Sevgilimin yanında yemek-içmekten çekiniyorum

valla ben erkek gıbı cok yemek yıom kocamın cok hosuna gidiyor
bence kıbarlıgı bı kenara vur şakaya vur işi ve ye yemeğini
kasma kendını yani

canım hiç ama hiç böyle bişey olmadı eminim yani o daha çok rahat olabilmem için tabiri caizse 40 takla atar sorun bende ya

canım belki heycan yapıyorsundur o karşındayken.belkide yemek yerken kötüü gözüktüğünü düşünüyorsundur.Bunun en iyi yöntemi al karşına bir ayna sevgilin karşındaymış gibi yemek yemeye çalış.Belki faydası olur.hani nasıl göründüğünü görürsün vs.Seni anlayabiliyorum çekiniyorsundur.bnde çok rahat olamıyorum yanii doymam mesela biraz yerim sonra bırakırım.

valla ben erkek gıbı cok yemek yıom kocamın cok hosuna gidiyor
bence kıbarlıgı bı kenara vur şakaya vur işi ve ye yemeğini
kasma kendını yani

sevgilimin istediği aynen bu rahat ol dök saç ben seni en doğal halinle seviyorum der hep benim yanımda rahat olamayacakta kimin yanında rahat olacaksın der her zaman ama dediğinizi uygulamaya çalışacağım inşallah başarabilirim

cok tuhaf.. Hic boyle bir durumla karsilasmadim. Gayet rahat yerim herkesin yaninda yemek.

canım bende herkesin yanında hiç kasmam gayet rahat yer içerim ama sevgilim yanında tıkanıp kalıyorum o aksine çok rahattır hatta damak zevklerimizde aynıdır yeme içmeyi çok severiz ikimizde ama olmuyo işte ben kasıyorum kendimi

bende senin gibiydim..
aynı sen hatta ağzımı burnumu silmekten yemek yiyemezdim birde o mesleğinden gelen bi alışkanlıkla hızlı yer sonra bana bakar tabi bende o bakıyo diye hiç yiyemezdim
sonra bi baktım o yemek yiyoken beni hiç görmüyoki gömülüyo yiyo arada bana bakıyo
bende o yemeğini bitirmeden yiyodum sonra öyle alıştım geçti bu sorunum

ayna karşısında alıştırma fikri çok iyi canım bunuda deneyeceğim mutlaka aslında hiç yiyemiyor değilim bazen yiyorum ama birdahaki buluşmada yine aynı ben oluyorum onuda sıkıyorum biliyorum ama napiyim elimde değil yani

canım yaa cok ılgınc bır durum gercekten .
hanı yenı baslayan bır ılıskı olsa ,belkı cekınırsınız ama
tatıle fılan cıktıgınıza gore yenı baslayan bır ılıskı de degıl .
acaba dokerım sıcratırım dıye mı korkuyorsunu ?
bır uzmandan yardım alsanız bence daha saglıklı olur sızın ıcın .
eger cok sosyal bırı degılsenız de boyle bır durum olabılır .
bılemedım yanı ılgıncmıs gercekten .
ben de tam tersı yaa ,sevgılımle yemek yemeyı cok severım .
en zevk aldıgım kısımdır yemek yemek .
yemek yerken sevgılımı bıle unutuyorum valla ,aklım fıkrım zıhnıyetım
yemekler de oluyor ,o konusur durur ben tıkınmakla mesgulumdur .
bırazcık bogazıma duskunumdur de .yemek yerken cok rahatlıyorum ben yaa .

canım ya çok aç gitmelisin yada dediğim gibi ayna karşısında ye o varmış gibi düşün kendini izle hani blki bu seni rahatlatır.bende biri beni izleyince yiyemiyorum yanii hoşuma gitmiyor pek.

