Sevgilimin yanında çalışan kişi

Sevgilinizin ilişki stepnesini bulmuşsunuz. Bazı adamların vardır çevrelerinde öyle tipler, adama bu kız gibi kalple , hitapla gereksiz samimiyetle niyetini belli eder, adam o an için hayatına almaz ama kapıyıda kapatmaz, hafiften yüz verir ki yörüngesinde olmaya devam etsin. Ben sizin yerinizde olsam, erkek arkadaşınızın iş yerine ziyarete gider, o kızla tatlı tatlı tanışır sonrada yeni aklına gelmiş gibi, canım senle bizim bir tanışıklğımız mı var , sen beni sürekli sosyal medyadan stalklayan kızsın, bende kim bu diye merak etmiştim, sonra erkek arkadaşıma kalpli mesajlarını görünce iş arkadaşın olduğunu gördüm der ve çıkacak ateşte ısınır, adamıda hayatımdan def ederdim.Erkek arkadışınız gibi adamlardan kocada sevgilide olmaz. Zira 8 aylık iş ilişkisinde iş mesajına kalp atacak yüzü vermek için baya bir seviye yoksunluğu gerektirir.
Ben böyle şeyler için erkekle konuşmayı doğru bulmuyorum. Erkek arkadaşınız salak değilse o da anlamıştır kadının niyetini, ses çıkarmıyorsa, yüz verdiği içindir. Bazı kadınların sorunu bu aslında , hayatlarındaki adamı kandırılacak çocuk yerine koymaları, arkadaşım biz kadınlar nasıl anlıyorsak bize yaklaşan adamların niyetini onlarda anlıyor, izin veriyorsa işine geldiği için izin veriyordur. Ama nedense affetme motivasyonlarını yüksek tutmak istemelerinden mi neden bilmem, kadınlar hep erkek arkadaşlarını kandırılacak çocuk yerine koyuyorlar.

Arkadaşlar konudan bağımsız olacak ama o uygulamaları indirdiğiniz an hesabınızın Çalınma ihtimali çok yüksekmiş. Ben biraz araştırmıştım. Hatta en iyi ihtimal insta face hesabın gitmesi olurmuş ,banka hesapları şifreler falan ulaşımına izin veriyırmuşsunuz indirirken.

Profilime kim bakmış uygulamaları çalışmıyor ki olsa herkes kim profiline girmiş bakar yani yok öyle birşey kendinizi haklı çıkarmak için mi yazıyorsunuz? Ya da işle ilgili konuda kalp ne alaka? Bence siz bu kızı takmışsınız olmayan şeyleri var gibi anlatıyorsunuz..tek erkek sevgiliniz değil her ortamda kadın erkek çalışıyoruz sevgilinize güven sorununuz varsa ayrılın

Ne guzel yazmissiniz. Aynen dediginiz gibi ben sevgilimle 5. Yilindayim adamin hala yeni yonlerini goruyorum aynisini dusunuyorum, bir insani daha bu kadar zamanda bile taniyamiyorken, yeni yonlerini kesfediyorken 5 ay cooooook az geliyor.

sınır çizceğini söylüyor ama bileyodum zaman tanıdım zaman gösterecek

Millet sana 5 aydır görüştüğün kişi ile ciddiye gidiyor evleneceğiz havasına girme diyor bas bas sen sadece söz verdi dikkat edecek yalanına sığın..
İşte sonrada konu açıyorsunuz evlendik çok seviyordu iş yerindeki bayan ile benden öncede görüşüyormus ne yapayım akıl verin diye .
Üstüne de çocuk yap emi 3-5 tane..

Programın adı postegro gizli profillere bakııyorsun sana bakanları görmek ücretli,gerçek

