- Konu Sahibi agresifkiz
Bende aslında geleceğe yönelik düşündüğüm için biraz soğudum sanırım evet küçük bir şey ama daha küçük bir şeyde böyleysesoğumakta haklısın görgüsüzlük bu yaptığı
küçük gibi görünen şeyler çok büyük oluyo aslında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aslında geleceğe yönelik düşündüğüm için biraz soğudum sanırım evet küçük bir şey ama daha küçük bir şeyde böyleysesoğumakta haklısın görgüsüzlük bu yaptığı
küçük gibi görünen şeyler çok büyük oluyo aslında
Adam kucukte degilki. ..24 ben 26 o
Kargoyu eve yollamadı evde olmadığımız için direkt şubeye yolladıbazen kargoyu alıcı ödemeli yapmak gerekiyor.kargocular aksi halde zahmet edip eve kadar bırakmıyorlar.
Benimde soğuma sebebim bu aslında ileriye yönelik düşünüyorum ve ben düşüncesizliğe paradan sakınılmasına gelemem rahat para harcayan böyle özel günlere özel şeylere çok önem veren biriyim sağ olun teşekkür ederimPek zarif olmamis kargo ucreti odemeniz. Hediye beklenen duyguyu verememis. Sevgili daha ince daha ciddi ele almaliydi bu meseleyi.
Genelde nasildir? Vaktinizi bir nevi omrunuzu paylasacak hassasiyetler tasiyor mu? Bir anlik dalginlikla mi oldu yoksa bep yapar mi boyle seyler?
Bile isteye yaptiysa iliskinizin gelecegini degerlendirin derim. Şık degil tatlim yani ilerde bu adam yildonumlerinizde bir kilo balikla gelir eve.
adamın savunulacak bir şeyi kalmadı :)Kargoyu eve yollamadı evde olmadığımız için direkt şubeye yolladı
Şu an biraz aramız bozuk zaten bende gözden geçiriyorum durumu çünkü devam edecek gibi hissetmiyorum kendimi ama büyütüyor muyum diye başkalarının da fikrini almak istedimHediye değil, bildiğiniz kitabı kendiniz almışsınız. Ödetilir mi hediye parası? Bu nasıl düşüncesizlik?
Özellikle ailemin gözü önünde ödersem utanırım. Utanmakla kalmam soğur, tiksinirim bu ne ????
İlişkinizi tekrar gözden geçirin.
Bende düşündüm ama sonra rencide etmek istemedim birde böyle parasal mevzuları konuşurken ben çok utanıyorum Of ne yapacağım bilmiyorum vicdanımda rahatsız böyle bir şey yüzünden soğur mu insan diye
Bu yaşa kadar öğrenememişse ama ben ne yapabilirim kiadamın savunulacak bir şeyi kalmadı :)
biraz yontulması gerekiyor sanırım.
Bende öyle düşünüyorum sanırım bitireceğim teşekkür ederimEvet soğur. Tabiri caizse sinekte küçuk ama mide bulandirir değil mi. Bazen cok kucuk gorunen detaylar buyuk sonuçlar doğurur.
Evet tam olarak rencide etmelisin. Çunku zaten o da gondermis olmak için göndermis gibi duruyor.
Çokta düsunme bosver belki bitmesi daha hayırlidir.
Demek ki böyle düşünmem gayet normal bende vicdan azabı çekiyordum abartıyorum diyeKüçük birşey değil. Gayet büyük birşey. Süper bir soğuma sebebi ve fragman
Bende kendimden düşünerek zaten böyle soğudum çünkü ben asla ödetmem kimseye ayıp bir kereHiç şık bi hareket değil insan arkadaşına akrabasına bile ödetmez hediye zaten çok enteresan
Bazen önemsiz, küçük bir ayrıntı gibi görünen durumlar aslında daha büyük sıkıntıların göstergesi oluyor, kitap evet güzel bir hediye ama şu an aranızdaki ilişki daha romantik jestler yapmayı gerektiriyor bence. Kargo ücretini size ödetme meselesi, ister kasıtlı yapsın ister farkında olmadan ki bu biraz mümkün değil görgü derecesini gösteriyorBenimde soğuma sebebim bu aslında ileriye yönelik düşünüyorum ve ben düşüncesizliğe paradan sakınılmasına gelemem rahat para harcayan böyle özel günlere özel şeylere çok önem veren biriyim sağ olun teşekkür ederim
Bende iyi tarafından bakmaya çalışıyorum ama elle tutulur bir tarafı yok malesefYıllar önce hiç tanımadığım biri bana birşey yollamıştı benim ihtiyacım olan bir şeydi bu ve kargo geldiğinde öğrendim ki kargo ücretini de ödemiş.yani ne kadar iyi niyetli olsak da adamın yaptığı hoş görülemez.
Kesinlikle öyle dediğim gibi zaten 15 lirada değilim asla ama davranış hiç ince değilBazen önemsiz, küçük bir ayrıntı gibi görünen durumlar aslında daha büyük sıkıntıların göstergesi oluyor, kitap evet güzel bir hediye ama şu an aranızdaki ilişki daha romantik jestler yapmayı gerektiriyor bence. Kargo ücretini size ödetme meselesi, ister kasıtlı yapsın ister farkında olmadan ki bu biraz mümkün değil görgü derecesini gösteriyor