• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Yaşattıklarından Sonra Yaşamam Ayıp Mı

22 yaşındayım. Mühendislik son sınıfım. Bu sene sınava girip birde tıp okumak istiyorum. Hiçbir şey için geç kalmadın, geç kalmadık. 22 daha çok genç bir yaş. Aklımızın başımıza yeni yeni geldiği, kendimizi yeniden tanıdığımız bir yaş. Hatalar elbette olacak ki ileride hayatımıza tecrübelerimizle yön verebilelim.
Toksik bir ilişkinin içinde hapsolup olmak istediğin kişiden uzaklaşmışsın. Şimdi de elalem ne der ile kendini boğuyorsun Birde geçmiş için acımasızca kendini eleştiriyorsun Olan olmuş Lütfen kendini sev Annen baban vb ne derse desin kimseye zarar vermiyorsan bence yolundan da şaşma
Birde piercingi görünce yazayım dedim Annem nefret eder Normalde saclarım renkli onu umursamaz ya da dövme ile alıp veremediği yok Ama piercingten nefret eder Ben de araştırdım gittim deldirdim Neticede ona bir zararı yok
1 ay söylendi ama o da alıştı Geçen aa piercingini değişmemişsin hala dedi mesela Kendinizden ödün vermeden ama kimseye de saygısızlık etmeden bazen kendi bildiğinizi okumak gerekiyor sanırım hahaha (:

Hayatta o kadar büyük hatalar yaptım ki olmayacak kişiye 5 yılımı verdim onun için saçma bölüme gittim umarım bundan sonra toparlarım hayatımı
Tabi ki toplarsın, pes etme hiç birşey için geç değil asla.

Yine mi siz, yine ayni konu...
22 yasinda kadinligimi unuttum ne ya. 🙄
22 yaş yolun çooook başi. 5 yillik ilişki yasadiniz diye 45 yasinda kadin moduna girmişsiniz iyice.

5 senenizi yediğiniz yetmiyor gibi şu yaşlarinizi da oturup bu sacmaliklara uzulurken yiyin bitirin.👍 30lu yaşlariniza gelince asıl pişmanliği o zaman görürsünüz. İçim şişti valla

Yanlış yapabilir insaniz, herşey bizler için; umarım çabuk vazgeçer bu hayatı bitmiş tavırlarından... 70 yaşında olsan hiçbirşey için geç değildir.
Değildir tabi nefes aldığımız sürece herşey yapabilir insan

20li yaşlar insanların tarzlarını oturttuğu yaşlardır. Çünkü artık belli bir kariyer yapmış, bir şekilde okul ortamının akabinde gelen sosyal çevresi yerleşmeye başlamıştır. Hayatın başı diyebileceğimiz zamanlardır.
Sizin sorununuz tarzınızdan ziyade zihniyetinizi nasıl oturabilirim olmalı. Zira zihniyet oturursa el ne der diye düşünmeksizin tarzınızı oturtabilirsiniz.
Piercing göbeği açık giyinmek size gençlik yada değer katmayacak ancak bunu bilin. Tıpkı sizin tabirinizle muhafazakar giyinmiş olmanızın size değer katmadığı gibi...
İnsanın önce zihni dolu olmalı, kendini geliştirmeye açık olmalı. o yaşayışına elbet bir şekilde yansız.

Kusura bakma da senin hayalinden bi cacık olmaz. 22 yaşına gelmiş , 5 yıldır kısıtlandığını söyleyen bir insanın hayali senin tabirinle söylüyorum g*tünü başını açmak piercing takmak mı olur? Oturup bunu mu düşünüyorsun yani? Nasıl okul bitiririm nasıl ekonomik özgürlüğümü elime alırım diye düşünmen lazım. Sonra istediğin gibi yaşarsın zaten. Piercing takmadan şehir dışında okunmuyor mu ya da uzun etek yerine pantolon giyerek şık olunmuyor mu ortası yok mu illa insanların tepki göstereceğini bildiğin bir değişimi şu an yapmak zorunda mısın? Belli ki çok sağlıklı kararlar alamıyorsun sevgili konusundan bunu anlıyorum ve ailen şu an tepki gösterse haklılar. Bazı yaşlarda çok önemsiz şeyler dert gibi gelir de sen o yaşları biraz geçmişsin lütfen kendine gel yetişkin olma yolundasın

Artık bardağin dolu tarafını gör,ah vah demenin hiçbir yararı yok çünkü. Sevin ki o seni herşeyden kısıtlayan adamla evlenmedin. Evlenip ayrıladabilirdin sonuçta. Kendine sveceğin kıyafetler almaya başla ,böyle böyle kendini beğenirsen özgüvenin zamanla yerine gelir. Ayrıca okul ve iş hayatın için de hedef belirle,paran olursa ayağın yere basar,kimseye ihtiyaç duymazsın :ıslık:

Yeter be! İçimizi şişirdin. Zır Zır ağlayana kadar kalk biryerden başla işte. Zavallı annen ne yapsın kadıncağız bir başına büyütmeye çalışırken,sen gitmiş zibidinin birinin peşine takılmışsın, her dediğini yapmışsın sonrada, o beni şöyle kısıtladı böyle ezdi.
Aklın yok muydu dinlemeseydin.
O zaman tabi "O beni çok sevdiği için böyle" deyip kim bilir kimleri karşına aldın.
Sinir oluyorum şöyle salak insanlara ya.
Kadınlığını yaşayamamış bide...
Terkedilmesen yine aynı maldın! Hala aynı kafada devam edecektin, şimdi mi açıldı gözün?

Şimdi rahat gidebilirim. Sevgili yönetim kurulu, çok rica ediyorum cezam sert olsun! Öyle seviyorum.

