Sevgilimin zorba olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Jfjfjfj ilişkinize bayıldım. Birbirimizin canına okuruz ama doğruları başkalarına söyletmeyiz modu. Çok yakışmışsınız. Umarım evlilikle taçlandırırsınız.

teşekkür ederim elifcim

Mükemmel bir sevgilin var cidden kimsenin ezmesine izin vermiyor direkt kendisi eziyor seni. Lütfen ayrılmayın birbirinizi bulmuşsunuz başkasının başı yanmasın

Sonradan düzelteceğim diye birileriyle yola çıkmak tamamen zaman kaybı. Sevgililik aşaması birbirini tanımak için var. Huyları kırıcı ve katlanılmazsa çare düzeltmek değil ayrılmak. Hazır düzgününü bulun bu nedir yani? Liseli ergen gibi daha sevgiliyken kırıcı davranıyor neymiş kızdırmak hoşuna gidiyormuş. Evlenince karşılaşabileceginiz muameleyi hayal edebiliyor musunuz? Bunu onla çarpın. Kaç kere kırıldığınızı söylemişsiniz de umrunda bile olmamış. İki yorum okudu diye aydınlanma mı yaşayacak? Kendinize saygınız olsun. Hiçbir sevgi kendinize saygınızdan önemli değil. Ama bunu anlamayacak düşmanca bir yorum olarak algılayacaksınız ki siz bilirsiniz. Ben on iki yıllık eşimi geç en kısa ilişkilerimde bile bu muameleyi görmedim mesela. Kendinize eş, çocuklarınıza baba seçeceğiniz adam, körleme basit romantik duyguların esaretinde verilmiş kararlarla peşine düştüğünüz adamlar olmasın.

İyi de bacım ben senin gibi erkek hastası, erkeklerin peşimde kuyruk olmasını isteyen basit bir kız değilim en azından.

Sen Dünyanın en basit ve en erkek düşkünü kadınısın.

Sevgilinde bunu görüyor adamına göre muamele ediyor.

Yarın kendine göre birini bulunca seni indirecek yol yapıyor şimdiden

Seni belirli bi yaşa getirmiş anne ve babanın bile kurduğunu düşünmediğim cümleleri sevgilin şimdiden kuruyorsa. Yarın bir gün evlenip onun ekmeğini yediğinde işittiğin cümlelerden lokmalar boğazından aşağı inmez. Bil istedim

Sen Dünyanın en basit ve en erkek düşkünü kadınısın.

Sevgilinde bunu görüyor adamına göre muamele ediyor.
Sen beni nerden tanıyon allah aşkına karşıma çıkamadığın için klavyede boy gösteriyorsun ne kadar eziksin basit kız ya. Bu kişi benim ilk sevgilim ve ilk kez elini tuttuğum insan. şimdi de masum kız diye dalga geçersiniz. siz beni nerden tanıyorsunuz da bu kadar acımasızca eleştirebiliyorsunuz allah aşkına

Hahah sen mi masumsun

El tutmadan nereler tuttun sen

Herkesi kendin gibi namuslularla dalga geçen biri sanman da ilginç

Aslında ben de bu entry i bunun için açmıştım doğru bir yere değindiniz. Ben uzun zamandır iş bulmak istiyorum ama bulamıyorum sonra çok çabuk karar değiştirdim yüksek lisans yapmak istedim vs. o da bana önerilerde bulunuyor kendince ve maddi manevi bir şeyini eksik etmiyor. Ailesiyle bile tanıştırdı onları da karşısına aldı kabul ettirdi. Bunların hepsini kendi isteği ve çabasıyla yaptı. O yüzden sivilken değil görevdeyken bu sinirinin acısını biraz da benden çıkarıyor. Erkekler bunu bazı zamanlar yaparlar. Buna nasıl tepki vermeliyim diye sormuştum aslında. Normalde de herkese böyle ama sırf bana kişisel değil. Ama onun iyi niyetini o kadar biliyorum ki çok masum seviyor inanıyorum kalbimdeki hissi söylüyorum.

Hahah sen mi masumsun

El tutmadan nereler tuttun sen

Herkesi kendin gibi namuslularla dalga geçen biri sanman da ilginç

Olay nerelerden buraya geldi takip edemedim ama boşverin. Herkes kendi tercihinin sonucunu yaşar. Anlamayana anlatamazsınız. Yaşayıp görecek. Yüzü tutarsa bu hesap adıyla gelir yaşadıklarını anlatır. Nasıl boşanıcam? Nasıl kurtulacağım diye yol yordam sorar. Ama zannetmem çünkü o gurur ve dik duruş yok.

Sevgi böyle birşey değil, kendinizi kandırıyorsunuz, seven insan kıyamaz, üzemez..Hadi bir kere yanlışlıkla oldu anlarım, sürekli sizi aşağılayan, zorbalık yapan insan için hala seviyor diyorsunuz..Peki..Evlenince herşey daha kırıcı ve korkunç olur, biz söylemiş olalım, gerisi sizin kendinize değer verip vermemenize göre sonuçlanır..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…