- 16 Ocak 2021
- 4.283
- 7.696
- 108
- 30
- Konu Sahibi burcumsu12
Arkadaşlar çok kişi programı sormuş ama isim vermek serbest mi bilmiyorum o yuzden yazmıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende olsam bi ne oluyo derdimBeş aydır hayatımda biri var. Evliliğe giden ciddi bir ilişkideyiz. İş yerinde bir kadın arkadaşı var. Arkadaşlıkları çok çok uzun yıllara dayanmıyor maksimum 8 aydır ama çok yakınlar. Geçen haftalarda kadın mesaj atmış işle ilgili bir soru ama Sonunda kalpli emojilerden vardı. Gördüm mesajlaşırlarken -ki gizli mesajlaşmıyordu resmen yanımdaydı. Olayı büyüttüm. Bizim arkadaşlıımız böyle samimi. br şey olsa yanında mı yazışırız sen beni neyle suçluyorsuna getridi. Baktı ki geri adım atmıyorum. Tamam konuşacağım mesafe koyacağım dedi. İçim içimi yiyor. Sonra sosyal medyada profilime kim bakmış tarzı uygulamalar var ya onlardan yükledim kendi hesabıma ve bu kadın sürekli profilime bakmış. Resmen haftada en az üç gün bir sabah bir akşam bakmış. Düşünmekten sinirlerim alt üst oldu
Bitirmeye cesaret edemiyorum çünkü bu olaydan bağımsız olarak düşündüğümde iyi bir ilişkimiz var pişman olup özlemekten korkuyorum . Bu sefer de tükürdüğümü yalamaış olurumİş yerinde böyle samimiyetlere gerek yoktur. Bu denli samimiyet kuranlar bile isteye kurarlar ki sevgiliniz de bunu istemiş ve size bunu savunmuş. Size uymuyorsa en doğrusu bitirmek olacaktır.
Ben de çok merak ettim cidden. Özelden talibim ismine :)Arkadaşlar çok kişi programı sormuş ama isim vermek serbest mi bilmiyorum o yuzden yazmıyorum
Bitirmeye cesaret edemiyorum çünkü bu olaydan bağımsız olarak düşündüğümde iyi bir ilişkimiz var pişman olup özlemekten korkuyorum . Bu sefer de tükürdüğümü yalamaış olurum
Bende ordayım vallahi su an.Ben hesabıma kim bakmış uygulamasında kaldım ya, öyle bir algoritma var mı? Küs olduğum bir şahsiyetin arada profiline bakarımbaktığım görülüyorsa çok pis bozulurdum
(hikayesini falan açmam)
Ay yok korkmayın. Bakan herkesi göstermiyor göstermesi için sizin de o uygulamayı kullanmanız lazım. Kullanmıyorsanız sizi göremezBende ordayım vallahi su an.
Ben hesabıma kim bakmış uygulamasında kaldım ya, öyle bir algoritma var mı? Küs olduğum bir şahsiyetin arada profiline bakarımbaktığım görülüyorsa çok pis bozulurdum
(hikayesini falan açmam)
sınır çizceğini söylüyor ama bileyodum zaman tanıdım zaman gösterecek5 aylık bir ilişki ciddi denilmek için çok erken bir ilişki. Kalp emojisi göndermeyi doğru bulmuyorum hele ki sevgilisi olan bir erkeğe. Kız sevgilinizden hoşlanıyor olabilir. Bunun bir ötesi bitanemli, canımlı konuşmak. Bence sınırlar belirlenmeli her türlü arkadaşlıklarda.
Umarım düzelir sizinkisi haklı tepki.sınır çizceğini söylüyor ama bileyodum zaman tanıdım zaman gösterecek
Hangi program merak ettim bende indireyimBeş aydır hayatımda biri var. Evliliğe giden ciddi bir ilişkideyiz. İş yerinde bir kadın arkadaşı var. Arkadaşlıkları çok çok uzun yıllara dayanmıyor maksimum 8 aydır ama çok yakınlar. Geçen haftalarda kadın mesaj atmış işle ilgili bir soru ama Sonunda kalpli emojilerden vardı. Gördüm mesajlaşırlarken -ki gizli mesajlaşmıyordu resmen yanımdaydı. Olayı büyüttüm. Bizim arkadaşlıımız böyle samimi. br şey olsa yanında mı yazışırız sen beni neyle suçluyorsuna getridi. Baktı ki geri adım atmıyorum. Tamam konuşacağım mesafe koyacağım dedi. İçim içimi yiyor. Sonra sosyal medyada profilime kim bakmış tarzı uygulamalar var ya onlardan yükledim kendi hesabıma ve bu kadın sürekli profilime bakmış. Resmen haftada en az üç gün bir sabah bir akşam bakmış. Düşünmekten sinirlerim alt üst oldu
Bende lutfenBen de çok merak ettim cidden. Özelden talibim ismine :)
Demeeeeee şehir efsanesi olsun lütfenBitersin kızımmmmmmmmmmmmmmmmm