sevgilimin yabancı meslektaşını kim gezdirecek?

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.540
248
kızlar merhaba

sevgilimin iş ortamında iki patron var biraz birbirleriyle geçimsizler biri daha kıdemli. işyerinde daha kıdemsiz olan dünyaca ünlü mesleğinde dolayısıyla çevresi geniş bir toplantı için yabancı meslektaşı gelecek ve sevgilimden onu karşılayıp şehirde gezdirmesini tarihi yerleri vs rica etmiş. gelecek olan kişi de baya nüfuzlu biri ve ileride iş için sevgilime çok fayda sağlayabilir.

sorun şu ki işyerinde daha kıdemli olan patron sevgilime ohal dolayısıyla gündüz izinli olmasına izin vermemiş.

gelen adamı ben gezdireyim dedim ama bir sorun var alanımız farklı olduğundan günlerce ne konuşacağım? sıkıntı o.

ya da başka bir plan yapılabilir mi acaba? perşembe-pazar arası burada olacak bu kişi akşam üstü gezdirmek de olmaz tarihi yerleri. sadece cumartesi günü gezdirse çok sıkışık olur adam için de.

farklı bir şey düşünen var mı çıkamadım işin içinden. bu adamla tanışıp kaynaşması kariyeri açısından önemli olacak sevgilim için ama aksilikler bindi üst üste.

yeni bilgi: bu gezdirme olayını öğrenen bir amiri gidip gıcık patrona söylemiş sonra izin çıkmamış patrondan o şekilde olmuş.

şimdi işler karıştı iyice.

off. insanlar ne kadar birbirleriyle uğraşıyorlar ya.

Son düzenleme:
Siz de aynı yerde mi çalışıyorsunuz ki siz gezdireceksiniz.. yoksa abes bi durum olur gelecek kişi için sanki..
Hem sevgilinize görev veriyorlar hem diğer patron izin vermiyor.. gariplermis..
Sevgiliniz izin alıp görevini yapacak.. iyi olur bu deneyim onun için.. biraz mücadele edip halledebilir inş.

Bu konuyu iki patron aralarında konuşup çözseler. ohalle ne ilgisi var özelde çalışanların. saçma bir bahane olmuş sanki.

özelde değiller. işte iki patron zıtlaşıyolar bu kez. izin vermeyenin biraz ohal gerginliği var aylardır takıntı oldu adamda belli ama işte biraz gıcıklık da var sanırım.

biri izin vermiş biri izin vermemiş
sevgiliniz gezdir diyene çözüm bulması için yardım istese ?

izin veren zaten rica eden. evet tek çare o görünüyor bu durumda zaten. başka bir çözüm var mıdır diye düşündüm.

Siz de aynı yerde mi çalışıyorsunuz ki siz gezdireceksiniz.. yoksa abes bi durum olur gelecek kişi için sanki..
Sevgiliniz izin alıp görevini yapacak.. iyi olur bu deneyim onun için.. biraz mücadele edip halledebilir inş.

hayır ben çalışmıyorum şu an ama sektörüm aynı alanım farklı gelen kişi profesyonel olduğundan farklı ülkelerdeki yaklaşımlar açısından muhabbet edemem mesela. son çare olarak düşündük onu hani kimse ilgilenmedi olmasın diye.

evet garipler zaten işte ego savaşları napıcaksın. diğer hoca rica etti diye kıllık yapıyor da olabilir.

Ablam bir hocayı gezdirmisti.. planlanan hiçbir yeri istemedi boğaza gidip orada saatlerce oturmuslar sadece.. is konuşmak istememis:) siz de halledersiniz aslında ama sevgiliniz için bi fırsat bu.. inş ona verirler bu görevi..

İzinler açılalı çok oldu yahu? ben ohalden sonra 4 hafta izin aldım. patron gıcık galiba?

Ablam bir hocayı gezdirmisti.. planlanan hiçbir yeri istemedi boğaza gidip orada saatlerce oturmuslar sadece.. is konuşmak istememis:) siz de halledersiniz aslında ama sevgiliniz için bi fırsat bu.. inş ona verirler bu görevi..

hadi ya ne güzelmiş. bu ister muhtemelen efes meryem ana evi falan yabancılar için önemli ya ondan diye düşündüm. evet bakalım ne olacak.. karışık işler.

