- 30 Mart 2012
- 464
- 33
- 68
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
muhakkak daha önceden yemek yerken seni küçük düşürücü ya da sinirlerini bozacak bişey yaşadın.ya da şaka yollu olsa da sevgilinin bir iki cümlesine maruz kaldın.bunlar bilinç altına yerleşti ve şimdi gün yüzüne çıkıyor gibime geldi
canım belki sevgilin sana o rahatlığı verememiştir karsı taraftanda kaynaklanabilir yani ...:44:
valla ben erkek gıbı cok yemek yıom kocamın cok hosuna gidiyor
bence kıbarlıgı bı kenara vur şakaya vur işi ve ye yemeğini
kasma kendını yani
cok tuhaf.. Hic boyle bir durumla karsilasmadim. Gayet rahat yerim herkesin yaninda yemek.
canım belki heycan yapıyorsundur o karşındayken.belkide yemek yerken kötüü gözüktüğünü düşünüyorsundur.Bunun en iyi yöntemi al karşına bir ayna sevgilin karşındaymış gibi yemek yemeye çalış.Belki faydası olur.hani nasıl göründüğünü görürsün vs.Seni anlayabiliyorum çekiniyorsundur.bnde çok rahat olamıyorum yanii doymam mesela biraz yerim sonra bırakırım.
ayna karşısında alıştırma fikri çok iyi canım bunuda deneyeceğim mutlaka aslında hiç yiyemiyor değilim bazen yiyorum ama birdahaki buluşmada yine aynı ben oluyorum onuda sıkıyorum biliyorum ama napiyim elimde değil yani
bende senin gibiydim..
aynı sen hattaağzımı burnumu silmekten yemek yiyemezdim birde o mesleğinden gelen bi alışkanlıkla hızlı yer sonra bana bakar tabi bende o bakıyo diye hiç yiyemezdim
sonra bi baktım o yemek yiyoken beni hiç görmüyokigömülüyo yiyo arada bana bakıyo
bende o yemeğini bitirmeden yiyodum sonra öyle alıştım geçti bu sorunum
canım yaa cok ılgınc bır durum gercekten .
hanı yenı baslayan bır ılıskı olsa ,belkı cekınırsınız ama
tatıle fılan cıktıgınıza gore yenı baslayan bır ılıskı de degıl .
acaba dokerım sıcratırım dıye mı korkuyorsunu ?
bır uzmandan yardım alsanız bence daha saglıklı olur sızın ıcın .
eger cok sosyal bırı degılsenız de boyle bır durum olabılır .
bılemedım yanı ılgıncmıs gercekten .
ben de tam tersı yaa ,sevgılımle yemek yemeyı cok severım .
en zevk aldıgım kısımdır yemek yemek .
yemek yerken sevgılımı bıle unutuyorum valla ,aklım fıkrım zıhnıyetım
yemekler de oluyor ,o konusur durur ben tıkınmakla mesgulumdur .
bırazcık bogazıma duskunumdur de .yemek yerken cok rahatlıyorum ben yaa .
canım ya çok aç gitmelisin yada dediğim gibi ayna karşısında ye o varmış gibi düşün kendini izle hani blki bu seni rahatlatır.bende biri beni izleyince yiyemiyorum yanii hoşuma gitmiyor pek.
sıkılmanı anlıyorum banada oluyor öyle bazen.neyle alakalı tam bilmiyorum ama düzelir inş. önceden alıştırma yap öyle buluş
canım bende aynı senin gibiydim açlıktan midemden sesler gelirdi ama erkek arkadaşım acıktın mı yiyelim mi dediğinde yok hiç acıkmadımki derdim.ama benim korkum aman ağzımın kenarında kalırsa ne der aman dökersem napar filandı yani elime yüzüme bulaştırmamdan korktuğumdandı.bence bunun bi çözümü yok çünkü olay sende bitiyor.ben zamanla alıştım şimdi ben hadi yiyelim diye baskı yapıyorum geçen gün birlikte yemek yerken üzerime de döktüm fazla da yedim ağzımın kenarınada bulaştırdım ama hiç takmadım üzerime dökülenleride kendisi topladı
bide kendisi öyle bi yiyorki zaten hapır hupur löp löp yiyor hiç takmıyor bile bazen ben durduruyorum yavas ye önünden almıyoruz diye
yani kimse senden farklı değil canım rahatla kasma kendinii bu sevgilinden ya da bilinçaltından kaynaklanmıyor bence.
canım aksine çok sosyal biriyimdir yeme içme konusunda bende senin gibiyim bi başkasıylayken o konuşur ben tıkınırım falan ama karşımdaki sevgilimken bu sorun açığa çıkıyor işte sadece ona karşı olan bi durum malesef zamanla tamamen aşabileceğimi düşünüyorum bide ayrı şehirlerdeyiz çok sık buluşamıyoruz onunda etkisinin olduğu düşüncesindeyim
canımm çok rahatlattın içimi onun farkındayım aslında iş bende biter dediğin gibi bunu başaracağıma inanıyorum bide hiç yiyemeyen birisi değilim zamanla tamamen geçecek
herkese merhaba ben buna bir türlü çare bulamadım daha öncede aynı konudan açmıştım fakat değişen bişey olmadı peksorun sevgilimin yanında yemek içmekten çekinmem.. bazı buluşmalarımızda kendimi toparlayıp yedim ama bidahakine yine aynı ben oluyorum 2 defa beraber tatil yaptık onda ne yaptım ettim toparlayıp kendimi yedim içtim tabi çekine çekine oda çok şikayetçi bu durumdan sen böyle yapınca benim yemek yememin ne anlamı var bende yemiyorum diyor çoğu zaman ama elimde değil oysaki o kadar boğazına düşkün bir kızım ki hani yemek yemek bana çok büyük zevk verir farklı tatlar tatmak o derece ama onun yanındayken tıkanıp kalıyorum hani şu sevgilisiyle karşılıklı oturup rahat rahat yemek yiyen hatunlara imrenip kalıyorum lütfen benim bu derdime bi çare bulalım ya ikimizde aynı damak tadlarına sahipken yemek yemeği eğlenceye çevirmemiz gereken yerde böyle olmak çok kafama takılıyor etkili bi çözüm istiyorum sizlerden
cok sık bulusmuyorsanız onun da etkısı olabılır cnm .
cunku cok fazla paylasım ıcın de olmuyorsunuz .
herseyı bırlıkte yapsanız belkı asarsınız bu durumu ama
ayrı sehır durumu da bunu engeller .
ben ılk tanısdıgım zaman da cekınmemıstım ama ,daha edeplı yıyordum
hanım hanımcık .sımdı kı gıbı arkamdan bırı kovalar gıbı degıl
bız herseyımızı bırlıkte yaparız ,alısverıse bırlıkte gıderız,benım kuaofrume bırlıkte gıderız
onun berberıne bırlıkte yanı aklına gelecek herseyı bırlıkte yaptıgımız ıcın ,artık
alıskanlıgın verdıgı rahatlıkla bırazcık kabalasabılıyor ınsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?