Sevgilimin yakin kiz arkadaslari olabilir mi ?

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.806
133
Cok yorgunum yine akil danismaya geldim size.
Sevgilimle uzak mesafe iliskisi yasadik uzun yillar once suan depremden etkilendi sehri buraya gelince 1 senedir birlikteyiz.
Ara ara instagramdan ekliyor milleti rahatsiz oldugumu biliyor 3 hafta dursa sonra bakiyorum arada tek tuk yine yapiyor
Ekran atarken baktim swarm tiktok simgeleri var ben kullanmiyorum o kullaniyormus ama aktif olmadigini söylüyor
Şimdide yakin kiz arkadaşlari varmis cocukluktan beri de geliceklermis bu dogal bir durummus
Haberi var mi diyorum bizden yok diyor suan acilari var diyor hepsinin
Peki acilari var bizim sehrimize gelip seninle suraya gideriz buraya gideriz diye program yapiyorlar ama...
Arkaslarini silmezmis sevgili yapip arkadaslarini silenlere yillardir demedigi laf kalmamis simdi o yapmazmis
Her kiz arkadas ve erkek arkadas arasinda cinsellik begenme hoşlanma olmazmis kardes gibi olabilirmis
Peki icin rahat degilse sende gel tanistiriyim seni de demiyor...
Onceligim sensin ailem diyorum seninki kim diyorum ayni sekilde diyor ama davranislari niye boyle
Oyle mutsuzum ki her iliskim bu benzeri sebeplerle bitiyor 32 yasindayim artik vazgectim aile kurmaktan coluk cocuga karismaktan

Ben daha 20 yaş filan sandım sizi. Çok samimi yakın arkadşaları varsa sizin şimdiye tanımış bilmiş olmanız lazım değil miydi? Evet tabi ki kadın erkek arkadaşları olabilir ama sevgiliniz de masum gelmedi bana

Ayrıca da Allah aşkına şu evlenip çoluk çocuğa karışma fikrinde inanın bu kadar cazip bir şey yok ya?? Bundan kafa olarak bi sıyrılabilsek keşke. Valla billa tek gaye edinilecek kadar bi şey değil. Hayatta başka neler var neler

yakın kız arkadaştan ziyade bu eleman sürekli yedek kulübesine birilerini ekliyor gibi geldi bana. ilişkiden arkadaşlara bahsetmemek ne demek, "olası yeni hedefi ürkütmeyeyim" demek. bence böyle yani.
Evet suanda da farkettim yine kendinin takip ettigi ama onu takip etmeyen bir kizin 3 4 gun once bir postu vardi bulundugumuz şehirde cekilmis. Onu beğenmemisti simdi begenmis.. sinyal vermek degil de ne sizce

Kimsenin haberi yok malesef aile fertlerinden de kimse bilmiyor. Nedeni cevabi yok

söz söylemek kolaydır, bu yüzden sözler değil davranışlar önemlidir. gözlerinizin içine bakarak dediği sözler bile, eğer davranışlarıyla uyumlu değilse hiçbir anlam ifade etmezler. "aynı şekilde" diyip de "aynı şekilde" davranmamak yalan değil de nedir?
eğer siz ayrılmazsanız şimdi felaket tellallığı yapmayayım da çok geçmeden etrafa çakıp durduğu sinyallerine karşılık bulabilirse o sizden ayrılacak. tekmeyi basın daha fazla vaktinizi çalmasın bu adam. bir yılda sevgilisinden kimseye bahsetmemek ne demek ya. bi kere zaten seven insan sevdiğinden bahsetmeden duramaz, sevginin özünde var olan bir şey bu, kimden neyi gizliyor yani. ne kadar da sinir bozucu.

Doğru dürüst erkekler gerçekten sosyal medyaya bu kadar önem vermiyor ,bence de .Çok katılıyorum dediklerinize

Seninde erkek arkadaşların olabiliyorsa arıza çıkarmıyorsa demek ki art niyetli biri değil

Tesekkur ederim haklisiniz zaten ayrildik ama hala iletisimimiz devam ediyor. Ben gurursuz gibi evet hakli oldugun noktalar olabilir cozelim derdindeyim. O bana ileride tekrar ayni şeyleri yasicaz ayrilalim modunda. Acik acik ayrilalim demiyor ama ayni seyler yasanicak diyor. Nefret ettirdi kendimden

Seninde erkek arkadaşların olabiliyorsa arıza çıkarmıyorsa demek ki art niyetli biri değil
Olabilirmis kardes gibi gercekten dost gibi biriyse olabilir diyor. Peki ben dost gorururum ya o beni gormezse diyorum. Ben onlari tanıyorum oyle kisiler degil diyor

Doğru dürüst erkekler gerçekten sosyal medyaya bu kadar önem vermiyor ,bence de .Çok katılıyorum dediklerinize
Malesef bu yasima kadar 3 iliskim oldu ilki zaten saymiyorum cocukluktu. Onceki de ayni sebepler o kim taniyormusum nerden ekledin...
Cevabi da cook ironik yine yakaladin diyordu hele o..

Olabilirmis kardes gibi gercekten dost gibi biriyse olabilir diyor. Peki ben dost gorururum ya o beni gormezse diyorum. Ben onlari tanıyorum oyle kisiler degil diyor
Kardeş gibiyiz densede temas olarak sınırlanırını biliyorlar mı? O benim kardeşim yaa diyip kucagına oturtuyorsa sana kardeşinle mutluluklar dilerim dersin

Arkadas olması normal. Sizden bahsetmemesi normal değil

Sizi tanistirmamasi hatta sizden bahsetmemesi cok sacma, anlasilir ve kabul edilebilir degil.
Ama arkadaslik kismina gelince olabilir, esimin cok yakin kiz arkadaslari var evlendikten sonra benimle daha yakin bile oldular. Benim de 20 yillik erkek arkadasim var. ama bence burada sizin sorgulamaniz gereken arkadaslik degil baska bir sey

Malesef bu yasima kadar 3 iliskim oldu ilki zaten saymiyorum cocukluktu. Onceki de ayni sebepler o kim taniyormusum nerden ekledin...
Cevabi da cook ironik yine yakaladin diyordu hele o..
Sizin ilişkileriniz neden bu kadar sosyal medyayı yoğun kullanan insanlarla olmuş bilmiyorum ama inanın, işinden gücü yoğun olan ,boş zamanlarını da kaliteli değerlendiren erkekler sosyal medyaya bu kadar bakmıyor.Boş zaman lazım onun için.

Haklisiniz deger vermiyor düşüncelerim dert ettigim seyler onun umrumda degil. Ve yapicagini söylüyor. Umarim kendim gibi birine denk gelebilirim bir gun

Yav he he deseydin. Çok yakın kardeş gibilerse seni niye bilen yokmuş. Acıları tabi ki vardır ama gezmeye geliyorlar dediğin gibi alsın seni de götürsün arkadaşlık edersin ama tabi bunlar işine gelmiyordur paşazadenin. Çok mu alttan aldın şimdiye kadar genelde öyle olunca bunu reva görüyor erkekler.

Arkadaşları olabilir (çok samimi olmalarını istemem) ama ben hayatına girdikten sonra yeni birilerini takip edip sözde arkadaşlık kurmasından aşırı rahatsız olurum kabul edeceğim bir şey değil. Arkadaştan ziyade sevgilinizin tavırları hoş değil sanki sizinle ileriye yönelik hayalleri yok gibi geldi bana. Zaman kaybetmeyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…