• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Yaşattıklarından Sonra Yaşamam Ayıp Mı

Ne yaşadınız ne yaşattınız hiç bi şey anlamadım. Piercing için ağlayana kadar keşke olayı anlatsaydınız.
Anlatmış aslında erkek arkadaşı varmış 5 yıllık ne istediği gibi giyinmesine ne istediklerini yapmasına müsade etmemiş parfüm bile sıktırmazmış o istiyor diye olduğu şehirde istemediği bir bölümü okumuş şimdi ayrılmışlar kız hepsine pişman bu kadar ona uyduğu bu kadar yıprattırıldığı için

Kuzeninle aranda sadece 3 yaş var.
Böyle kendine acıyarak hiçbirsey yapamazsin.
Ne güzel üzerinde ki kâbus defolup gitmiş.
Ah bak edeceğine kendi istediğin gibi yaşamaya basla . Yoksa bu geçen günlerine de üzüleceksin.

Neden hayatınızı kendi istediğiniz şekilde değilde başkalarının istediği şekilde yaşamayı seçtiniz ki giyim tarzınıza kadar ? Ayrıca Bol pantolon ve bol tşhirt giyinince de kötü giyinmiş olmuyorsunuz sadece istemediğiniz şeyleri giymek size kendinizi kötü hissettiriyordur o kadar. Şu an istediğiniz her şeyi yapmakta özgürsünüz..Aslında öncede olduğu gibi..

güzel giyinme algınız farklı...bir tabir varya çuval giyse yakışıyor diye yakıştırmak önemli..moda her kesime hitap ediyor...yakıştırmasını bilmek gerek.. Çok çok güzel giyinen açık kadınlar var ama bi o kadar rüküş olanda var.. Aynı şekilde çok güzel giyinen tesettürlü kadınlar var ve bi o kadar rüküş olanda..Güzel giyinip giyinmemek tamamen zevk meselesi yani
Sen dekolte giydiğinde aaaa ne kadar güzel olmuşsun demezler o yüzden ne kadar kötü olmuşsunda diyemezler dedirtme kendin için yaşa başkaları için değil.Neyi nasıl yapmak istiyorsan öyle yap.

Sanki tüm suç erkek arkadaşınızda gibi yazıyorsunuz. Yahu kafaniza beş yıl boyunca silah mı dayadı. Beş sene boyunca kendinizden vermişsiniz de vermişsiniz. Şimdi de kafanızı vuracak taş bulamıyorsunuz. Suçun cogu sizde karşı taraf ister, istemekte ne var. Siz aklinizi kullanıp hadi lan ordan siyeydiniz.

Ayyy hiç sevmediğim arabesk tipler
Nefret ettiğim zihniyet..
Özür dilerim ama bu kafayla gidersen yanlış kararlar alıp mutsuz bir ömür yaşamaya mahkumsun. Çünkü mutlu olmak da bir seçimdir.
Senin hayalin özgür bir genç kadın olup istediğini giyinmek,şehir dışında okumak vs vs de madem neden ilk ilgi gösteren erkeğe 'kul kölen olurum,tabii ki de senin istediğin gibi giyinecegim,sen iste ben yan mahalleye gitmem' dedin,yaşamına engel oldurdun??? Demek ki o kadar da hayalin değilmiş ki ilk firsatta caymişsin.
Ayrıca şık kıyafetler , piercingler belli bir yaştan sonra olmayacak şeyler değil ki. Ha 22inde takmissin göbeğine,ha kendi paranı kazanınca 25te.
Hayatın kesin ve kati sayıları mi var? Aynı memuriyet dairesine bazı insanlar memur olur olmaz 23unde girer mesela,bazı insanlar 27sinde , bazı insanlar 30unda
Eski iş arkadaşım abla evlendikten sonra iki yıllık okuyup çocuğu olduktan sonra dgsyi kazanıp hukuk okumuştu mesela. Çalıştığım şirkette avukat olarak çalışıyordu, diğer çalışanlardan yaklaşık yedi sekiz yaş büyük olması mesele bile değildi asla- ki olamaz da.
Kimi insanlar üni okurken dövme yaptırır mesela, ben 24 yaşında yaptırmıştım. Kimi insanlar mezun olur olmaz ehliyet alır,ben hala almadım.. kimi insanlar 22sinde evlenir, kimi 33ünde.
Bilindik bir örnek var ya Obama başkanlık koltuğundan kalktığında daha 56 yaşındaydı, Trump başkanlık koltuğuna oturduğunda 71...
Bu işler rakamlarla dönmüyor.
Ayrıca salak salak sosyal medya hesaplarına inanma lütfen ya. Ben Avrupa'da bir tura katilmistim. Turda tanıştıgim bir çocuk dikkatimi çekti, sabah kısa pantalon yeşil tişört giymiş,öğlen kapri-gomlek,akşam ceket falan. Tanıştım öğrendim ki çocuğun on bine yaklaşan takipcili Instagram hesabı varmış. Aslında biz bir gün kaldık o şehirde mesela ama o ara ara zamanlarda farklı kıyafetlerle foto atıp sanki her fırsatta Avrupa'ya kaçan zengin bebesi gibi takılmış sosyal medyadaEn Büyük KKEn Büyük KK
Bu dünya yalan dünya...
Bak mesela bugün şöyle bir post gördüm;
IMG_20200708_024346.jpg