sıkılmanı anlıyorum banada oluyor öyle bazen.neyle alakalı tam bilmiyorum ama düzelir inş. önceden alıştırma yap öyle buluş

haha tıpkı biz işte o yer rahat rahat tam ben lokmayı ağzıma götürecekken beni izlemeye koyulur benimkide gömülüp yiyo aynen aşarım bende dimi canım zamanla

canım bende aynı senin gibiydim açlıktan midemden sesler gelirdi ama erkek arkadaşım acıktın mı yiyelim mi dediğinde yok hiç acıkmadımki derdim.ama benim korkum aman ağzımın kenarında kalırsa ne der aman dökersem napar filandı yani elime yüzüme bulaştırmamdan korktuğumdandı.bence bunun bi çözümü yok çünkü olay sende bitiyor.ben zamanla alıştım şimdi ben hadi yiyelim diye baskı yapıyorum geçen gün birlikte yemek yerken üzerime de döktüm fazla da yedim ağzımın kenarınada bulaştırdım ama hiç takmadım üzerime dökülenleride kendisi topladı
bide kendisi öyle bi yiyorki zaten hapır hupur löp löp yiyor hiç takmıyor bile bazen ben durduruyorum yavas ye önünden almıyoruz diye
yani kimse senden farklı değil canım rahatla kasma kendinii bu sevgilinden ya da bilinçaltından kaynaklanmıyor bence.

canım aksine çok sosyal biriyimdir yeme içme konusunda bende senin gibiyim bi başkasıylayken o konuşur ben tıkınırım falan ama karşımdaki sevgilimken bu sorun açığa çıkıyor işte sadece ona karşı olan bi durum malesef zamanla tamamen aşabileceğimi düşünüyorum bide ayrı şehirlerdeyiz çok sık buluşamıyoruz onunda etkisinin olduğu düşüncesindeyim

aynen canım biri izlerken bende rahat yiyemem hiç dediğin gibi neyle alakalı olduğunu ah bi çözebilsem ama zamanla geçeceği kanaatindeyim :44:

canımm çok rahatlattın içimi onun farkındayım aslında iş bende biter dediğin gibi bunu başaracağıma inanıyorum bide hiç yiyemeyen birisi değilim zamanla tamamen geçecek

cok sık bulusmuyorsanız onun da etkısı olabılır cnm .
cunku cok fazla paylasım ıcın de olmuyorsunuz .
herseyı bırlıkte yapsanız belkı asarsınız bu durumu ama
ayrı sehır durumu da bunu engeller .
ben ılk tanısdıgım zaman da cekınmemıstım ama ,daha edeplı yıyordum
hanım hanımcık .sımdı kı gıbı arkamdan bırı kovalar gıbı degıl
bız herseyımızı bırlıkte yaparız ,alısverıse bırlıkte gıderız,benım kuaofrume bırlıkte gıderız
onun berberıne bırlıkte yanı aklına gelecek herseyı bırlıkte yaptıgımız ıcın ,artık
alıskanlıgın verdıgı rahatlıkla bırazcık kabalasabılıyor ınsan

okurken sanki kendimi gördüm eşim ile ilk sevgili olduğumuzda yanında yemek yemeyi su içmeyi geç sakız çiğneyemiyordum. bir kafeye giderdik yemek söylerdik onun bakmadığı zamanlar agzıma atardım biran önce çiğner yutardım gerçi biri bana bakarken de yemek yiyemezdim su heleki hiç içemezdim ama ne saçma deilmi yani şimdi saçma geliyo sanki birseyler yesen seni terk edecek :) tabi aradan biraz zaman geçti alıştım ona ben yemeyince elimden çatalı alır kendi yedirirdi böyle böyle alıştım diyebilirim tabi şimdi arsızlaştım isterse ağzımın içine girsin yine yemek yerim :)

ne güzel bir birliktelik keşke bizde aynı şehirde olsaydık paylaşım alanlarımız çok olurdu bundan eminim yemek konusunu çoktan aşmış olurduk
inşallah bende senin gibi rahat olurum sevdiceğimin yanında canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…