İzinler açılalı çok oldu yahu? ben ohalden sonra 4 hafta izin aldım. patron gıcık galiba?

hadi ya? yani hani herkes görev yerinde olmalı zorunluluğu kalktı öyle mi? isteyen izin alabiliyor?

evet adam gıcık zaten bilinen bişey bu. ama onla da gıcık gitmemesi gerek yine işi açısından çok da bastıramıyor o yüzden.

kızlar merhaba

sevgilimin iş ortamında iki patron var biraz birbirleriyle geçimsizler biri daha kıdemli. işyerinde daha kıdemsiz olan dünyaca ünlü mesleğinde dolayısıyla çevresi geniş bir toplantı için yabancı meslektaşı gelecek ve sevgilimden onu karşılayıp şehirde gezdirmesini tarihi yerleri vs rica etmiş. gelecek olan kişi de baya nüfuzlu biri ve ileride iş için sevgilime çok fayda sağlayabilir.

sorun şu ki işyerinde daha kıdemli olan patron sevgilime ohal dolayısıyla gündüz izinli olmasına izin vermemiş.

gelen adamı ben gezdireyim dedim ama bir sorun var alanımız farklı olduğundan günlerce ne konuşacağım? sıkıntı o. bir de esas samimiyeti sevgilim kursa daha iyi olacak mesleki açıdan.

ya da başka bir plan yapılabilir mi acaba? perşembe-pazar arası burada olacak bu kişi akşam üstü gezdirmek de olmaz tarihi yerleri. sadece cumartesi günü gezdirse çok sıkışık olur adam için de.

farklı bir şey düşünen var mı çıkamadım işin içinden. bu adamla tanışıp kaynaşması kariyeri açısından önemli olacak sevgilim için ama aksilikler bindi üst üste.
Bu görevi sevgiline veren patron düşünmeli ne yapılacağını.

hadi ya ne güzelmiş. bu ister muhtemelen efes meryem ana evi falan yabancılar için önemli ya ondan diye düşündüm. evet bakalım ne olacak.. karışık işler.

O hoca da yabancı idi ama kafa dinlemek istemiş :) önceden planı programı mail atıp nasıl yapalım demek iyi oluyor.. daha önce gelmiş ise hele Tr ye daha farklı tabi..

Tek cozum izin veten patrona durumu anlatip diger patronun izin vermedigini soyleyip bu durumda ne yapacagini sormak.

Isle alakali bir durum patronlardan bagimsiz cozum bulup uygulamaniz dogru olmaz. Sonrasinda sevgiliniz icin daha zor bir durum yaratabilirsiniz.

sedalein sedalein anladım bakalım nası olacak. muhtemelen konuşulmuş plan yapılmıştır zaten rehber de olacakmış.

Tek cozum izin veten patrona durumu anlatip diger patronun izin vermedigini soyleyip bu durumda ne yapacagini sormak.

Isle alakali bir durum patronlardan bagimsiz cozum bulup uygulamaniz dogru olmaz. Sonrasinda sevgiliniz icin daha zor bir durum yaratabilirsiniz.

evet ben de öyle düşündüm. yok beni de tanıyor patronları ve işyeri onun rahatlığıyla ben sadece teklif ettim. izin almadan ben de habersiz müdahil olmam zaten. hani iyice alakasız biri ilgileneceğine ben daha iyi ağırlarım gibi geldi. o görevi veren patronun kızı da okul arkadaşım belki o kızına da teklif eder mesela ikimiz gezdirebiliriz vs diye düşündüm bilemedim.

yeni bilgi: bu gezdirme olayını öğrenen bir amiri gidip gıcık patrona söylemiş sonra izin çıkmamış patrondan o şekilde olmuş.

şimdi işler karıştı iyice.

off. insanlar ne kadar birbirleriyle uğraşıyorlarya.

hadi ya? yani hani herkes görev yerinde olmalı zorunluluğu kalktı öyle mi? isteyen izin alabiliyor?

evet adam gıcık zaten bilinen bişey bu. ama onla da gıcık gitmemesi gerek yine işi açısından çok da bastıramıyor o yüzden.
Tabi çoktan kalktı.. ağustosun başı yada ortası idi kalktığında

Not: eşim polis onun bile izni açık yani patron bildiğin gıcıkmış

+1

kızlar çoğunuzun dediği gibi -en mantıklısı da buydu zaten- sevgilim o görevi veren patronuna durumu anlatmış. allahtan o patron baya anlayışlı ve sevgilimi kollayan biri.

hatta benim gezdirmemi de önermiş, başta "aaa çok güzel olur " demiş ama sonra benim de düşündüğüm gibi diğerleri tuhaf karşılar diye vazgeçmişler.

artık perşembe cuma için başka birini ayarlayacaklar (belki patronun eşi gezdirir) cumartesi günü sevgilimle ben gezdireceğiz.

orta yol bulunmuş oldu böylece iyi oldu sanırım.

Back
X