İnternete böyle fotolar atıp millete 'ulan ne kadınlar var,bir de bana bak patates çuvalı gibiyim' diye kötü duygular yaşatan kadin,aynı tarihlerde şöyle görüntülenmiş
IMG_20200708_024330.jpg

Yıl 2020de hala sosyal medyadaki hayatları gerçek sananlar saftır bence.
Saf olma, mutsuz olma, olumsuz düşünüp olumsuzu çağırma.
Hayatın yolunda gitmedi mi? Yeni yol çiZ
Neden olmasın???

Sabahtan beri ağlıyorum belki kızacaksınız bana ama 22 yaşında olmama rağmen yaşadıklarım ve yaşattıklarımdan dolayı mutlu olamayacağımı düşünüyorum ailem yüzüme vuruyor bugün istediğim bölüme geçmek istiyorum dedim bu bölümde çok yıl kaybettim diye haklı olarak çok ağır sözler sarf ettiler ben bir hiç için hayallerimden vazgeçtim dün instagram açtım baktım birçok kuzenim arkadaşım benden küçükler benim hayallerimi yaşar olmuş ben ise kadınlığımı unutmuşum 5 yıl boyunca sosyal medya kullanmadım bol pantolon bol tişört uzun etek ile dolaştım topuklu ayakkabı giydirmezdi parfüm bile sıkmama izin vermezdi dikkat çekmiyim diye ailemde muhafazakar ama bu kadar değlllerdi benim hayalim güzel giyinmek dekolte piercing şehirdışında üniversite okumaktı kendinden emin genç güzel giyinen bir kız olmaktı tüm hayallerimden vazgeçtim onun için bugün instagramda görünce 19 yaşında kuzenim kendinden emin şehir dışında üniv okuyor geziyor ve giyimi çok güzel benim tüm hayallerimi gerçekleştirmiş keşke onun yaşına dönsemde bende öyle olsam dedim Ben ne yapmışım kendime artık yaşamak istediğim hayatı yaşayamam ailem akrabalar bu ne değişim diyecek neden Bi anda böyle g.tünü başını açtın diyecek o kadar üzülüyorum ki bu 5 yıla elimde ne meslek ne okul ne sevgili kaldı yaşanmamış yaşamak istediklerimi içime gömdüğüm 5 yıl
Neyi kaybettiniz anlamadım ? ben 21 yaşındayım hala üniversite sınavına hazırlanıyorum istediğim bölüm için , benimde kuzenlerim kazanmışlar biyerleri okuyorlar ama bana göre bol bunlar biliyor musunuz ? odtü , boğaziçi gibi üniversitelerden mezun olanların imkanları daha fazla iken basit bir üniversiteden mezun olanların atamaları neredeyse yok ve işsizlik kol geziyor. Siz hiçbirşeyi kaybetmediniz aksine tecrübe kazandınız en büyük hatanız kaybetmenizi düşünmeniz ve insanlarla yaşınızı mevkinizi kıyaslamanız. Enerjinizi düşürüp şansınızı yok ediyorsunuz kötüyü çekiyorsunuz negatifliğinizle :)
Kendinize zaman tanıyın herkes aynı hayatı yaşamıyor Allah herkesi farklı sınıyor herkesi aynı kefeye koyup ölçmeyin . Başkaları NE DERSE DESİN ONLARA NE diyin gülüp geçin :) onlar kimde takıyorsunuz amannn sallayınnn anı yaşayın rahat olun yahu :) daha kaç ilişkiniz olucak takın piercinginizi giyin elbiselerinizi çıkın gezin arkadaşlarınızla :) Geçmişi bırakın geçmiştede hata yapmamışsınız şimdide sadece streslisiniz , yön veren yok , yalnız hissediyorsunuz o kadar kafanız karışmış kısaca bırakın kendinizi özgür :)