Mesajın sonuna kalpli emoji var diye kavga çıkarmak bana çok uzak geliyor ya, benim evli barkli erkek arkadaşlarım var (ki hepsinin karısini tanıyorum ve seviyorum) onlar da ozellikle teşekkür mesajı attilarsa sonuna kalp vs koyuyorlar, ben de hoşuma giden bir mesaj attilarsa, ne bileyim ,jest yaptılarsa falan kalpli emoji atıyorum. Bunda ne var ki? Önemli olan mesajın iceriği değil mi? Bu akşam mesela karısı ailesinin memleketine gitmiş bir arkadaşla bir şeyler içtik,gizli saklı falan da değil, story paylaştık.
(Bu arkadaşlarımın hiç biri türk değil)
Bir insan evlendiyse , hayatına sevdigi bir kadın girdiyse bütün karşı cins arkadaşlarıyla arasına mesafe mi koyacak? Neden ki? Asıl biriyle beraberken benimle konuşmayı kesen insanlari ben anlamiyorum. Benle 'belki bı şekilde sevgili oluruz' hevesiyle mi arkadaşlık yapıyordun ki ciddi sevgili yapınca arkadaşlığımızi bitiriyorsun
Ben çok üzülüyorum şahsen bu duruma. Başıma da çok kere geldi , "ben düğünü şehir dışında yapsalar da giderim" diye planlarken (daha tanişmadigim) "kız arkadaşım/nişanlım seninle arkadaş olmamı istemiyo,kusura bakma" cümlesini duyduğum (bu arkadaşlarımın hepsi türk)
Oysa tanisalar eminim severler ve eminim onların tipsiz sevgililerine bakmayacagimi bilirler. Ama biz Türklerin genlerine işlemiş zinhar karşı cinsle arkadaslik yapmayacaksın, yakın olduğun her karşı cinse artık uzak dur,o mu ben mı, benden kıymetli mi....

Ne guzel yazmissiniz. Aynen dediginiz gibi ben sevgilimle 5. Yilindayim adamin hala yeni yonlerini goruyorum aynisini dusunuyorum, bir insani daha bu kadar zamanda bile taniyamiyorken, yeni yonlerini kesfediyorken 5 ay cooooook az geliyor.
Çok teşekkür ederim

Ben hesabıma kim bakmış uygulamasında kaldım ya, öyle bir algoritma var mı? Küs olduğum bir şahsiyetin arada profiline bakarım baktığım görülüyorsa çok pis bozulurdum (hikayesini falan açmam)
Bende bende yorumlardan hangi app diye ariyorum

Bende bende yorumlardan hangi app diye ariyorum

evet var bu tarz uygulamalar, sosyal medya uzmanıyım :) aratırsanız çıkar bir sürü ama kendi profilinizde girmenizi tavsiye etmem genelde hesaplar çalınıyor ücretli dahi olsa

çok fazla uygulama var hangisine girerseniz girin hepsinde hesabınız çalınma ve bot hesap takip etme tehlikesi mevcut

Mesajın konusu iş ise nasıl kalp oluyor?
Bence bu adamdan vınlayın siz , o da rahatca takılsın kimle istiyorsa...zorla güzellik olmuyor

Elimde net kanıtlar olmadan ayrılmak istemiyorum sonuçta iki ihtimal var . Kurduğum şey doğru da olmayabilir. Çok gerginim ani hareket etmek istemiyorum

İnsanlar belli bir yaştan sonra karşı cinsle yakın arkadaş olduklarında böyle tepkiler görüyor olmaları üzücü bence. Evet adam sizi aldatıyor da olabilir ama gerçekten samimi arkadaş da olabilirler? Siz kız arkadaşlarınızla hiç kalpli mesajlaşmıyor musunuz?

Profilime kim bakmış uygulamaları yanlış hatırlamıyorsam sizin son baktığınız kişileri gösteriyor. Emin olmak için hesabınızı açın her gün story atın muhakkak izlediği olacaktır gerçekten bakıyorsa profilinize. 2,5 yıllık evliyim bir tane üni yıllarına dayanan sınıf arkadaşım var arada instagram da birbirimize kalpli mesajlar atarız storye karşılık çoğunlukla. Sürekli bir mesajlaşma yoksa normal karşılanabilir.

Siz sürekli kadının profiline baktığınız için kullandığınız uygulama o sizinkine bakıyormuş gibi gösteriyor olmasın
Böyle uygulamalar kullanan kimi gördüysem biri de çıkıp "yav takip ettiğimi bile unuttuğum biri her gün, günde 5 defa hesabıma bakmış" demiyor. Maşallah herkesi hoşlandığı çocuk, eski sevgilisi, sevgilisinin eski sevgilisi, kendisini kıskandığını iddia ettiği görümcesi falan stalklamış oluyor
Çok güvenmeyin bence o uygulamalara.

Biri eşime bir iş için "teşekkürler " dese garip karşılamam ben, altında başka bir şey aramam. Konuşma içeriği önemli.
Böyle sürekli bir şeyleri didiklemek, karşıdakini "elinden kaçırmamak" için hep tetikte olmak çok yorucu. Gideceği varsa gider zaten. Siz buna engel olamazsınız.

Hangi uygulama o bana da yazsana özelden falan da olur

Sevgilin değil de kadın biraz ona takılmaya çalışıyor gibi geldi
Ama 5 ay evlilik kararı için erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…