Sevgilimize esimize yaptigımiz surprizler :)

romantik kızlar...;D arkadaşlar bende nişanlımın doğum gününde kurabiye yapmıştım(elmalı ve fındıklı),swetsort almıştım cebinede öpücüklü bi not yazmıştım:D nişanlım başka şehirde kargoyla göndermiştim çok hoşuna gitmişti swetsortu giyip elini cebine soktugunda notu okuyunca süper olmuştu:))) değerlendirebilirsiniz bu fikri;)

romantik kızlar...;D arkadaşlar bende nişanlımın doğum gününde kurabiye yapmıştım(elmalı ve fındıklı),swetsort almıştım cebinede öpücüklü bi not yazmıştım:D nişanlım başka şehirde kargoyla göndermiştim çok hoşuna gitmişti swetsortu giyip elini cebine soktugunda notu okuyunca süper olmuştu:))) değerlendirebilirsiniz bu fikri;)

Buda çok güzel bi fikir herkeste değişik fikirler varmış sanırım ben beceremiyorum sadece :)

bende eşim için güzel süprizler bulabilirim umuduyla okumaya başladım konunuzu ama 5.sayfaya kadar dayanabildim, içim şişti çünkü.

süprizlerden çok sohbet muhabbet topiği olmuş çünkü, kimse sizin sohbetlerinizi okumak zorunda değil bence, ya başlığı değiştirinyada başka bi konu açıp ordan sohbet edn bence. gerisinide okumayı düşünmüyorum, zaman kaybı :36::36:

Canim biz kimseye burda surpriz listesi fln yapmiyoruz oyle birsey ariyorsan gayet guzel bir sekilde google da da aratabilirsin kisa ve net cozum... napalim kk da kaynasma gibi bi hata yapiyoruz sende haklisin.

:28:AAA işte benimkide askerde hem ona sweatshirt de almak istiyodum, çok güzel yaa çok hoşuma gitti bana fikir verdin bitanesin dutkaram:54::54:
Ama İzmir de sıcaktır şimdi orası, eşofman takımı alayım ona koyayım:28:

Yaa bir de un kurabiyesini çok seviyor yapsam kargoyla gitmez ama yiyecek di mi???

bu tarz cıkıslara bı turlu anlam veremıyorum ama nedense kk'nın her topiğinde biri cıkıp bole bı cıkıs yapıyor, keske daha tatlı bı dılle uyarsanız burda iç şişirecek kadar boş muhabbet yaptıgımızı düşünmüyorum genel sohbetlerde gene suprız uzerıne oldu farklı konu oldugundada hepımız gereklı ozeni gosterıp konu dagılmasın dıyerek kapattık konuyu..

Yemin ediyorum aynılarını söyliycektim, ağzımdan almışın sen çok yaşa minnaksultan :))
Güzel bir konu içinde polemik yaratmaya çalışan insanlar, acaba ilgi mi çekmeye çalışıyorlar? Anlayamıyorum. Burda yeniyim, çok mutluyum güzel zaman geçiriyorum. Ama bu tarz olaylar.. :20: Dilerim ki yöneticilerimiz bu tarz arkadaşları izlemeye alıyordur.

Sevgiler..

Yemin ediyorum aynılarını söyliycektim, ağzımdan almışın sen çok yaşa minnaksultan :))
Güzel bir konu içinde polemik yaratmaya çalışan insanlar, acaba ilgi mi çekmeye çalışıyorlar? Anlayamıyorum. Burda yeniyim, çok mutluyum güzel zaman geçiriyorum. Ama bu tarz olaylar.. :20: Dilerim ki yöneticilerimiz bu tarz arkadaşları izlemeye alıyordur.

Sevgiler..

ah canım ya ciddiye alıpta muhattap oluyorsunuz bide boşverin şuursuzları ben gayet zevk aldım okumaktan ayrıca kimse beni zorlamadı istedim okudum dudağıma da yapışmadı ne saçma insanlar var ya boşverriiiiiiiiiiiiiin salla gitsin

eşimle üniversitede başladık ilişkimize ege tarafında okuduk ben ev arkadaşlarımla kampa gitmiştim evde değildim ama onu doğum gününde gelip güzel pembiş bir masa hazırlamıştım pasta kadehler falan sonra (onun aldığı bir akvaryum ve balıklarım vardı ) onu aradım ve akvaryumun ısıtıcısı bozulmuş balıklar ölmrsin gidip bakarmısın demiştim odamdan içeri girdiğinde şok olmuştu hatta o anı fotoğraflamıştım bile böyle şaşkın şaşkın :)):1::1:

Hee bu arada benimkide bana albüm yapmıştı biraz klasik gelebilir ama :))

Albümün her sayfasında 2 tane fotoğraf koyma yeri var. Birinde fotoğraf var, diğerine not yazmış koymuş.