Yeter be! İçimizi şişirdin. Zır Zır ağlayana kadar kalk biryerden başla işte. Zavallı annen ne yapsın kadıncağız bir başına büyütmeye çalışırken,sen gitmiş zibidinin birinin peşine takılmışsın, her dediğini yapmışsın sonrada, o beni şöyle kısıtladı böyle ezdi.
Aklın yok muydu dinlemeseydin.
O zaman tabi "O beni çok sevdiği için böyle" deyip kim bilir kimleri karşına aldın.
Sinir oluyorum şöyle salak insanlara ya.
Kadınlığını yaşayamamış bide...
Terkedilmesen yine aynı maldın! Hala aynı kafada devam edecektin, şimdi mi açıldı gözün?

Şimdi rahat gidebilirim. Sevgili yönetim kurulu, çok rica ediyorum cezam sert olsun! Öyle seviyorum.

Arkadaşlarıma selamlar!

Sabahtan beri ağlıyorum belki kızacaksınız bana ama 22 yaşında olmama rağmen yaşadıklarım ve yaşattıklarımdan dolayı mutlu olamayacağımı düşünüyorum ailem yüzüme vuruyor bugün istediğim bölüme geçmek istiyorum dedim bu bölümde çok yıl kaybettim diye haklı olarak çok ağır sözler sarf ettiler ben bir hiç için hayallerimden vazgeçtim dün instagram açtım baktım birçok kuzenim arkadaşım benden küçükler benim hayallerimi yaşar olmuş ben ise kadınlığımı unutmuşum 5 yıl boyunca sosyal medya kullanmadım bol pantolon bol tişört uzun etek ile dolaştım topuklu ayakkabı giydirmezdi parfüm bile sıkmama izin vermezdi dikkat çekmiyim diye ailemde muhafazakar ama bu kadar değlllerdi benim hayalim güzel giyinmek dekolte piercing şehirdışında üniversite okumaktı kendinden emin genç güzel giyinen bir kız olmaktı tüm hayallerimden vazgeçtim onun için bugün instagramda görünce 19 yaşında kuzenim kendinden emin şehir dışında üniv okuyor geziyor ve giyimi çok güzel benim tüm hayallerimi gerçekleştirmiş keşke onun yaşına dönsemde bende öyle olsam dedim Ben ne yapmışım kendime artık yaşamak istediğim hayatı yaşayamam ailem akrabalar bu ne değişim diyecek neden Bi anda böyle g.tünü başını açtın diyecek o kadar üzülüyorum ki bu 5 yıla elimde ne meslek ne okul ne sevgili kaldı yaşanmamış yaşamak istediklerimi içime gömdüğüm 5 yıl
19 ile 22 yaş arasında çok bir fark yok.

Cok ezik geldi haliniz ve de çocukça..eften puften seylere kafayi takmissiniz.

Dekolte giyemedim, piercing yaptiramadim, mini giyinemedim, renkli bir hayatim yok diye bu kadar ağlak olur mu bir insan?
Bir dönem muhafazakar olduysaydan da ne guzel, bu kayıp degil kazançtır..!

22 yaşımı dusunuyorum da. Ise girdigim,maasimi aldigim, arkadaslarimin oldugu, ayaklarimin ustunde durdugum zamanlardi..
Neşe ve enerji dolu..

