Hiç sanmıyorum canım öyle birisi değil, sen kendi eşinle ilgilen :)1 yıl sonra (tabi iş bulursan) evlendiğinizde kocam beni kapının önüne koydu diye ağlama buralarda o zaman
Meslek sahibi olamayan gideyim bari uzman olayım diyor. Hödük çoğuUzman çavuş olması daha olası o zaman. Elini sallasan uzm çavuşa değiyor son zamanlarda
Teşekkür ederim erkeksizlikten gözü dönmüş dul bayancım haahahahahskjshAtanmaya kassan iyi olur o zaman Kezbancım, yoksa o sevgili sevgilin seni şutlayacak
Şuan da onu savunuyorsunuz normal birSanırım söylediklerim size çok şiddet içerikli konuşmalar gibi geldi. Bunları alçak bir tonda söylüyor ve aralıklı söylenen şeyler.
Öneriniz için teşekkür ederim :)Yüksek lisans yapma , çalış işe gir sonra yüksek lisans yap , erkekler çalışan kadın ister, severler çalışan kadını . Sağlıkçısında branşın . Bu devirde tek maaş zor zaten . çalışan güzel birini bulursa bırakır seni
E bu kadar memnunsan sevgilim beni zorbalıyor diye konu açmanın mantığı ne?Hiç sanmıyorum canım öyle birisi değil, sen kendi eşinle ilgilen :)
o adam işsizken konu sahibiyle evlenmez.1 yıl sonra (tabi iş bulursan) evlendiğinizde kocam beni kapının önüne koydu diye ağlama buralarda o zaman
Ben burda hiç birinizi tanımıyorum. Bana da hak verin lütfen. Çocuğu yerin dibine soktular. Sevdiğim insanı asla ezdirmem ki o da olsa aynısını yapardı. Gidip de haklısınız sevgilim berbat birisi diyecek halim yok herhaldeŞuan da onu savunuyorsunuz normal bir
şey gibi anlatıyorsun, şikayet etmeyin o zaman
Teşekkür ederim erkeksizlikten gözü dönmüş dul bayancım haahahahahskjsh
Siz şaka mısınız ya.eğleniyorsunuz bizimle.Öneriniz için teşekkür ederim :)
Eğlenmek için konu açmış belli ki.boşuna kendini yorma.buram buram troll.Hiç evlenmedim,gencim, atandım . Erkekler peşimde kuyruk. Senin tam tersin bir hayat yaşıyorum.
Sen de haklısın bu karakterinle ve bir baltaya sap olmamış halinle astsubay buldum bırakmam diyorsun.
E o zaman konu açma burda güçlü kadınlar var yapış bırakma diye tavsiye alamazsın.
İstediğin cevabı alamayınca da sana zerre değer vermeyen sevgilin gibi zorbalama yapıyorsun.
Kim bilir kaçıncı sevgilisisindir onun da neyse
Eğlenmek için konu açmış belli ki.boşuna kendini yorma.buram buram troll.
İyi de bacım ben senin gibi erkek hastası, erkeklerin peşimde kuyruk olmasını isteyen basit bir kız değilim en azından.Hiç evlenmedim,gencim, atandım . Erkekler peşimde kuyruk. Senin tam tersin bir hayat yaşıyorum.
Sen de haklısın bu karakterinle ve bir baltaya sap olmamış halinle astsubay buldum bırakmam diyorsun.
E o zaman konu açma burda güçlü kadınlar var yapış bırakma diye tavsiye alamazsın.
İstediğin cevabı alamayınca da sana zerre değer vermeyen sevgilin gibi zorbalama yapıyorsun.
Kim bilir kaçıncı sevgilisisindir onun da neyse
Bu terbiyesizlik ve hadsizlikle çok yakismissiniz Allah bozmasinTeşekkür ederim erkeksizlikten gözü dönmüş dul bayancım haahahahahskjsh
Bebegim ben seni destekliyorum. Bu kadar eminsen askinizda kimseyi dinleme ayol evlen gitsin. Ama is bul once cunku daha zorbik sevgilin maas kartina el koyacak. Ayrica boyle bir orman kackininin kimsenin basini yakmasini istemem. Insanlar zorlukla evlat buyutuyor yazik. Bunlar senin icin gecerli degil cunku sen bu duruma razisin ve sana durustce yol gostermeye calisanlarla egleniyorsun bir de. Sanki mutsuzluktan olsen bizim cok umrumuzda olacakBir taneniz de çözüm odaklı bir yorum yapamadınız hepiniz için üzüldüm... Hepinizin içinde kim nefret birikmiş insanlara kusuyorsunuz. Yanlış yere sordum arkadaşlar bence sevgilim hepinizden daha az zorba klkakslksdlsdkdlds Ben sevgilimle yaşlanmaya devam... :)
Aynen umrunda değil kimsenin ama herkes o kadar kastı ki ilişkimizi şu an işi gücü bırakıp bize dadanıyorlar çünkü işleri yok dlkfsksşkdBebegim ben seni destekliyorum. Bu kadar eminsen askinizda kimseyi dinleme ayol evlen gitsin. Ama is bul once cunku daha zorbik sevgilin maas kartina el koyacak. Ayrica boyle bir orman kackininin kimsenin basini yakmasini istemem. Insanlar zorlukla evlat buyutuyor yazik. Bunlar senin icin gecerli degil cunku sen bu duruma razisin ve sana durustce yol gostermeye calisanlarla egleniyorsun bir de. Sanki mutsuzluktan olsen bizim cok umrumuzda olacak
O zaman buraya yazdıklarını ona da anlat bak bunları bunları söyledin bunlar beni kırıyor de sana gerçekten değer veriyorsa kendini değiştirsin patavatsızlığı bıraksın çünkü sen onun için bunlara katlanıyorsun çünkü şuan ona gerçekten aşıksın ama aşk bitince geriye sevgi saygı kalıyor sana saygı duymadığını farkedince kavgalar çıkacak ve sen üzüleceksin ayrıca düşmez kalkmaz bir Allah bakarsın yarın o işsiz kalır sen iş bulursun, kimsenin kimseyi küçük görmeye hakkı yok, SENİN İZİN VERDİĞİN ŞEKİLDE KARŞI TARAF BİR ŞEYLERİ YAPAR YA DA YAPAMAZ, SENİN ELİNDE HER ŞEYBen burda hiç birinizi tanımıyorum. Bana da hak verin lütfen. Çocuğu yerin dibine soktular. Sevdiğim insanı asla ezdirmem ki o da olsa aynısını yapardı. Gidip de haklısınız sevgilim berbat birisi diyecek halim yok herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?