Sevgilimin yengesiyle ilk tanışma rezilliğim...

Evet ya aslinda sevgilimin soylememesinden cok, yengesinin niye geldigine anlam veremedim... haklisiniz

meraklı turşu olduğundan gelmiş, iki dk belki birşey konuşur sarılır koklaşırlar dememiş saygısızlığından gelmiş..
bide sevgiline kızma kadın pat diye bende geleyim deyince uygun şekilde geri çevirecek laf gelmemiştir aklına.

Hiç abartacak birşey yok. Full makyaj ne ya gencecik kadınsın. Eminim ev halin de güzeldir. Zaten kendini o halde beğenmesen sevgilinin karşısına cikmazsin.

Belkide tam tersi tepkisi olur kadinin, "Bravo kiza dogal haliyle bile kaynimin karsisina cikiyor, kendine guveni tam " diyebilir belli mi olur, hatta daha cok algisi degismistir kadinin,dogal hali benden bile guzel diye kiskanclik krizine de girmis olabilir :))) bosver yaa. eltinin ne dedigi ne dusundugu kimin umurunda..zaten ilerde kismet olur evlenirseniz, elti yeni gelin catismasi olucaktir,simdiden yenilgi hissetme ya :KK66: kimsenin cesaret edemedigini basarmissin keyfini sur :halay::spor:Hoppa

Hahah umarım boyle seyler olur dusunceleri ya :D tesekkur ederim yorum icin mutlu ettiniz

meraklı turşu olduğundan gelmiş, iki dk belki birşey konuşur sarılır koklaşırlar dememiş saygısızlığından gelmiş..
bide sevgiline kızma kadın pat diye bende geleyim deyince uygun şekilde geri çevirecek laf gelmemiştir aklına.

Meraktan gelmistir evet cunku sadece bana bakti merhaba dedi adini soyledi. Tokalastik. Bu kadar :(

Umarim arkamdan paspalmis vs dememistir ya...

Hiç abartacak birşey yok. Full makyaj ne ya gencecik kadınsın. Eminim ev halin de güzeldir. Zaten kendini o halde beğenmesen sevgilinin karşısına cikmazsin.

Makyajsiz bi adriana lima degilim tabi ama normal bi insanim iste. Sevgilim gorebilir. Hatta yengesi de ilerde gorse sorun etmezdim hic ama ilk bulusma diye garip hissettim :(

Bence çok doğal ve içtenmişsiniz... hiç takılmayın.

Ayrıca yengesi kötü düşünürse de o o zaman kendi kalbinin karanlığı olur...

Yalnız siz birazcık yengeyi kadın olmasından ötürü rakip olarak mı gördünüz acaba içten içe :KK76:

Sonuçta bir değerlendirme yapmışsınız o full makyaj vs diye...
Bir de 3 yaş olmasını belirtmişsiniz...
Azıcık kıskançlık yok di mi :-)

Back
X