sevgiliminden soğumam normal mi?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz bugün benim doğum günüm diye bana kargoyla hediye yollamış. Hediye eve geldiğinde kargo ücretinin alıcı tarafından ödeneceğini söyleyip benden 15 lira alınınca şok oldum. Hediye zaten kitaptı ama ben kitap okumayı severim buna çok takılmadım olabilir herkes maddi şeylere önem vermez. Para mevzularına hiç takılmam ben Allah’a şükür ailem ve benim durumum iyi ama paradan sakınan insanlardan da çok hoşlanmam. Sabahtan beri içimde ona karşı bir soğuma var ben mi olayı büyütüyorum yoksa annemin dediği gibi çok mu safım her türlü yoruma açığım teşekkürler.

Neye takıldınızki?

Normal bir kargo olduğunda çok normal alıcı ödemeli göndermek ama hediye için gönderilen kargo başka eşeklik yaptığı.
Bende öyle düşünüyorum ödeyemeyecek durumda değilim zaten öderim ama beni düşünüp hediye yollayıp kargo ücretini bana ödetmek garip geldi düşüncesizlik gibi geldi ben mi abartıyorum diye başkalarının fikrini almak istedim teşekkür ederim

Kargo konusu da,gelen hediye de beni soğuturdu. Insan biraz özel birşey bekliyor,misal kendi gelebilirdi. Kitabi arkdaşım da alabilir

Kitap belki ben sevdiğim için almıştır ama kargo mevzusu beni aşırı soğuttu neden bilmiyorum. Kendi gelemiyor mecburi sebepten ötürü

Sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz bugün benim doğum günüm diye bana kargoyla hediye yollamış. Hediye eve geldiğinde kargo ücretinin alıcı tarafından ödeneceğini söyleyip benden 15 lira alınınca şok oldum. Hediye zaten kitaptı ama ben kitap okumayı severim buna çok takılmadım olabilir herkes maddi şeylere önem vermez. Para mevzularına hiç takılmam ben Allah’a şükür ailem ve benim durumum iyi ama paradan sakınan insanlardan da çok hoşlanmam. Sabahtan beri içimde ona karşı bir soğuma var ben mi olayı büyütüyorum yoksa annemin dediği gibi çok mu safım her türlü yoruma açığım teşekkürler.
yanlışlık olmasın. Geçen ben de anneme bişey yolladim ücreti var demiş kargocu ücreti olmamasına rağmen. Annem de hayir odendi ucreti demis vermemis. Sonra adam calistigi yeri aramış tamam yanlışlık oldu demiş.

Sevgilinin işi gücü var mı belki elinde olan imkanlarla ancak bu kadarını yapabilmiştir.

Kargoyu benim ödemem. Kitap bende severim o da sever çünkü takılmam ben öyle şeylere.
Ama Kargo olayına takiliyorsunuz?? Boşverin bunu ve cekin kendinizi kenara düşünün en ufak bişide soğumaya başladım acaba bunun öncesinde tetikleyen eksi yonleride varmiydi diye ve cevabı işte ozaman siz yine size vermis olucaksiniz

• Beğen
Reactions: The
yanlışlık olmasın. Geçen ben de anneme bişey yolladim ücreti var demiş kargocu ücreti olmamasına rağmen. Annem de hayir odendi ucreti demis vermemis. Sonra adam calistigi yeri aramış tamam yanlışlık oldu demiş.
Benim aklıma gelmedi değil. Çok şaşırdım çünkü. Faturayı kontrol ettim kargo alıcı ödemeli olarak seçilmiş ama. Ona da soramadım ayıp olur diye

Ama Kargo olayına takiliyorsunuz?? Boşverin bunu ve cekin kendinizi kenara düşünün en ufak bişide soğumaya başladım acaba bunun öncesinde tetikleyen eksi yonleride varmiydi diye ve cevabı işte ozaman siz yine size vermis olucaksiniz
Hiçbir problem yoktu buna kadar. Aksine her şey çok güzeldi neden böyle yaptı bilmiyorum üzüldüm biraz annemde cimri diye söylenip duruyor zaten

Back
X