- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
ayyy içinin rahatlamasına sevindim canımm.tabiki geçicek zamanlaa bi bakcaksın hoop götürüyorsun iskenderleri dönerleriii
okurken sanki kendimi gördümeşim ile ilk sevgili olduğumuzda yanında yemek yemeyi su içmeyi geç sakız çiğneyemiyordum. bir kafeye giderdik yemek söylerdik onun bakmadığı zamanlar agzıma atardım biran önce çiğner yutardım gerçi biri bana bakarken de yemek yiyemezdim su heleki hiç içemezdim ama ne saçma deilmi yani şimdi saçma geliyo sanki birseyler yesen seni terk edecek :) tabi aradan biraz zaman geçti alıştım ona ben yemeyince elimden çatalı alır kendi yedirirdi böyle böyle alıştım diyebilirim tabi şimdi arsızlaştım isterse ağzımın içine girsin yine yemek yerim :)
inşallah tatlım bide sevgilim Adanalı yani kebap felan ohooo
off yapma yaaa gece gece canımı çektirttin şimdi baak
Çok ilginç bir durum ki ben çok rahatım bu konuda o yüzden çok daha enteresan geldi bana.. Ben biraz kendimi anlatim da neler varmış bende yiyim dersin belki =) mesela bunun hepsini bir yudumda yersin yiyemezsin diye iddiaya gireriz, aynı koladan içeriz, aynı hamburgeri bir o ısırır bir ben, o çok hızlı yer bitirip benimkine göz diker kedi gibi bakar benimkini de yer, elleriyle yudum yudum kahvaltı ettirir.. Hatta en son dün dondurma aldık kendininkini bitirdi benimkini verdim yedi biraz son yudum kalınca sokağın ortasında şakalaştık sen yicen ben yicem diye çekiştirip durduk üstümüz başımız dondurma oldu.. Ayy daha ne iğrençlikler var da bizde anlatmim daha fazla..
rahat ol canım kasma, o senin en yakının..
süpersiniz canım maşallah valla bende böyle olmayı çok isterim sevdiceğimle
dert edecek hiç bir şey yok gerçekten.. Çünkü bir erkek asla yemek yerken bir kadından çekinmez ve kadının da karşısında rahat olmasından hoşlanır.. Onlar bizim gibi ince ayrıntı hiç düşünmüyorlar..
kadın: ya ağzıma bulaşırsa, bana bakarsa, kötü görünürsem vs..
erkek: aa yemek hadi yiyelim..
bu kadar basit gerçekten..
herkese merhaba ben buna bir türlü çare bulamadım daha öncede aynı konudan açmıştım fakat değişen bişey olmadı peksorun sevgilimin yanında yemek içmekten çekinmem.. bazı buluşmalarımızda kendimi toparlayıp yedim ama bidahakine yine aynı ben oluyorum 2 defa beraber tatil yaptık onda ne yaptım ettim toparlayıp kendimi yedim içtim tabi çekine çekine oda çok şikayetçi bu durumdan sen böyle yapınca benim yemek yememin ne anlamı var bende yemiyorum diyor çoğu zaman ama elimde değil oysaki o kadar boğazına düşkün bir kızım ki hani yemek yemek bana çok büyük zevk verir farklı tatlar tatmak o derece ama onun yanındayken tıkanıp kalıyorum hani şu sevgilisiyle karşılıklı oturup rahat rahat yemek yiyen hatunlara imrenip kalıyorum lütfen benim bu derdime bi çare bulalım ya ikimizde aynı damak tadlarına sahipken yemek yemeği eğlenceye çevirmemiz gereken yerde böyle olmak çok kafama takılıyor etkili bi çözüm istiyorum sizlerden
herkese merhaba ben buna bir türlü çare bulamadım daha öncede aynı konudan açmıştım fakat değişen bişey olmadı peksorun sevgilimin yanında yemek içmekten çekinmem.. bazı buluşmalarımızda kendimi toparlayıp yedim ama bidahakine yine aynı ben oluyorum 2 defa beraber tatil yaptık onda ne yaptım ettim toparlayıp kendimi yedim içtim tabi çekine çekine oda çok şikayetçi bu durumdan sen böyle yapınca benim yemek yememin ne anlamı var bende yemiyorum diyor çoğu zaman ama elimde değil oysaki o kadar boğazına düşkün bir kızım ki hani yemek yemek bana çok büyük zevk verir farklı tatlar tatmak o derece ama onun yanındayken tıkanıp kalıyorum hani şu sevgilisiyle karşılıklı oturup rahat rahat yemek yiyen hatunlara imrenip kalıyorum lütfen benim bu derdime bi çare bulalım ya ikimizde aynı damak tadlarına sahipken yemek yemeği eğlenceye çevirmemiz gereken yerde böyle olmak çok kafama takılıyor etkili bi çözüm istiyorum sizlerden
canım öyle bir durum söz konusu değil o daha çok rahat olmam için çabalar kendiside çok rahattır yer içerken
sanırım bendede tam tersı.askımla bır baslıyoruz yemege o benden cekınmez ben ondan kasmam kendımı hos bız 4 senedır beraberız onun verdıgı rahatlıkta var.
rahat ol niye stres yapıyosunki,sanki annenle kardeşinle karşılıklı yiyormuş gibi düşün, sevgilisinin yanında rahat yemek yiyen hatunlara özeniyorum demişsin ya,onlar yok ağzımı kocaman mı açtım yok dudağımın kenarında bişey kaldımı diye düşünmüyodurki...sende düşünme bunları takma kafana...
Tatlım sevgilinin yanında sosyal fobi denilen durum oluyor sanırım..çok ileri boyutta ise ve seni rahatsız ediyorsa psikologa görün canım..bununla ilgili pek çok yazı var,baktım ama çok uzun yazının sonunu eklicem çözümü söylemişler çünkü
"Bu kişilerin 1. Derece yakınlarında toplum ortalamasına göre 3 kat daha çok sosyal fobiye rastlanmıştır. Ayrıca yakın akrabalarda majör depresyona da daha fazla rastlanmıştır.
Tedavi
İlaç tedavisi yanında bilimsel- davranışçı tedavi uygulanır. Psikoterapide daha aktif bahsetme mekanizmalarının kazandırılması ve kişinin kendine bakısındaki olumsuz düşünce yapılarının düzeltilmesi üzerine çalışılır."
bence gereksiz bi sıkıntı neden böyle düşünüyosun da kendini geriyosun tatlım yee keyfine bak:):)
Merhaba,
bence sevgilin sana baktığı için rahatsız oluyor olabilirsin.
Düşüncelerini sevgiline değil, yemeğe odaklamaya çsalış.
Beynindeki düşüncü akışını bu şekilde değiştir.
önceleri bende cekiniyodum ama baktım o lap lap yiyo bende koyverdim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?