- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.084
- 548
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Sevgili konu sahibi eşimle nerdeyse bağkurdan emekli olacaktık 7 sene çıktık Haziran 2022 de de 11 . Yılımızı kutlıycaz evliliğimizde ve halen bilmediğim huyları çıkıyor
Yani diyorum ki konu sahibi sana 5 aydır tanıdığın biriyle ciddi bir ilişki belki de evliliğe daha gitmiyordur emin olabilirsin daha birbirinizi yeni yeni tanımaya çalışıyorsunuz
Ayrıca erkek arkadaşının yaptığı hoş değil seni sustursun diye tamam mesafe koyarız demesi bildiğin he he öyle demek gibi bişey olmuş
Erkek arkadaşına şuan için çok fazla güvenme yani sen üzülme diye söylüyorum bunu
Seni asla kırmak istemiyorum ama sonuç bu
sınır çizceğini söylüyor ama bileyodum zaman tanıdım zaman gösterecek
Çok teşekkür ederimNe guzel yazmissiniz. Aynen dediginiz gibi ben sevgilimle 5. Yilindayim adamin hala yeni yonlerini goruyorum aynisini dusunuyorum, bir insani daha bu kadar zamanda bile taniyamiyorken, yeni yonlerini kesfediyorken 5 ay cooooook az geliyor.
Bende bendeBen hesabıma kim bakmış uygulamasında kaldım ya, öyle bir algoritma var mı? Küs olduğum bir şahsiyetin arada profiline bakarımbaktığım görülüyorsa çok pis bozulurdum (hikayesini falan açmam)
Bende bendeyorumlardan hangi app diye ariyorum
Profilime kim bakmış uygulamaları yanlış hatırlamıyorsam sizin son baktığınız kişileri gösteriyor. Emin olmak için hesabınızı açın her gün story atın muhakkak izlediği olacaktır gerçekten bakıyorsa profilinize. 2,5 yıllık evliyim bir tane üni yıllarına dayanan sınıf arkadaşım var arada instagram da birbirimize kalpli mesajlar atarız storye karşılık çoğunlukla. Sürekli bir mesajlaşma yoksa normal karşılanabilir.Beş aydır hayatımda biri var. Evliliğe giden ciddi bir ilişkideyiz. İş yerinde bir kadın arkadaşı var. Arkadaşlıkları çok çok uzun yıllara dayanmıyor maksimum 8 aydır ama çok yakınlar. Geçen haftalarda kadın mesaj atmış işle ilgili bir soru ama Sonunda kalpli emojilerden vardı. Gördüm mesajlaşırlarken -ki gizli mesajlaşmıyordu resmen yanımdaydı. Olayı büyüttüm. Bizim arkadaşlıımız böyle samimi. br şey olsa yanında mı yazışırız sen beni neyle suçluyorsuna getridi. Baktı ki geri adım atmıyorum. Tamam konuşacağım mesafe koyacağım dedi. İçim içimi yiyor. Sonra sosyal medyada profilime kim bakmış tarzı uygulamalar var ya onlardan yükledim kendi hesabıma ve bu kadın sürekli profilime bakmış. Resmen haftada en az üç gün bir sabah bir akşam bakmış. Düşünmekten sinirlerim alt üst oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?