• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin yanında çalışan kişi

Arkadaşlar çok kişi programı sormuş ama isim vermek serbest mi bilmiyorum o yuzden yazmıyorum

Beş aydır hayatımda biri var. Evliliğe giden ciddi bir ilişkideyiz. İş yerinde bir kadın arkadaşı var. Arkadaşlıkları çok çok uzun yıllara dayanmıyor maksimum 8 aydır ama çok yakınlar. Geçen haftalarda kadın mesaj atmış işle ilgili bir soru ama Sonunda kalpli emojilerden vardı. Gördüm mesajlaşırlarken -ki gizli mesajlaşmıyordu resmen yanımdaydı. Olayı büyüttüm. Bizim arkadaşlıımız böyle samimi. br şey olsa yanında mı yazışırız sen beni neyle suçluyorsuna getridi. Baktı ki geri adım atmıyorum. Tamam konuşacağım mesafe koyacağım dedi. İçim içimi yiyor. Sonra sosyal medyada profilime kim bakmış tarzı uygulamalar var ya onlardan yükledim kendi hesabıma ve bu kadın sürekli profilime bakmış. Resmen haftada en az üç gün bir sabah bir akşam bakmış. Düşünmekten sinirlerim alt üst oldu
Bende olsam bi ne oluyo derdim

İş yerinde böyle samimiyetlere gerek yoktur. Bu denli samimiyet kuranlar bile isteye kurarlar ki sevgiliniz de bunu istemiş ve size bunu savunmuş. Size uymuyorsa en doğrusu bitirmek olacaktır.
Bitirmeye cesaret edemiyorum çünkü bu olaydan bağımsız olarak düşündüğümde iyi bir ilişkimiz var pişman olup özlemekten korkuyorum . Bu sefer de tükürdüğümü yalamaış olurum

Bitirmeye cesaret edemiyorum çünkü bu olaydan bağımsız olarak düşündüğümde iyi bir ilişkimiz var pişman olup özlemekten korkuyorum . Bu sefer de tükürdüğümü yalamaış olurum

Ben böyle samimiyetle sıcak bakan biri değilim. Her insanın bir karakteri vardır, ben dedim diye karşımdaki mesafeli olacaksa hiç olmasın daha iyi.

Belli ki siz de bu tür samimiyetlere sıcak bakan biri değilsiniz. Evlendiğinizde de bu sorunlar olacaktır bu sefer de evliliğinizi bitirmeye cesaret edemezsiniz.

Bu kadar kolay bağlanıp 5 aylık ilişkiden vazgeçemeyen evliliğinden hiç vazgeçemez.

Hayat sizin nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın.

Evlenme işleri için acele etmem zaten ama ayrıl demiş çoğu kişi. Gerçekten şüphe ayrılmaya yeterli sebep mi bilmiyorum. Pişman olmaktan korkuyorum beynim sürekli kadın tek taraflı seviyorsa vs vs diye kendini avutuyor

İş yerinde bazen insanlar sınırlarını bilmiyor. İş arkadaşına kalp atmak ne ola ki

5 aylık bir ilişki ciddi denilmek için çok erken bir ilişki. Kalp emojisi göndermeyi doğru bulmuyorum hele ki sevgilisi olan bir erkeğe. Kız sevgilinizden hoşlanıyor olabilir. Bunun bir ötesi bitanemli, canımlı konuşmak. Bence sınırlar belirlenmeli her türlü arkadaşlıklarda.

5 aylık bir ilişki ciddi denilmek için çok erken bir ilişki. Kalp emojisi göndermeyi doğru bulmuyorum hele ki sevgilisi olan bir erkeğe. Kız sevgilinizden hoşlanıyor olabilir. Bunun bir ötesi bitanemli, canımlı konuşmak. Bence sınırlar belirlenmeli her türlü arkadaşlıklarda.
sınır çizceğini söylüyor ama bileyodum zaman tanıdım zaman gösterecek

Beş aydır hayatımda biri var. Evliliğe giden ciddi bir ilişkideyiz. İş yerinde bir kadın arkadaşı var. Arkadaşlıkları çok çok uzun yıllara dayanmıyor maksimum 8 aydır ama çok yakınlar. Geçen haftalarda kadın mesaj atmış işle ilgili bir soru ama Sonunda kalpli emojilerden vardı. Gördüm mesajlaşırlarken -ki gizli mesajlaşmıyordu resmen yanımdaydı. Olayı büyüttüm. Bizim arkadaşlıımız böyle samimi. br şey olsa yanında mı yazışırız sen beni neyle suçluyorsuna getridi. Baktı ki geri adım atmıyorum. Tamam konuşacağım mesafe koyacağım dedi. İçim içimi yiyor. Sonra sosyal medyada profilime kim bakmış tarzı uygulamalar var ya onlardan yükledim kendi hesabıma ve bu kadın sürekli profilime bakmış. Resmen haftada en az üç gün bir sabah bir akşam bakmış. Düşünmekten sinirlerim alt üst oldu
Hangi program merak ettim bende indireyim

Sevgili konu sahibi eşimle nerdeyse bağkurdan emekli olacaktık 7 sene çıktık Haziran 2022 de de 11 . Yılımızı kutlıycaz evliliğimizde ve halen bilmediğim huyları çıkıyor 😉
Yani diyorum ki konu sahibi sana 5 aydır tanıdığın biriyle ciddi bir ilişki belki de evliliğe daha gitmiyordur emin olabilirsin daha birbirinizi yeni yeni tanımaya çalışıyorsunuz
Ayrıca erkek arkadaşının yaptığı hoş değil seni sustursun diye tamam mesafe koyarız demesi bildiğin he he öyle demek gibi bişey olmuş
Erkek arkadaşına şuan için çok fazla güvenme yani sen üzülme diye söylüyorum bunu
Seni asla kırmak istemiyorum ama sonuç bu

Sevgili burcumsu, önceki travmatik aldatılma konunuz hala aklımda ki pek kalmaz buradaki konular aklımda.

Adam, arkadaşıyla sizin yanınızda mesajlasarak, aslında, "bak aramızda bir şey yok ondan saklamıyorum" imaji vermeye çalışmış. Aklınca, o böyle yapınca siz şüphe duymayacaksınız o da bu mesaj trafiğini saklama vs gereği duymayacakti. Zaten hemen demiş, bir şey olsa senin yanında mi yapardım diye. Çünkü ona göre sizin yaninizda mesajlasinca şüphe duymamanız gerekiyordu.

Sakin güvenmeyin. Arkadaşıyla.konusma yapacağı yalanına da inanmayin. O kalpler ve samimiyet bana hiç nirmal gelmedi. Kalp nedir Allah aşkına? Ben yedi senelik kocama ayda yılda bir atarım ya da atmam kalp. İzlemede kalın.

Back
X