sevgiliminden soğumam normal mi?

ne yalan söliyim bende bozulurdum
çünkü kargo özellikle soruyor siz mi ödeyeceksiniz karşısı mı diye

Of saçmalamayın kızlar, hanginiz aldığınız hediyeyi alıcı ödemeli yaparsınız? Acaba sevgiliniz birisine verdi, o da alıcı ödemeli yapıp parayı cebe indrimiş olabilir mi? Aksi halde hiç ama hiç mantıklı değil.
Kendi verdi bana kargoya gittiğini söylemişti zaten

Of saçmalamayın kızlar, hanginiz aldığınız hediyeyi alıcı ödemeli yaparsınız? Acaba sevgiliniz birisine verdi, o da alıcı ödemeli yapıp parayı cebe indrimiş olabilir mi? Aksi halde hiç ama hiç mantıklı değil.
evet arkadaş güzel bir noktaya değilnmiş
ben olsam sevgilime sen mi gönderdin kargoyu diye ısrarla sorardım
o da ısrar ederse ödemeli kargo görünce şaşırdım da o yüzden derdim

Ayip size olmuş zaten. Ne demek ya hediyenin parasini ödetmek. Peh . Biraz incelik ya,bunu da mi yapamiyorsunuz yani.
İçinde kalmasin bence . Ona deyin ki:
Hediyen için teşekkur ederim ama kargoyu ödedim bir yanlislik yok değil mi. Belki anlar biraz saçmaladiğini. Ses tonunuzdan.

Hediyeye özenmemiş bence. Kargo olayıda büyük kabalık. Özel günlerde daha üzerinde düşünülmüş hediyeler bekliyor insan. Kolaya kaçmış o. Bende eşime kitap hediye etmiştim zamanında ama piyasada bulunmayan bir kitabın ilk basımını sahaftan bulup almıştım.

Ayip size olmuş zaten. Ne demek ya hediyenin parasini ödetmek. Peh . Biraz incelik ya,bunu da mi yapamiyorsunuz yani.
İçinde kalmasin bence . Ona deyin ki:
Hediyen için teşekkur ederim ama kargoyu ödedim bir yanlislik yok değil mi. Belki anlar biraz saçmaladiğini. Ses tonunuzdan.
Bende düşündüm ama sonra rencide etmek istemedim birde böyle parasal mevzuları konuşurken ben çok utanıyorum Of ne yapacağım bilmiyorum vicdanımda rahatsız böyle bir şey yüzünden soğur mu insan diye

Aslında hiç öyle durmuyor. Durmuyor diyorum çünkü daha yeni sevgiliyiz 3 ay oldu. Sürekli seni tatile götüreceğim falan diyen bir insan sana şunu alayım bunu alayım
O zaman daha ayıp olmuş. İlişkiniz yeni,ilk doğumgününüz. Biraz daha özenli olması gerekirdi bence.
Çok özensiz davranmış.

Siz bence sadece kitap geldiği için ve henuz 3 aylık bir iliski ve daha değişik daha güzel şeyler beklediğiniz için biraz uzulmussunuz .. Bu arada yaslariniz kac ?

Back
X