Arkadaşlarıma selamlar!
Üfffff çekirgemmmmm 😍😍😍😍😘😘

Sabahtan beri ağlıyorum belki kızacaksınız bana ama 22 yaşında olmama rağmen yaşadıklarım ve yaşattıklarımdan dolayı mutlu olamayacağımı düşünüyorum ailem yüzüme vuruyor bugün istediğim bölüme geçmek istiyorum dedim bu bölümde çok yıl kaybettim diye haklı olarak çok ağır sözler sarf ettiler ben bir hiç için hayallerimden vazgeçtim dün instagram açtım baktım birçok kuzenim arkadaşım benden küçükler benim hayallerimi yaşar olmuş ben ise kadınlığımı unutmuşum 5 yıl boyunca sosyal medya kullanmadım bol pantolon bol tişört uzun etek ile dolaştım topuklu ayakkabı giydirmezdi parfüm bile sıkmama izin vermezdi dikkat çekmiyim diye ailemde muhafazakar ama bu kadar değlllerdi benim hayalim güzel giyinmek dekolte piercing şehirdışında üniversite okumaktı kendinden emin genç güzel giyinen bir kız olmaktı tüm hayallerimden vazgeçtim onun için bugün instagramda görünce 19 yaşında kuzenim kendinden emin şehir dışında üniv okuyor geziyor ve giyimi çok güzel benim tüm hayallerimi gerçekleştirmiş keşke onun yaşına dönsemde bende öyle olsam dedim Ben ne yapmışım kendime artık yaşamak istediğim hayatı yaşayamam ailem akrabalar bu ne değişim diyecek neden Bi anda böyle g.tünü başını açtın diyecek o kadar üzülüyorum ki bu 5 yıla elimde ne meslek ne okul ne sevgili kaldı yaşanmamış yaşamak istediklerimi içime gömdüğüm 5 yıl
Hiç birşey için geç değil kendine güven. O elalem kendine baksın. Daha 22 yaşındasın. Ne olacak ki. Ben şimdi 22ye dönecektim.... Ohooooo...

Sabahtan beri ağlıyorum belki kızacaksınız bana ama 22 yaşında olmama rağmen yaşadıklarım ve yaşattıklarımdan dolayı mutlu olamayacağımı düşünüyorum ailem yüzüme vuruyor bugün istediğim bölüme geçmek istiyorum dedim bu bölümde çok yıl kaybettim diye haklı olarak çok ağır sözler sarf ettiler ben bir hiç için hayallerimden vazgeçtim dün instagram açtım baktım birçok kuzenim arkadaşım benden küçükler benim hayallerimi yaşar olmuş ben ise kadınlığımı unutmuşum 5 yıl boyunca sosyal medya kullanmadım bol pantolon bol tişört uzun etek ile dolaştım topuklu ayakkabı giydirmezdi parfüm bile sıkmama izin vermezdi dikkat çekmiyim diye ailemde muhafazakar ama bu kadar değlllerdi benim hayalim güzel giyinmek dekolte piercing şehirdışında üniversite okumaktı kendinden emin genç güzel giyinen bir kız olmaktı tüm hayallerimden vazgeçtim onun için bugün instagramda görünce 19 yaşında kuzenim kendinden emin şehir dışında üniv okuyor geziyor ve giyimi çok güzel benim tüm hayallerimi gerçekleştirmiş keşke onun yaşına dönsemde bende öyle olsam dedim Ben ne yapmışım kendime artık yaşamak istediğim hayatı yaşayamam ailem akrabalar bu ne değişim diyecek neden Bi anda böyle g.tünü başını açtın diyecek o kadar üzülüyorum ki bu 5 yıla elimde ne meslek ne okul ne sevgili kaldı yaşanmamış yaşamak istediklerimi içime gömdüğüm 5 yıl
Ya ama sen yolunun başındasın. Kendine eziyet etmemelisin bu kadar. Tabiki yanlislarin olacak hangimizin olmadi ki yanlissiz kim büyümüş ki sen buyuyeceksin. Hatalarindan ders alip yoluna bakmalisin. Artik ogrendin kimse icin istemedigin bir hayati yasamak zorunda olmadigini. Kimse icon degismezsin diye düşünüyorum. Artik hayatina girecek insanlarda daha temkinli ve özgüvenli olacaksin. Okul meselesine gelince 50 yasinda ogrencim vardi universitede ve okulu bitirip hayallerine kavuşmus su anda. Kendini sev önce. Senden bir tane daha yok. Hayalin once ayaklarının uzerinde durmak olsun. Bak buradasın ve bazi evlilerin neler yasadigini okuyorsun. Herseyi yasayip ogrenmen imkansiz bazilarini okuyarak, dinleyerek ogrenirsin. Cogumuz severek evlendik ve bazilarimiz ne hale geldi. Bu yuzden giyimden herseyden once bir meslek sahibi ol. Okul isine asıl. Kendi isteklerini ihmal etme

Yaş 22. Sanirsin ki 60 olmus. Sanirsin ki cok sey kacirmis hayattan. Yeni nesil ne kadar abartiyor herseyi, ne kadar zayif, gucsuz...hayat daha yeni baslamis, bitmis gibi davraniyor. Topuklu ayakkabi giyemedim diye hem de...

Annem babam ayrı baba sevgisi hiç görmedim ki ben
Her sorunun başı sevgisizlik anne ve baba çalışan ise durum daha vahim
Bence artık sen sevgili yapma hedeflerini göz önünde tut kız arkadaş edin boşanmış ailelerde durum kötü baba başka kadın bulunca çocuğuyla ilgisi kalmıyor ,

Back
X