Sevgilimin yengesiyle ilk tanışma rezilliğim...

Büyütmem ama yine de çok üzüldüm. Inşallah yengesi hakkımda bakımsız vs demez :KK43: teşekkür ederim yorum için

Aman derse desin boşver.
Mühim olan sevgilinin seni her halinle sevmesi.
Zaten kısa bir görüşme olmuş çok inceleyememiştir unutturursun sen bunu :)

Ev haliyle görecek tabi ki. Evden çıkmadınız mi zaten :) Kasmayın kendinizi bu kadar. Kimse sizi beğenmek zorunda değil.

Ya konuyla ilgisiz de, profil fotosu olarak kraliçe elizabeth'in annesini seçmenizin sebebi nedir? Sempati mi duyuyorsunuz?

Ya tabiki herkesin ev hali benim gibidie ama ben bir de ekstra ağlamış gözlerle ve sümüklü bi burunla indim aşağı :KK43: ve ilk görüsmemiz. O süslü ben pespaye.. Daha önce tanışık olsak bu kadar sorun etmezdim belki...

Baskalarin acisina bu kadar üzülebilecek,empati yapan, ev haliyle sümüklü gelin nasip et bana Yarabbi :KK36:

İyi düşünmek en iyisi ,doğal halinizle görmüş o da güzel. Her zaman makyajlı görmeyecektir ne de olsa
Önemli olan bu kadar duygulu,hassas, düşünceli bir sevgiliniz varken bu küçük şeyler için kalp kırmamak.
Bu konuda şanslısınız bence,büyüyü bozmayın küçük şeylerle:KK51:

Çok teşekkür ederim.
Aslında boyle değildi her zaman. Bi süre bensiz kaldıktan sonra kıymetimi anladığını söylüyo. Güzel kalplim diye sever beni bu konuda sevgilim hakkını yiyemem tabi Allah razı olsun :))

Nasil haber versin, yenge bir anda ben de gelcem demistir yengeye ne desin 5 dakka bekle arayip soyliyim mi desin. Haa diyebilir, dur arayip haber vereyim diyebilir ama siz de demissiniz ya hafif alkolluydu diye, e dolayisiyla dusunememistir demeniz lazim bence.

Kissadan hisse, bence biraz abartiyorsun...

Çok önceden girdiğim bir seminerde aslında insanlar hakkında karar vermemiz onlarla iletişime geçtiğimiz ilk 15sn gerçekleşiyormuş. Bilicaltımız onu baz alıyormuş çoğu zaman. Kadın beni terlikle, pijamayla (öyle cici bi pijama değil gayett sıradan) ve ağladığım için kırmızı göz, sümüklüburunla gördü :KK43: ilk görmesi olmasa belki böyle sinir olmazdım ama ilkk

kusura bakma da merakına yenilemeyip sevgiline kuyruk olup gecenin bir vakti kapına dayanan birinin ilk görmesi çokta önemli değil. abartmayın.

haber verse iki dk da hazirlana bilcekmiydin? yada gelme ozaman desen kadin anlamazmiydi? araya heme sogukluk girmezmiydi? sanki o evde abiyeyle gezio... hele sinav calisirken

Nasil haber versin, yenge bir anda ben de gelcem demistir yengeye ne desin 5 dakka bekle arayip soyliyim mi desin. Haa diyebilir, dur arayip haber vereyim diyebilir ama siz de demissiniz ya hafif alkolluydu diye, e dolayisiyla dusunememistir demeniz lazim bence.

Kissadan hisse, bence biraz abartiyorsun...

Geldim askim yazmisti kapidayken. O ara bile diyebilirdi sanki :( gerci o an dese bile 2saniyede suslenemezdim ama en azindan terlik yerine spor ayakkabi giyerdim hahaha igrenc bi terlikti :D

haber verse iki dk da hazirlana bilcekmiydin? yada gelme ozaman desen kadin anlamazmiydi? araya heme sogukluk girmezmiydi? sanki o evde abiyeyle gezio... hele sinav calisirken

Tabi ya evde o da benim gibidir ama o suslu ben paspal olunca garip hissettim. Bir de ilk bulusma... ayrica tabiki hemen hazirlanamazdim ama en azindan terlikle inmezzdim ya hahaha

Belkide tam tersi tepkisi olur kadinin, "Bravo kiza dogal haliyle bile kaynimin karsisina cikiyor, kendine guveni tam " diyebilir belli mi olur, hatta daha cok algisi degismistir kadinin,dogal hali benden bile guzel diye kiskanclik krizine de girmis olabilir :))) bosver yaa. eltinin ne dedigi ne dusundugu kimin umurunda..zaten ilerde kismet olur evlenirseniz, elti yeni gelin catismasi olucaktir,simdiden yenilgi hissetme ya ;) kimsenin cesaret edemedigini basarmissin keyfini sur :halay::spor:Hoppa

Back
X