- 9 Ağustos 2020
- 201
- 136
- 33
- Konu Sahibi hayalperestprenses
-
Çünkü onu seviyorum ve onun bazı konularda hiçbir suçu yok. Babam annemi aldattı, kötü bir ortamda yetiştim. Sadece sevgilim değil kim olursa olsun güvenmiyorum.Güvensizlik varsa zaten hala ne yapıyorsunuz ki o kişiyle?
Ne güzel ilişki. Hemen evlenin bence nişanı uzun tutmayın derim.Şunu kimse sormadı direk bazı şeylerle itham edilmişim. Evet oda öyle davranıyor
O zaman bu konuda profesyonel destek alın benceÇünkü onu seviyorum ve onun bazı konularda hiçbir suçu yok. Babam annemi aldattı, kötü bir ortamda yetiştim. Sadece sevgilim değil kim olursa olsun güvenmiyorum.
Bu tür travmaları atlatmak için uzmandan yardım almalısınız. Babanızın suçunu başkalarına ödetmek yerine.Çünkü onu seviyorum ve onun bazı konularda hiçbir suçu yok. Babam annemi aldattı, kötü bir ortamda yetiştim. Sadece sevgilim değil kim olursa olsun güvenmiyorum.
sizin için de zor olmalı ama sevgilinizi böyle boğmamalısınız. uzman yardımı alabilirsinizÇünkü onu seviyorum ve onun bazı konularda hiçbir suçu yok. Babam annemi aldattı, kötü bir ortamda yetiştim. Sadece sevgilim değil kim olursa olsun güvenmiyorum.
O zaman sevgilinize eziyet çektirmenin ne anlamı var? Gidin tedavi olun, bu güvensizliğinizi atın üzerinizden. Evet kimseye güvenmemek lazım ama sizinki aşırı. Benimde babam annemi aldattı, kötü bir ortamda yetiştim ama sevgilime eziyet etmiyorum.Çünkü onu seviyorum ve onun bazı konularda hiçbir suçu yok. Babam annemi aldattı, kötü bir ortamda yetiştim. Sadece sevgilim değil kim olursa olsun güvenmiyorum.
Ben de konu neden sadece ... olarak görünüyor acaba?
Evet haklısınız, söylediğiniz gibi düşününce gerçekten çok mantıklı geldi. Geldiğinde bu konu üzerinden konuşacağım, çok teşekkür ederimKıskançlık dozunda ve yerinde olmalı. Çok kısıtlanmak en ufak konuda yalan söylemeye iter insanı. Aslında erkek arkadaşınız yalan söylememiş size sadece kızın varlığını söylememiş yani hiçbir şey söylememiş. Aranız bozulmasın diye böyle ufak tefek sizin bilmediğiniz başka yalanlar da söylenmiştir. Bence birbirinizi çok kıskanmama kısıtlamama kararı alıp biribirinize bir daha yalan söylemeye itmemeyi konuşun.
yeni moda oldu bu. konu açılır ve konu sahibi yorum yapmaz. böylelerine birden fazla yorum yapılmamalı.Birşey yazmıyor
Arkasında duramayacağınız, yazdıklarınızdan rahatsız olacağınız şeyleri bu siteye yazmayın. Üye olurken kabul ettiğiniz üyelik sözleşmesinde buraya yazdığınız hiç bir şeyin silinmeyeceği, silerseniz geri getirileceği yazıyor. Burası mesele değil belki ancak okuyup anlamadığınız hiç bir şeyi onaylamayın, başınız belaya girer. Güvensizliğiniz sadece erkek arkadaşınıza odaklı sanırım.
Evet dikkat etmedim haklısınız yanlış yaptığımın farkında değilim, kusura bakmayın lütfen.Arkasında duramayacağınız, yazdıklarınızdan rahatsız olacağınız şeyleri bu siteye yazmayın. Üye olurken kabul ettiğiniz üyelik sözleşmesinde buraya yazdığınız hiç bir şeyin silinmeyeceği, silerseniz geri getirileceği yazıyor. Burası mesele değil belki ancak okuyup anlamadığınız hiç bir şeyi onaylamayın, başınız belaya girer. Güvensizliğiniz sadece erkek arkadaşınıza odaklı sanırım.
Ek olarak; açtığınız bütün konuları silmişsiniz. Ben de hepsini raporladım. Hepsi geri gelecek, siz de banlanacaksınız.
Herkesin tecrübesi farklıysaŞunu kimse sormadı direk bazı şeylerle itham edilmişim. Evet oda öyle davranıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?