Bir fotoğrafta ellerimiz var sadece el ele tutuşurken :) ona not demiş ki ellerimi hiç bırakma :)

Bir fotoğrafta ben dayak yiyorum:9:gerçekten değil tabi:1: onada demiş ki kertenkelebekk dayak yerken:33:

Birinde benim alnımdan öpüyor. Helal anlamına gelir ya, Helalim demiş gülücük koymuş:1: Daha çok not ve fotoğraf varda anlatmiyim çok uzar belki sıkılırsınız kızlar, benim aşkım hepsini kendi elleriyle yaptığı için bana çok başka tabi :)

Albümün en baş kapağındada tek bir fotoğraf koyma yeri var oraya da ilk çektirdiğimiz fotoğrafı koymuş benim ormantik sevgilim :)

El yazısıda çok çirkin :9: Ama bana öyle güzel geliyor kii :16::16::16:

Albümün kapağınada bir de nazar boncuğu yapıştırmış. Hayret ettim bu kadar ayrıntı ve benimki ne iş falan :33: Doğum günümde önce bir ayakkabı hediye etti sonra albümü :)) Ama albümm:16:

eşimle üniversitede başladık ilişkimize ege tarafında okuduk ben ev arkadaşlarımla kampa gitmiştim evde değildim ama onu doğum gününde gelip güzel pembiş bir masa hazırlamıştım pasta kadehler falan sonra (onun aldığı bir akvaryum ve balıklarım vardı ) onu aradım ve akvaryumun ısıtıcısı bozulmuş balıklar ölmrsin gidip bakarmısın demiştim odamdan içeri girdiğinde şok olmuştu hatta o anı fotoğraflamıştım bile böyle şaşkın şaşkın :)):1::1:

Süper hele fotoğraflama olayına bittim :) benide ailesi doğum gününde eve çağırdı gizli gizli girdim beni sakladılar, muhabbet falan ettirdiler benimkine neyse sonra pastayı bana getirttiler kapıda beni görünce şokk :)) ama fotoğraflamak kimsenin aklına gelmedi işte sonra hepimiz ona çok üzülmştür nasıl düşünemedik diye :))

Süper hele fotoğraflama olayına bittim :) benide ailesi doğum gününde eve çağırdı gizli gizli girdim beni sakladılar, muhabbet falan ettirdiler benimkine neyse sonra pastayı bana getirttiler kapıda beni görünce şokk :)) ama fotoğraflamak kimsenin aklına gelmedi işte sonra hepimiz ona çok üzülmştür nasıl düşünemedik diye :))

evet ya bazen insanın boşluğuna geliyor malesef ... neyse kısmetse başka sefere :)

yine doğum günüydü sevgilimin ozamanda böle kocaman bir galatasaray pastası yaptırdım ve gökova körfezinde denize tepeden bakan bir oturma yeri vardır teras gibi, ev arkadaşlarıma ve onun ev arkadaşlarına verdim oraları hazırlayın balon malon dedim sonrada ona hadi gezmeye gidelim değişiklik olur bizimkilerde oradaymış dedim ve oraya gittik herkesi karşısında görünce yine çok şaşırdı ve sevindi :) ama bu kez fotoğraflamamıştık mesela :)

Sevgiler..

valla tatlım bende bılmıyorum sanırım günü kötü geçmiş:9: Yöneticilerimiz herzaman iş başındalar sen bu tarz olaylara takılma hiç KK benim en mutlu olduğum yeerr :69: :kkk::kkk:

Bu konu süper olmuş benimde tam bu fikirlere ihtiyacım vardı.Bütün sayfaları okudum çok güzel ve romantik fikirler.Bende kendime göre uyarladım bazılarını ve yapmayı düşünüyorum.İlişkimiz yeni ihtiyacım oldukca,ayda 1 yapmayı düşünüyorum böyle tatlı sürprizler :) eminim onunda hoşuna gidecektir oda sever değişik şeyler yapmayı,romantizmi.Onu biraz daha tanıdıktan sonra yapmaya başlarım artık :)

eşimde bana evlenmeden önce sevgililer günü hediyesi olarak kitap albümü yaptırmış resimler sözler hepsi kitap haline getirilmiş harika bişeydi okudum okudum sonunda harika bir şiir ve evlenme teklifi yani sevgililer gününde evlenme teklifini bu şekilde almıştım daha çok o sürprizler yapıyor malesef:))

Çok tatlı bir sürpriz buldum :) Kocaman bir kartonu kalp şeklinde kesin.Üzerine aşk sözcüğü yazın.Daha sonra kartonu küçük parçalar halinde kesin ve bir kutuya koyup sevgilinizden puzzle yapmasını isteyin :)

eşimde bana evlenmeden önce sevgililer günü hediyesi olarak kitap albümü yaptırmış resimler sözler hepsi kitap haline getirilmiş harika bişeydi okudum okudum sonunda harika bir şiir ve evlenme teklifi yani sevgililer gününde evlenme teklifini bu şekilde almıştım daha çok o sürprizler yapıyor malesef:))
vay anam vayyy!!! cok guzelmis valla oyle kuru kuru evlenme teklifleri artik kesmiyor dimi ya :D gerci kuru kuru bile insan heyecanlanir tabi ama ozel bigun daha da ozellestirilmelii:31:

