Sevgilimin yanında yemek-içmekten çekiniyorum

işte aynı ben demekki herşey zamanla yerine oturuyomuş alışılıyomuş canım bende bigün senin gibi derim dimi

Çok ilginç bir durum ki ben çok rahatım bu konuda o yüzden çok daha enteresan geldi bana.. Ben biraz kendimi anlatim da neler varmış bende yiyim dersin belki =) mesela bunun hepsini bir yudumda yersin yiyemezsin diye iddiaya gireriz, aynı koladan içeriz, aynı hamburgeri bir o ısırır bir ben, o çok hızlı yer bitirip benimkine göz diker kedi gibi bakar benimkini de yer, elleriyle yudum yudum kahvaltı ettirir.. Hatta en son dün dondurma aldık kendininkini bitirdi benimkini verdim yedi biraz son yudum kalınca sokağın ortasında şakalaştık sen yicen ben yicem diye çekiştirip durduk üstümüz başımız dondurma oldu.. Ayy daha ne iğrençlikler var da bizde anlatmim daha fazla..

rahat ol canım kasma, o senin en yakının..

süpersiniz canım maşallah valla bende böyle olmayı çok isterim sevdiceğimle

süpersiniz canım maşallah valla bende böyle olmayı çok isterim sevdiceğimle

dert edecek hiç bir şey yok gerçekten.. Çünkü bir erkek asla yemek yerken bir kadından çekinmez ve kadının da karşısında rahat olmasından hoşlanır.. Onlar bizim gibi ince ayrıntı hiç düşünmüyorlar..

kadın: ya ağzıma bulaşırsa, bana bakarsa, kötü görünürsem vs..
erkek: aa yemek hadi yiyelim..

bu kadar basit gerçekten..

çok güzel özetlemişsin canım aynen katılıyorum bunda sonra daha rahatım

sanırım bendede tam tersı.askımla bır baslıyoruz yemege o benden cekınmez ben ondan kasmam kendımı hos bız 4 senedır beraberız onun verdıgı rahatlıkta var.

rahat ol niye stres yapıyosunki,sanki annenle kardeşinle karşılıklı yiyormuş gibi düşün, sevgilisinin yanında rahat yemek yiyen hatunlara özeniyorum demişsin ya,onlar yok ağzımı kocaman mı açtım yok dudağımın kenarında bişey kaldımı diye düşünmüyodurki...sende düşünme bunları takma kafana...

Tatlım sevgilinin yanında sosyal fobi denilen durum oluyor sanırım..çok ileri boyutta ise ve seni rahatsız ediyorsa psikologa görün canım..bununla ilgili pek çok yazı var,baktım ama çok uzun yazının sonunu eklicem çözümü söylemişler çünkü

"Bu kişilerin 1. Derece yakınlarında toplum ortalamasına göre 3 kat daha çok sosyal fobiye rastlanmıştır. Ayrıca yakın akrabalarda majör depresyona da daha fazla rastlanmıştır.

Tedavi
İlaç tedavisi yanında bilimsel- davranışçı tedavi uygulanır. Psikoterapide daha aktif bahsetme mekanizmalarının kazandırılması ve kişinin kendine bakısındaki olumsuz düşünce yapılarının düzeltilmesi üzerine çalışılır."

Merhaba,
bence sevgilin sana baktığı için rahatsız oluyor olabilirsin.
Düşüncelerini sevgiline değil, yemeğe odaklamaya çsalış.
Beynindeki düşüncü akışını bu şekilde değiştir.

sanırım bendede tam tersı.askımla bır baslıyoruz yemege o benden cekınmez ben ondan kasmam kendımı hos bız 4 senedır beraberız onun verdıgı rahatlıkta var.

ne güzell aslında biz yemek yemeyi çok seven bir çiftiz bazı zamanlar yiyebiliyorum ama birdahaki buluşmada aynı sorunun aksatmesi benim canımı sıkan

artık rahat olmaya bakacağım dediğiniz gibi sanki annemle babamla felan yiyomuş gibi düşünüp löp löp götürcem valla

canım çok teşekkür ederim bu açıdan hiç düşünmemiştim ama bende hiç yiyememe gibi bi durum söz konusu değil aslında bazı zamanlar yiyorum ama bir daha ki buluşmada yine çekingenlik oluyor üzerimde:44:

Merhaba,
bence sevgilin sana baktığı için rahatsız oluyor olabilirsin.
Düşüncelerini sevgiline değil, yemeğe odaklamaya çsalış.
Beynindeki düşüncü akışını bu şekilde değiştir.

buda farklı bi çözüm yolu yemeğe odaklanmak.. mutlaka deneyeceğim canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…