Sevgilimin zorba olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öneriniz için teşekkür ederim :)

Şuan da onu savunuyorsunuz normal bir
şey gibi anlatıyorsun, şikayet etmeyin o zaman
Ben burda hiç birinizi tanımıyorum. Bana da hak verin lütfen. Çocuğu yerin dibine soktular. Sevdiğim insanı asla ezdirmem ki o da olsa aynısını yapardı. Gidip de haklısınız sevgilim berbat birisi diyecek halim yok herhalde

Teşekkür ederim erkeksizlikten gözü dönmüş dul bayancım haahahahahskjsh

Hiç evlenmedim,gencim, atandım . Erkekler peşimde kuyruk. Senin tam tersin bir hayat yaşıyorum.

Sen de haklısın bu karakterinle ve bir baltaya sap olmamış halinle astsubay buldum bırakmam diyorsun.

E o zaman konu açma burda güçlü kadınlar var yapış bırakma diye tavsiye alamazsın.

İstediğin cevabı alamayınca da sana zerre değer vermeyen sevgilin gibi zorbalama yapıyorsun.

Kim bilir kaçıncı sevgilisisindir onun da neyse

1senelik ilişkide bu cümleler arada kullanılıyorsa ve huyu bu diyip geçiştirirseniz evlendiğinizde bu cümleleri başta haftada 1 sonra hergün sonra her cümlede duyacaksınız. Burda kimse size zorbalık yapmıyor siz sürekli beni çok seviyor diyip kendinizi inandırabilirsiniz ama buradaki çocu kadın sevilmenin ya da zorbalanmanın ne demek olduğunu biliyor. Bu yüzden İlişkilerin sonunun da nasıl olduğunu az çok tahmin edebiliyor. Kendi konunuzu dışardan okuyun başkasının konusuymuş gibi o zamanda aa bu adam bu kızı çok seviyor dermiydiniz.

Eğlenmek için konu açmış belli ki.boşuna kendini yorma.buram buram troll.

İyi de bacım ben senin gibi erkek hastası, erkeklerin peşimde kuyruk olmasını isteyen basit bir kız değilim en azından.

Bebegim ben seni destekliyorum. Bu kadar eminsen askinizda kimseyi dinleme ayol evlen gitsin. Ama is bul once cunku daha zorbik sevgilin maas kartina el koyacak. Ayrica boyle bir orman kackininin kimsenin basini yakmasini istemem. Insanlar zorlukla evlat buyutuyor yazik. Bunlar senin icin gecerli degil cunku sen bu duruma razisin ve sana durustce yol gostermeye calisanlarla egleniyorsun bir de. Sanki mutsuzluktan olsen bizim cok umrumuzda olacak

Aynen umrunda değil kimsenin ama herkes o kadar kastı ki ilişkimizi şu an işi gücü bırakıp bize dadanıyorlar çünkü işleri yok dlkfsksşkd

O zaman buraya yazdıklarını ona da anlat bak bunları bunları söyledin bunlar beni kırıyor de sana gerçekten değer veriyorsa kendini değiştirsin patavatsızlığı bıraksın çünkü sen onun için bunlara katlanıyorsun çünkü şuan ona gerçekten aşıksın ama aşk bitince geriye sevgi saygı kalıyor sana saygı duymadığını farkedince kavgalar çıkacak ve sen üzüleceksin ayrıca düşmez kalkmaz bir Allah bakarsın yarın o işsiz kalır sen iş bulursun, kimsenin kimseyi küçük görmeye hakkı yok, SENİN İZİN VERDİĞİN ŞEKİLDE KARŞI TARAF BİR ŞEYLERİ YAPAR YA DA YAPAMAZ, SENİN ELİNDE HER ŞEY

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…