Sevgilimin zorba olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seven insan kırmaz, git çalış, tembel vs demez, yüksek lisans yapacaksan destekler. Bırak bir sene boşuna konuşmaz diye düşünmeyi, 10 sene oyalayanı gördüm ben arkadaşlarımda. Diyeceklerim bu kadar. Adamın sana bişey demesine gerek kalmamış sen kendini bu sözleri yutarak değersizleştirmişsin zaten.

Yok canım sen zorba sevgili konusu açacak kadar mutsuz olduğun için öyle düşünüyorsun. Daha sabah nikah işlemleri için kan verdim, çok mutluyum şükürler olsun.
Ben de çalışmıyorum üstüne daha okul okuyacağım. Sevgilimi liseden beri tanıyorum, 1 senedir ilişkimiz var. Hayatımın hiçbir döneminde beni kırmadı bir kere bile bana tembellik ediyorsun demedi tek kuruşun hesabını yapmadı. Ben seni her halinle istiyorum diyor. Diğer üyelerin eşi sevgilisi de böyle belki nereden biliyorsun? Sence mutsuz muyuz aşko? :) Sen sevmeseydi 1 senedir benimle konuşmazdı diyorsun. Biz diyoruz edirne sen diyorsun kars.
Zaten olur da evlenirseniz burada hayatını bilmediğin kadınlara yakıştırdığın çirkin sıfatlara sahip olacaksın haberin yok :)
Aşkom kuşkom biliyo musun benim erkek arkadaşım da bir kuruşun hesabını yapmaz ve beni her halimle kabul ediyor. Ne kadar şanslıyız ikimiz de :) Tek sorunumuz söylediği cümleleri kırıcı yoldan söylüyor diyorum laftan anlasanıza artık be

Sanirim ben calismayan es istemiyorum demek istiyor
Galiba dfkdmffdmfdfml ama ben de aynı şeyi düşünüyorum zaten. Daha önce ben laboratuvarda çalışırken bu lafları yoktu işte. İşi bıraktım çok düşük maaş ve mobbingden dolayı (özel sektör kurbanı) ondan sonra erinme çalış demeleri başladı

İyi de siz sadece benim şu an buraya 3 dk lık yazdığım paragrafı okuyarak nefret ettiğini yazdınız da o kişinin bana olan sevgisini sadece ben hissedebilirim. Ben onun beni sevdiğine gayet eminim. Sevmeyen insan 1 sene boyunca kimseyle devamlı konuşmaz. Sadece kırıcı biri olduğunu kabul ediyorum. Bu konuda öneri istedim. Asla nefret etmiyor, buna eminim dediğim gibi
Eee o zaman sorun ne ?Alan memnun satan memnun.sizin sevgi anlayışınız buysa bizim ne söylememizi bekliyorsun?

Bir taneniz de çözüm odaklı bir yorum yapamadınız hepiniz için üzüldüm... Hepinizin içinde kim nefret birikmiş insanlara kusuyorsunuz. Yanlış yere sordum arkadaşlar bence sevgilim hepinizden daha az zorba klkakslksdlsdkdlds Ben sevgilimle yaşlanmaya devam... :)
Beybi sen bize neden üzülüyorsun ki kendi haline üzül seni aşağılayan işe yaramaz biri gibi gören bir adamı almış baş tacı etmişsin. Sana olan aşkı atanmış bir sağlıkçı bulana kadar bunuda buraya yazıyorum. 1 sene değil 5 senede olsa kocanda olsa kendisine saygısı olan bir kadın bu tarz bi adamı çekmez.

İyi de bacım ben senin gibi erkek hastası, erkeklerin peşimde kuyruk olmasını isteyen basit bir kız değilim en azından.

Sen gel burada "sevgilim beni zorbalıyor" diye konu aç, adamın bütün kırıcı sözlerini yut sonrada millete "ben senin gibi erkek hastası değilim" de bizde yutalım. Dönünde kendinize bakın buradan hiç öyle gürünmüyorsunuz.

Bak bak cümlelere bak. Sen önce onun bana ne dediğini oku. Empati kur ve adil konuş
Sen gel burada "sevgilim beni zorbalıyor" diye konu aç, adamın bütün kırıcı sözlerini yut sonrada millete "ben senin gibi erkek hastası değilim" de bizde yutalım. Dönünde kendinize bakın buradan hiç öyle gürünmüyorsunuz.

