Sevgilimin zorba olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım söylediklerim size çok şiddet içerikli konuşmalar gibi geldi. Bunları alçak bir tonda söylüyor ve aralıklı söylenen şeyler.

Hakikaten ananız babanız size böyle davransa travma geçirir yıllarca psikologlara para dökersiniz ama sevgili olunca hemen bi yapıcılık alttan alıcılık geliyor. Sevgiliniz sizi stres topu olarak kullanıyor, geçmeyecek hatta daha da artacak evlenince. Karakteri böyle filan diye kendinizi kandırmayın; üstlerine böyle konuşuyor mu tabii ki hayır. Demek ki çenesini tutması gereken yerde tutabiliyor. Ama size nazik davranma gereği duymuyor çünkü hem kaybetme korkusu yok hem de kaybetsem ne olur ki diye düşünüyor önem vermiyor size. Aşık olsa gene mi nebze kendini frenlerdi ama değil

Milletin kaç senelik evliliği bitiyorda senln 1 sene boyunca konuştuğunun mu sevgisi bitmeyecek.

23 yaşın eminliği bu kadar oluyor işte.

Bildigin zorba gayette bilerek yapıyor sizi de etkisi altina almis asla tahammül etmezdim iyi konuşmaya tahammül edip devam ediyorsun

Bu askeri personelin genel olarak kafası kırık herhalde çoğu anormal

Ne bileyim, sen beni zorbalayınca gidip gelinlik baktım ben de.

Tamam sana çok aşık o yüzden böyle davranıyor sakın ayrılma.

Sanırım söylediklerim size çok şiddet içerikli konuşmalar gibi geldi. Bunları alçak bir tonda söylüyor ve aralıklı söylenen şeyler.

Alçak tonla söyleyince zorbalık olmuyor di mi?

Zorbaladı diye konu açtın ya hani? Demek ki zorbalanıyorsun.

Bir taneniz de çözüm odaklı bir yorum yapamadınız hepiniz için üzüldüm... Hepinizin içinde kim nefret birikmiş insanlara kusuyorsunuz. Yanlış yere sordum arkadaşlar bence sevgilim hepinizden daha az zorba klkakslksdlsdkdlds Ben sevgilimle yaşlanmaya devam... :)

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Senin atanabilmek ihtimalini sevmiş. Yada şöyle söyleyeyim burda tek sevildiğini düşünen sensin. Zira bu bey seni sevmiyor
Buna nasıl bu kadar eminsin? Daha oturup 5 dakika sohbet bile etmedin kendisiyle. Zira etseydin hep benden bahsederdi sana :)

Bir bakışta insanların içini okuyorsunuz vay bee büyük yetenek gerçekten. Ne kadar hızlı hüküm veriyorsunuz öyle.

Atanmaya kassan iyi olur o zaman Kezbancım, yoksa o sevgili sevgilin seni şutlayacak

1 yıl sonra (tabi iş bulursan) evlendiğinizde kocam beni kapının önüne koydu diye ağlama buralarda o zaman

Şeytan ayrıntıda gizlidir derler.bir de sinek küçüktür ama mide bulandırır.buradaki sinek küçük bile değil bence ama neyse.sizi gerçekten seven birinin aklına bu tarz cümleler gelebileceğini inanmıyorum.resmen git bir işe yara da bana bir faydan olsun demeye getirmiş.yarın daha çok görüşme fırsatınız olsa bu senin paranı yer söyleyeyim.hesapları sana ödetir o da yetmez yalanlarla borç falan ister, seni dolandırır.bu adamdan inanılmaz negatif bir enerji aldım.psikolojini yedirtiyorsun, yarın öbür gün paranı da yedirteceksin belli ki.umarım az zararla aklın başına gelir ne diyeyim.
Haa bir de biz niye kadınlar olarak bu heriflerin aile durumu göz önünde bulundurmak zorundayız.psikolog muyuz biz.size ne anası babası nasıl davranmış.biz kadınlar olarak anamızın babamızın davrandığı gibi mi davranıyoruz da erkekler davransın.benim alakam yok mesela.abimin de yok.ne alakası var yani? Varsa da bu düşünmesi gereken sen değilsin.koskoca birey kendinden sorumludur.

Yüksek lisans yapma , çalış işe gir sonra yüksek lisans yap , erkekler çalışan kadın ister, severler çalışan kadını . Sağlıkçısında branşın . Bu devirde tek maaş zor zaten . çalışan güzel birini bulursa bırakır seni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…