- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
herkese merhaba ben buna bir türlü çare bulamadım daha öncede aynı konudan açmıştım fakat değişen bişey olmadı peksorun sevgilimin yanında yemek içmekten çekinmem.. bazı buluşmalarımızda kendimi toparlayıp yedim ama bidahakine yine aynı ben oluyorum 2 defa beraber tatil yaptık onda ne yaptım ettim toparlayıp kendimi yedim içtim tabi çekine çekine oda çok şikayetçi bu durumdan sen böyle yapınca benim yemek yememin ne anlamı var bende yemiyorum diyor çoğu zaman ama elimde değil oysaki o kadar boğazına düşkün bir kızım ki hani yemek yemek bana çok büyük zevk verir farklı tatlar tatmak o derece ama onun yanındayken tıkanıp kalıyorum hani şu sevgilisiyle karşılıklı oturup rahat rahat yemek yiyen hatunlara imrenip kalıyorum lütfen benim bu derdime bi çare bulalım ya ikimizde aynı damak tadlarına sahipken yemek yemeği eğlenceye çevirmemiz gereken yerde böyle olmak çok kafama takılıyor etkili bi çözüm istiyorum sizlerden
rencide edici birşeyler olmasından ya da ne bileyim sakarlıktan felan mı çekiniyorsun mesela sorun ne yani tam olarak
yok canım asla böyle şeyler söz konusu bile değil anlayamadım gitti yani oysaki insanın en doğal ve temel ihtiyacıdır yemek yemek ama onun yanında çok çekiniyorum ben
sen bir yerlerde insanların en çirkin göründüğü an yemek yerken ki anlarıdır sözünü mü okudun?
ben bu sözü okuduktan sonra bir süre aynı şeyi yşamıştım.. sonra amaaaannnn üffff boşverrr dedim:)))
yemek yerken çekinmemen için yemek yerken kötü gözükmediğine emin olman gerek :S bu takıntı var sanırım sende ya da erkek arkadaşın çok kasıyor ortamı..çünkü biz elimizi kolumuzu daldırır yerdik patates cipslerini filan ki öyle olmalı rahat olmalı.burnuna hardal bulaştırmalısın mesela o da senin burnuna mayonezeğlenceli olmalı yemek yemek yahu
ne zamandır birliktesiniz?
aslında çok eğlenceli bir çiftiz o çok rahat hiç kasmaz benim rahat olmam içinde elinden geleni yapar ama ben bi buluşmada yiyosam diğerinde yine aynı oluyorumbu yaptığınızı yapmayı çok isterim onunla her konuda eğlence gırgır şamata tavan yapıyor bizde işte tek mesele bu
canım o gayet rahat sorun bende diğer insanlar karşısında asla böyle bir problemim yok bir tek sevgilimin yanında tıkanıp kalıyorumBende ilk buluşmalarda öyleydim hatta kendisi de öyle.
Heyecan sanırım yemek yemek için oturuyorduk yemeğimizin yarısını bile bitiremiyorduk ben zaten onun yanındayken acıkmıyorum bile hala..Sizinki de bu şekilde bir şeyse zamanla alışırsın ama birisinin karşısında yemek yeme ile bir çekincen varsa bilmiyorum.
Gerçekten ilginç bi durum ben de kendimi kasardım ilk zamanlar ama alışmış olman lazım tatile bile gittiğinize göre çekinecek bi mesafede yoktur artık bu nasıl bişeyki böyle
yaa canım bende de su var sevgılım yanımdayken hiç yemek yemek aklıma gelmıyor acıkmıyorum cokta yıyemıyorum zaten normal evde yemegın 4te 3ünü yerken onun yanında 4te 1 yıyorum sınır bozucu bır durum ama zamanla gecıyor ılıskı eskıdıkce..sizin ne kadar zaman oldu?
gerçekten bazı insanlarda böyle bir sorun var.bi komşumuz vardı ben kimsenin yanında yemek yiyemem derdi.yemeğe davet etmiştik sırf bu yüzdenhep beraber otururken çorbadan yer gibi yaptı herkes kalkınca da mutfakta diğer yemeklerden yedi.çok garibime gitmişti.sizinki bi tek sevgilinizin yanındayken oluyormuş da benzer işte.bunun sebebi neki araştırmak lazım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?