Ayyy hiç sevmediğim arabesk tipler
Nefret ettiğim zihniyet..
Özür dilerim ama bu kafayla gidersen yanlış kararlar alıp mutsuz bir ömür yaşamaya mahkumsun. Çünkü mutlu olmak da bir seçimdir.
Senin hayalin özgür bir genç kadın olup istediğini giyinmek,şehir dışında okumak vs vs de madem neden ilk ilgi gösteren erkeğe 'kul kölen olurum,tabii ki de senin istediğin gibi giyinecegim,sen iste ben yan mahalleye gitmem' dedin,yaşamına engel oldurdun??? Demek ki o kadar da hayalin değilmiş ki ilk firsatta caymişsin.
Ayrıca şık kıyafetler , piercingler belli bir yaştan sonra olmayacak şeyler değil ki. Ha 22inde takmissin göbeğine,ha kendi paranı kazanınca 25te.
Hayatın kesin ve kati sayıları mi var? Aynı memuriyet dairesine bazı insanlar memur olur olmaz 23unde girer mesela,bazı insanlar 27sinde , bazı insanlar 30unda
Eski iş arkadaşım abla evlendikten sonra iki yıllık okuyup çocuğu olduktan sonra dgsyi kazanıp hukuk okumuştu mesela. Çalıştığım şirkette avukat olarak çalışıyordu, diğer çalışanlardan yaklaşık yedi sekiz yaş büyük olması mesele bile değildi asla- ki olamaz da.
Kimi insanlar üni okurken dövme yaptırır mesela, ben 24 yaşında yaptırmıştım. Kimi insanlar mezun olur olmaz ehliyet alır,ben hala almadım.. kimi insanlar 22sinde evlenir, kimi 33ünde.
Bilindik bir örnek var ya Obama başkanlık koltuğundan kalktığında daha 56 yaşındaydı, Trump başkanlık koltuğuna oturduğunda 71...
Bu işler rakamlarla dönmüyor.
Ayrıca salak salak sosyal medya hesaplarına inanma lütfen ya. Ben Avrupa'da bir tura katilmistim. Turda tanıştıgim bir çocuk dikkatimi çekti, sabah kısa pantalon yeşil tişört giymiş,öğlen kapri-gomlek,akşam ceket falan. Tanıştım öğrendim ki çocuğun on bine yaklaşan takipcili Instagram hesabı varmış. Aslında biz bir gün kaldık o şehirde mesela ama o ara ara zamanlarda farklı kıyafetlerle foto atıp sanki her fırsatta Avrupa'ya kaçan zengin bebesi gibi takılmış sosyal medyada

Bu dünya yalan dünya...
Bak mesela bugün şöyle bir post gördüm;
Eki Görüntüle 2659463
İnternete böyle fotolar atıp millete 'ulan ne kadınlar var,bir de bana bak patates çuvalı gibiyim' diye kötü duygular yaşatan kadin,aynı tarihlerde şöyle görüntülenmiş
Eki Görüntüle 2659464
Yıl 2020de hala sosyal medyadaki hayatları gerçek sananlar saftır bence.
Saf olma, mutsuz olma, olumsuz düşünüp olumsuzu çağırma.
Hayatın yolunda gitmedi mi? Yeni yol çiZ
Neden olmasın???