Çok tatlı bir sürpriz buldum :) Kocaman bir kartonu kalp şeklinde kesin.Üzerine aşk sözcüğü yazın.Daha sonra kartonu küçük parçalar halinde kesin ve bir kutuya koyup sevgilinizden puzzle yapmasını isteyin :)

Kizlar icimizdeki romantigi uyandirdik saniriim:52: sonra o puzzle i da duvarina asar o yuzden kucuk kucuk tatli sozler yazilmali cok guzel olur valla :16:

Sanirim ben gitmeden once burdaki fikirleri tekrar okuyup yapacaklarimin listesini olusturcam bi deftere hepsi cok guzel yaa kafam karistii (dilek fenerli kesin yapilcak zaten o ayri)

Hee bu arada benimkide bana albüm yapmıştı biraz klasik gelebilir ama :))

Albümün her sayfasında 2 tane fotoğraf koyma yeri var. Birinde fotoğraf var, diğerine not yazmış koymuş.

Bir fotoğrafta ellerimiz var sadece el ele tutuşurken :) ona not demiş ki ellerimi hiç bırakma :)

Bir fotoğrafta ben dayak yiyorum:9:gerçekten değil tabi:1: onada demiş ki kertenkelebekk dayak yerken:33:

Birinde benim alnımdan öpüyor. Helal anlamına gelir ya, Helalim demiş gülücük koymuş:1: Daha çok not ve fotoğraf varda anlatmiyim çok uzar belki sıkılırsınız kızlar, benim aşkım hepsini kendi elleriyle yaptığı için bana çok başka tabi :)

Albümün en baş kapağındada tek bir fotoğraf koyma yeri var oraya da ilk çektirdiğimiz fotoğrafı koymuş benim ormantik sevgilim :)

El yazısıda çok çirkin :9: Ama bana öyle güzel geliyor kii :16::16::16:

Albümün kapağınada bir de nazar boncuğu yapıştırmış. Hayret ettim bu kadar ayrıntı ve benimki ne iş falan :33: Doğum günümde önce bir ayakkabı hediye etti sonra albümü :)) Ama albümm:16:

albümden bnde yapmıstım sevgilime, bir tarafına rsim diger tarafına renkli kagtlardan yazılar yazmıstım, albümün en son kapagınada begendiğim sarısın mavi gözlü kücük kız cocugunun resmini koymustum, ve kızımızın adından sevgilime not yazmıstım :) babacım biliyorum dogmama cok varr, ben sabırlaa bekliyorum, ben yanınıza gelene kadar annemi hic üzme tamam mı falan yazmıstım taa 2 yıl önce baya oluyo yalnız :) cok begenmistii

bitanecik sevgilim yarenim hayat arkadaşımın çok yoğun olduğu ve akşam saat 9 gibi geç geldiği bir gün bir kaç arkadaşını çağırdığım gün çay bitti diye aşağı markete gönderdim aşağı kat çaprazdada arkadaşlar oturuyodu onlarıda çağırdım eşim gidince, 12 misafir rahat vardı gündüz 3 çeşit pasta yapmıştım vee kalpli bi pasta yaptırmıştım onları koştur koştur hazırladık herkesi salona doldurup ışığı söndürdüm eşim kapıyı çaldı açtım arkadaşlar nerde dedi bende hepsini gönderdim dedim salonun kapısını bir açtı çook şaşırdı mum ışığında hep bir ağızdan iyki doğdun... yoğunluktan bitanem kendisi bile unutmuştu doğum gününü, çoook güzel bir şekilde kutladık sürprizimi farkettirmeden yaptım yatarken bile gülümsüyodu SOL YANIMIN o yoğunlukta yüzünü güldürmek mutlu olduğunu görmek benide çook fazla mutlu etti.

Son düzenleme:
Bende bu hafta sonu yapmayı düşünüyorum, bi tane kalpli kutu aldım ve içine minik renkli fon kartonlarına onu sevmemim tam 100 nedenini yazdım içinede bir tane süs olarak küçücük uğurböceği attım eve gidince okumasını söyleyeceğim bakalım napıcak ;) :1:

pff ben de çok seviyorum süprizleri,süpriz yaapmayı,ama eşim hiiç sevmiyo öyle şeyleri yok kalpmiş yok aşk sözcüğüymüş hiç sevmez :9: çocukça buluyo o,güzel bi yemek yap yeter diyo :9:

Back
X