olurmuyum seviyorum tabiki ama guven olmadan da bi iliski yurumez belkide sadece benim kuruntum bilmiyorum ama guvenmiyosam eger simdi olmasada baska bi zaman patlak vericekti

Sevmez olurmuyum seviyorum tabiki ama guven olmadan da bi iliski yurumez belkide sadece benim kuruntum bilmiyorum ama guvenmiyosam eger simdi olmasada baska bi zaman patlak vericekti

elbette güven olmadan ilişki yürümez de, sen adama tek laf sormadan pat diye bırakmışsın? yani seven insan üzerine gider sorgular bırakacaksa sonra yine bırakırdı. direk hiçbir şey söylemeden ayrılmış olmandan senin de pek sevmiyor oldugun sonucunu cıkardım.
ya adamın günahını alıyorsan? ya sadece arkadaşının gözü varsa? bilmiyorum en azından bir konusunu açmalıydın nedne terkedildiğini söylemeliyin.
yine de hakkında hayırlısı olsun

Okumussunuz ama insan olamamissiniz . Ne yazık ..

çocukta pek sorgulamamış kızın peşine düşmemiş sebep ne şimdi durup dururken diye o tarafta da vardı bence bir şeyler...

Konu sahibi nasil belli etdiler kendilerini merak etdim? Cünkü sadece ayni zamanda whats app den cikmalari ve girmeleei tabikide bir ay boyunca tesadüf olamaz

Böyle şüphelendiğine göre seni bu düşünceye iten bir kaç şey daha olmuş olmalı ?
Yoksa iki insan aynı anda online diye bu kadar takmazdın sanki ?

Ay valla ben olsam numara alışverişi yapmalarına asla izin vermezdim. Baştan engel olsaydınız şimdi kara kara dusunmezdiniz

O kadar kafaya taktıysan iki telefondan aç bak ikisine de
en yakın arkadaşımla dahi görüştürmekten rahatsız olacağım bir insanı ben ilerde eşim diye nasıl hayatıma alırım? Bunun iş hayatı var, akrabası var, komşusu var.. Var da var. Hele dostum diceğim insandan dahi şüphelenirsem nasıl ona dostum diyebilirim ki? Bence çocuklarımıza kızla erkeğinde arkadaş olabileceğini öğretmeliyiz ki ilerde böle hatalara düşükmesin. Fikirlerinize saygı duyuyorum ama ben farklı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…