Sizi aciz, ezik ve özenti gordum. Silkelenip kendinize gelin artik. 22 yasinda genç kizsiniz. Ona buna kusur bulmayi,mağdurları oynamayi birakin.
Ve akıllanin, bir daha kimseye bu kadar yüz vermeyin, onceliklerinizi belirleyin, hayallerinize sahip cikin, kendinizi kullandirtmayin, sevginizi haketmeyecek adamlar pesinde de kosmayin !
Olan olmus.. yoluna bak artik.
Sana yeni bir SEN lazim

Özgüven oranı burani açıp piercing takmakla olmuyor ki hanım kızım. Bence hayaliniz dış gorunusunuzle alakalı değil yapacağınız ureteceginiz mesleğinizle ilgili olsun. İnsan üniversiteye bir vizyon ve de meziyet sahibi olmak için gider gezip tozmak için değil. Değişime zihniyetinizle başlayın henüz yaşınız çok genç.

Erkeğin Her dediğini yapıp sonra bana hayatı yaşatması diye konu açanlar yok mu bir de acinma bekliyor

22 yaşındasın ne bu karamsarlık gir sınava oku şehir dışında Tolstoy bile 67 yaşında öğrendi bisiklet sürmeyi. Hayal dediğin şey yapılabilecek en makul şeyler,şehir dışı okumak,istediğin gibi giyinmek hemen hemen her üniversitelinin yaptığı şeyler. Çalış kazan ve git bu kadar

22 yas cok erken daha hayatın yenı baslıyor. Uzulmek yerıne yaptıgın hatadan ders al once bı meslegını al sonra her ıstedıgını yap meslegını al ve o ne der bu ne der dıye yasama bır erkege bukadar tapma tecrube olmus ıste en azından boyle bı adamla evlenmemıssın ıyı yanından bak ve boyle bı adamla evlenme. Onu bunıda bosver gunahsa gunahı sana kımseye konusmak dusmez(muhafazakar cevrem g... Tnu basını actı derler demıssın ya ona ıstınaden). Bukadar karamsar olma bu yasta. Bıde lutfen erkeklerı senı ıstedıgı gıbı yapmasına ızın verme artık senı seven oldugun gıbı sevsın sevmek kıskanmaktan kısıtlamaktan ıbaret degıl

Birden yapma yapma yavaş yavaş yap.. öyle göze batmazsn..

Açtığın her konu bu bağlamda. İlk önce yaptığın hataların sorumluluğunu almadan hiç bir yere varamazsın. Evet hata yaptım, derslerimi aldım, büyüdüm ve artık hayatımı kendi istediğim için yönlendireceğim dediğin noktada senin için değişim başlayacak.

Evet sevgilinle ağır şeyler yaşadın, evet hayatın bitti zamanın gitti gibi hissediyorsun ama aslında hiç de öyle değil.

Benim duygusal olarak çok boşlukta olduğum bir anda biri girdi hayatıma, aynı senin durumlarını yaşadım. Adamdan ayrılıp, enkaza baktığım zaman geride anksiyete bozuklukları olan, maddi anlamda da sömürülmüş ve borçlarla kalmış, işsiz, ailesini ve arkadaşlarını kırmış dökmüş biri vardı.

Önce terapi almaya başladım. Çok iyi geldi. Sonra iş buldum ve borçlarımı ödemeye başladım. Canım ne istiyorsa onu yaptım. Saçımı da boyattım, içmeye de çıktım, istediğimi giydim, istediğim yere gittim.. Bu arada bu olaylar olduğunda 25 yaşındaydım.

Ben iyileşip de hayatımın iplerini elime alınca, şimdi olduğum insana dönüştüm. Şu an 35 yaşındayım. 5,5 yıllık evliyim, 2 çocuğum, kendime ait bir ofisim ve düzgün bir gelirim var. Hayatımdan ve dönüştüğüm insandan son derece mutluyum. Eğer ben o yaşadıklarımı yaşamasaydım, o zaman şimdi olduğum yerde olamazdım. O yüzden geriye baktığımda hiç birşeyi değiştirmezdim.

Sen de millete bakıp hayıflanacağına, kalk bi kendine gelin. Gerekirse destek al. Ama ilk önce yaşadıklarının sebebi sensin, çünkü bu senin hayatın. İpleri eline al.

25 ten önce bende sen gibiydim bu sene birşeler oldu giyiyim hafif rahatlasti dövme yaptırdım dilime gibegime kulaklarıma burnuma piercing yaptırdım ve aşırı değiştim artık elalem ne der diye değil kendim nasıl mutlu hissedersem öğle yaşıyorum evli ve 2 tane kızım var birde bunları yaparken geç kalmış degilsin

Back
X