- 9 Ağustos 2020
- 201
- 136
- 33
- Konu Sahibi hayalperestprenses
-
Biraz kıskanç biriyim ama bu kesinlikle karşılıklı. Kıskanç olduğum için vereceğim tepkiden çekindiğini ve bu sebeple yalan söylediğini söylüyor.Neden yalan söyleme gereği duymus anlamadim. Arkadaşı ve onun sevgilisi sonuçta. Niye tepki gösteresiniz? Normalde fazla kıskanç biri misindir? Böyle bir yalan söyleme gereği duymuş
Nasıl bunalttıysanız adamı bu kadar basit bir şeyde yalan söylemek zorunda kalmış. Adama girişmeden önce ben ne yaptım da bu adam bana talan söyledi diye düşünmelisiniz.Merhaba, herkese hayırlı bayramlar dilerim.
2 senelik bir ilişkim var ve gerçekten çok iyi anlaşıyoruz. Bayramdan sonra ailelerimizin tanışma durumu var.
Dün sevgilim anne babasını bayram dolayısıyla ziyarete gitti memleketine. Arkadaşıyla gideceğini söylemişti. Bende elbette git gör ellerini öp dedim. Buraya kadar hiçbir sıkıntı yok. Dün sevgilimin gittiği arkadaşının durumlarına gizli hesaptan bakarken kendi sevgilisinin de aynı arabada olduğunu gördüm. Sevgilim bana onun sevgilisinin geldiğini, beraber yolculuk yapacaklarını görmedi, ben ne arkadaşını ne de sevgilisini tanımıyorum. Bana bunu söylemedi, kendisine söyledim eveledi geveledi en sonunda kabul etmek zorunda kaldı. Niye bana söylemedin dedim “ vereceğin tepkiden korktum” dedi. Arabada onların yanında benimle nasıl konuştun dedim “seni aradığımı söyleyerek sessiz olmalarını istedim” demeye getirdi. Bu bana söylediği ilk yalan ve dünden beri ağlıyorum bana nasıl yalan söyler beni o insanlara nasıl rezil eder ve aptal yerine koyar diye… bu akşam gelecek konuşacağız, kızlar belki ben olayın içinde olduğum için mantıklı düşünemiyorum, lütfen yardım edin ben haksız mıyım, geldiğinde nasıl davranmalıyım…
Yalnız kendinizi rezil ettiren sizsiniz. Anormal tepkiler yerine normal tepkiler vereceğinizi bilse böyle demek zorunda kalmazdı. Ben üzülürdüm çocuğa, kim bilir nasıl bunalıyor sıkılıyor diye düşünürdüm. Bu tarz insanlar çok yorucu ve boğucu oluyor.Arabada onların yanında benimle nasıl konuştun dedim “seni aradığımı söyleyerek sessiz olmalarını istedim” demeye getirdi. Bu bana söylediği ilk yalan ve dünden beri ağlıyorum bana nasıl yalan söyler beni o insanlara nasıl rezil eder ve aptal yerine koyar diye…
E bu açıklıyor işte size niye doğruyu söylemediğiniBiraz kıskanç biriyim ama bu kesinlikle karşılıklı. Kıskanç olduğum için vereceğim tepkiden çekindiğini ve bu sebeple yalan söylediğini söylüyor.
İnsanları eleştirmeden önce karşı tarafa duyduğu güvensizliğin ve bu güvensizlikten doğan yalan söyleme ihtiyacının sebebini öğrenmek ya da düşünmek isteseydiniz inanın önerinizi mutlulukla uygulardım, iyi bayramlar.Büyümenizi öneririm.
Belki çocuk da ona yapıyordur karşılıklı huyları budur bilmiyoruz kiBana çocuğu çok sıkıyormuşsunuz gibi geldi. Biraz da yalan söyleyene değil söyletene bakmak lazım.
Güvensizlik varsa zaten hala ne yapıyorsunuz ki o kişiyle?İnsanları eleştirmeden önce karşı tarafa duyduğu güvensizliğin ve bu güvensizlikten doğan yalan söyleme ihtiyacının sebebini öğrenmek ya da düşünmek isteseydiniz inanın önerinizi mutlulukla uygulardım, iyi bayramlar.
Şunu kimse sormadı direk bazı şeylerle itham edilmişim. Evet oda öyle davranıyorBelki çocuk da ona yapıyordur karşılıklı huyları budur bilmiyoruz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?