İyi de siz sadece benim şu an buraya 3 dk lık yazdığım paragrafı okuyarak nefret ettiğini yazdınız da o kişinin bana olan sevgisini sadece ben hissedebilirim. Ben onun beni sevdiğine gayet eminim. Sevmeyen insan 1 sene boyunca kimseyle devamlı konuşmaz. Sadece kırıcı biri olduğunu kabul ediyorum. Bu konuda öneri istedim. Asla nefret etmiyor, buna eminim dediğim gibi
Seven insan karşısındakini asagilamaz hatta insan olan kimseyi asagilamaz. Kendi sanki çok büyük b.k...muhtesem işler başarmış, aya çıkmış insan beğenmiyor

Diyorum ki kafanıza göre hüküm vermeyin. Aralarda gayet saygılı ve hoş tavsiyeler de vardı. hepsine teşekkür ettim.
Kafamıza göre hüküm vermiyoruz.senin yazdıklarına göre biz de yorumluyoruz.sonucta medyum değiliz

Bir taneniz de çözüm odaklı bir yorum yapamadınız hepiniz için üzüldüm... Hepinizin içinde kim nefret birikmiş insanlara kusuyorsunuz. Yanlış yere sordum arkadaşlar bence sevgilim hepinizden daha az zorba klkakslksdlsdkdlds Ben sevgilimle yaşlanmaya devam... :)
Ee bize ne, git yaşlan sevgilinle? Ama bence sen hepimizden önce yaslanicaksin ama akillanmayacagin net 😂😂😂

Galiba dfkdmffdmfdfml ama ben de aynı şeyi düşünüyorum zaten. Daha önce ben laboratuvarda çalışırken bu lafları yoktu işte. İşi bıraktım çok düşük maaş ve mobbingden dolayı (özel sektör kurbanı) ondan sonra erinme çalış demeleri başladı
Kadına çalış baskısı yapan erkekle ne kadar yürür bilemiyorum. Kendisi de çocuk doğuracak mıymış ev işi yapacak miymis.
İyi düşünün, benim hiç hoşuma gitmedi bu durum.
Aşk bitebilen bir şey evlilik sevgililik gibi değil kesinlikle ince eleyin sık dokuyun

Heh abi işte ben de bazen kızıp ona öyle şeyler diyorum (uzman çavuş değil kendisi astsubay kendi isteğiyle okudu) ben diyince de küsmüyor ayrılmıyor işte yani biraz fazla kırıcı bir karakteri var hani
Hıı ast sa iyi myo okumul yl küçümsüyor tövbe tövbe ben söyleyeyim o küsmüyor o söylesin ben küsmeyeyim iyice yüz göz olacaksınız size şimdi abartı gelecek ama bunun bir sonraki adımı şiddettir yaşınız küçük görmüyorsunuz ama şu an bu bende zorbalıyorum bende yapıyorum vs bunlar bir açıklama ya da kabul edilebilir bir şey değil iyi o zaman o sana vursun sende ona vur ama bende vuruyorum ki diye içini rahatlat şu an bunlar sana çok farklı iki şey gibi gelebilir ama hiçbir farkı yok biri duygusal şiddet biri fiziksel şiddet
Ayrıca ben size tecrübeli biri olarak net söylüyorum ki kırıcı karakteri var şaka yapıyor vs değil size karşı kırıcı karakteri var biz ne bk gibi karakteri olan insanların aşık olduğunda kediye döndüğünü gördük erkekler yedirebildiğine yapar şu an yedirebildiği de sizsiniz ilk yaptığı harekette aman ayrılırız korkusu yaşamadan şak teli suratına kapatıp bana bak bana kimse böyle davranamaz çünkü ben izin vermem deseydiniz bu adam sizden bin kere özür diler üstüne de asla bir daha ağzından bu tarz şeyler çıkmazdı çünkü sınırınızı bilirdi ama siz sınır çizmek had bildirmek yerine adamla yüzsüzleşip yaptığına karşılık aynı hareketi yaparsanız bu gün laf olur yarın bağırma olur yarın şiddet olur çünkü sınırınız yok

Şimdilik bu kadar kırıcı olabiliyor. Burnunuzu kırdığı günler de gelecek. Hele bi koltuğunun altına girin, gidemeyeceğinizden bi emin olsun. Anarsınız bizi o vakit. Demişlerdi dersiniz.

Kız bana diyor ki okudum adam oldum, erkekler artık peşimden koşabiliyor. Yani başarıyı erkeklerin peşinden koşması üzerinden vurguluyor. Cidden çok ezikçe
Sen önce okuduğunu anla . Sen gibi ataninca seninle evlenecek bir erkekten sevgi ve güzel sözler beklerken kadın atanmış ve 50si peşinde bakmıyorum diyor.

Erkek peşinde koşmak vs kötü algıların varsa otur evinde rahibe terasa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X