- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Bu konuyu iki patron aralarında konuşup çözseler. ohalle ne ilgisi var özelde çalışanların. saçma bir bahane olmuş sanki.
biri izin vermiş biri izin vermemiş
sevgiliniz gezdir diyene çözüm bulması için yardım istese ?
Siz de aynı yerde mi çalışıyorsunuz ki siz gezdireceksiniz.. yoksa abes bi durum olur gelecek kişi için sanki..
Hem sevgilinize görev veriyorlar hem diğer patron izin vermiyor.. gariplermis..
Sevgiliniz izin alıp görevini yapacak.. iyi olur bu deneyim onun için.. biraz mücadele edip halledebilir inş.
Ablam bir hocayı gezdirmisti.. planlanan hiçbir yeri istemedi boğaza gidip orada saatlerce oturmuslar sadece.. is konuşmak istememis:) siz de halledersiniz aslında ama sevgiliniz için bi fırsat bu.. inş ona verirler bu görevi..
İzinler açılalı çok oldu yahu? ben ohalden sonra 4 hafta izin aldım. patron gıcık galiba?
Bu görevi sevgiline veren patron düşünmeli ne yapılacağını.kızlar merhaba
sevgilimin iş ortamında iki patron var biraz birbirleriyle geçimsizler biri daha kıdemli. işyerinde daha kıdemsiz olan dünyaca ünlü mesleğinde dolayısıyla çevresi geniş bir toplantı için yabancı meslektaşı gelecek ve sevgilimden onu karşılayıp şehirde gezdirmesini tarihi yerleri vs rica etmiş. gelecek olan kişi de baya nüfuzlu biri ve ileride iş için sevgilime çok fayda sağlayabilir.
sorun şu ki işyerinde daha kıdemli olan patron sevgilime ohal dolayısıyla gündüz izinli olmasına izin vermemiş.
gelen adamı ben gezdireyim dedim ama bir sorun var alanımız farklı olduğundan günlerce ne konuşacağım? sıkıntı o. bir de esas samimiyeti sevgilim kursa daha iyi olacak mesleki açıdan.
ya da başka bir plan yapılabilir mi acaba? perşembe-pazar arası burada olacak bu kişi akşam üstü gezdirmek de olmaz tarihi yerleri. sadece cumartesi günü gezdirse çok sıkışık olur adam için de.
farklı bir şey düşünen var mı çıkamadım işin içinden. bu adamla tanışıp kaynaşması kariyeri açısından önemli olacak sevgilim için ama aksilikler bindi üst üste.
Bu görevi sevgiline veren patron düşünmeli ne yapılacağını.
hadi ya ne güzelmiş. bu ister muhtemelen efes meryem ana evi falan yabancılar için önemli ya ondan diye düşündüm. evet bakalım ne olacak.. karışık işler.
O hoca da yabancı idi ama kafa dinlemek istemiş :) önceden planı programı mail atıp nasıl yapalım demek iyi oluyor.. daha önce gelmiş ise hele Tr ye daha farklı tabi..
Tek cozum izin veten patrona durumu anlatip diger patronun izin vermedigini soyleyip bu durumda ne yapacagini sormak.
Isle alakali bir durum patronlardan bagimsiz cozum bulup uygulamaniz dogru olmaz. Sonrasinda sevgiliniz icin daha zor bir durum yaratabilirsiniz.
Tabi çoktan kalktı.. ağustosun başı yada ortası idi kalktığındahadi ya ne güzelmiş. bu ister muhtemelen efes meryem ana evi falan yabancılar için önemli ya ondan diye düşündüm. evet bakalım ne olacak.. karışık işler.
hadi ya? yani hani herkes görev yerinde olmalı zorunluluğu kalktı öyle mi? isteyen izin alabiliyor?
evet adam gıcık zaten bilinen bişey bu. ama onla da gıcık gitmemesi gerek yine işi açısından çok da bastıramıyor o yüzden.
Siz de aynı yerde mi çalışıyorsunuz ki siz gezdireceksiniz.. yoksa abes bi durum olur gelecek kişi için sanki..
Hem sevgilinize görev veriyorlar hem diğer patron izin vermiyor.. gariplermis..
Sevgiliniz izin alıp görevini yapacak.. iyi olur bu deneyim onun için.. biraz mücadele edip halledebilir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?