Sevgilimin yalanını yakaladım…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hayalperestprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
201
136
33
Merhaba, herkese hayırlı bayramlar dilerim.
2 senelik bir ilişkim var ve gerçekten çok iyi anlaşıyoruz. Bayramdan sonra ailelerimizin tanışma durumu var.
Dün sevgilim anne babasını bayram dolayısıyla ziyarete gitti memleketine. Arkadaşıyla gideceğini söylemişti. Bende elbette git gör ellerini öp dedim. Buraya kadar hiçbir sıkıntı yok. Dün sevgilimin gittiği arkadaşının durumlarına gizli hesaptan bakarken kendi sevgilisinin de aynı arabada olduğunu gördüm. Sevgilim bana onun sevgilisinin geldiğini, beraber yolculuk yapacaklarını görmedi, ben ne arkadaşını ne de sevgilisini tanımıyorum. Bana bunu söylemedi, kendisine söyledim eveledi geveledi en sonunda kabul etmek zorunda kaldı. Niye bana söylemedin dedim “ vereceğin tepkiden korktum” dedi. Arabada onların yanında benimle nasıl konuştun dedim “seni aradığımı söyleyerek sessiz olmalarını istedim” demeye getirdi. Bu bana söylediği ilk yalan ve dünden beri ağlıyorum bana nasıl yalan söyler beni o insanlara nasıl rezil eder ve aptal yerine koyar diye… bu akşam gelecek konuşacağız, kızlar belki ben olayın içinde olduğum için mantıklı düşünemiyorum, lütfen yardım edin ben haksız mıyım, geldiğinde nasıl davranmalıyım…

Neden yalan söyleme gereği duymus anlamadim. Arkadaşı ve onun sevgilisi sonuçta. Niye tepki gösteresiniz? Normalde fazla kıskanç biri misindir? Böyle bir yalan söyleme gereği duymuş

Arkadaşının sevgilisiyle aynı arabada yolculuk yaptı diye kızar mısınız normalde? Yani neden sinirlendiğinizi anlamadım ben olsam beni kıskanç psikopat gibi göstermişsin derdim mesela onları tembihleyip benle o şekilde konuştuğu için. Siz neye kızdınız?

Kilit cümle; "tepkinden korktum".
Sanırım her olayda böyle tepkiler veriyorsunuz, dolayısıyla sevgilinizi yalan söylemeye siz itiyorsunuz.
Böyle hayat mı geçer yahu, oldu olacak deri altı gps, kamera falan takın çocuğa, yanına karşı cins yaklaşınca telefonla elektroşok falan yollayın.

Böyle normal ve gizlemeye gerek olmayan bir durumu bile sizin tepkinizden çekindiği için söyleyememiş, bu daha önemli bence.

Neden yalan söyleme gereği duymus anlamadim. Arkadaşı ve onun sevgilisi sonuçta. Niye tepki gösteresiniz? Normalde fazla kıskanç biri misindir? Böyle bir yalan söyleme gereği duymuş
Biraz kıskanç biriyim ama bu kesinlikle karşılıklı. Kıskanç olduğum için vereceğim tepkiden çekindiğini ve bu sebeple yalan söylediğini söylüyor.

Nasıl bunalttıysanız adamı bu kadar basit bir şeyde yalan söylemek zorunda kalmış. Adama girişmeden önce ben ne yaptım da bu adam bana talan söyledi diye düşünmelisiniz.

Yalnız kendinizi rezil ettiren sizsiniz. Anormal tepkiler yerine normal tepkiler vereceğinizi bilse böyle demek zorunda kalmazdı. Ben üzülürdüm çocuğa, kim bilir nasıl bunalıyor sıkılıyor diye düşünürdüm. Bu tarz insanlar çok yorucu ve boğucu oluyor.

Erkeklerin klasik “tepkinden korktum, aramız bozulmasın diye söylemedim.” yalanı ve bildiklerini okumaya giden yol. Emin ol bu şekilde kaç kere ayakta uyutulmuşsundur ve yine emin ol bu şekilde kaç kere daha uyutulacaksın. Tek ayak üstünde kırk yalan söyleyebilen ve bunu marifet gören erkek tipi.

Diğer yandan iki kişiyle yapılan seyahat değil bunun benden saklanması beni rahatsız ederdi. Ne kadar kıskanç baskıcı olursanız olun aranızın bozulması pahasına doğtçruyu söylemeliydi. Şimdi ne olacak, yalan söylerken daha dikkatli davranacaklar, storyleri gizleyecekler ama huylarından vazgeçmeyecek sevgilin.

Sürekli kıskanacak tepkiler veriyorsanız huzur bozmak istememiş. Ayrıca arkadaşımın sevgilisi de arabada deme gereği de görmemiş olabilirdi sonuçta ne var bunda ama adam tepkinizden korkmuş. Her şey karşılıklı valla. Bu yakaladığınız ilk yalan bir de öyle düşünün kimbilir tepkinizden neler gizledi başka.

Biraz kıskanç biriyim ama bu kesinlikle karşılıklı. Kıskanç olduğum için vereceğim tepkiden çekindiğini ve bu sebeple yalan söylediğini söylüyor.
E bu açıklıyor işte size niye doğruyu söylemediğini
Söyleseydi çünkü sorun çıkaracaktınız
Zaten farkındaysanız taaa arkadaşının hikayesinden, ordan burdan takip etmişsiniz erkek arkadaşınızı
Nerden baksan boğucu

Güvensizlik varsa zaten hala ne yapıyorsunuz ki o kişiyle?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…