Sevgilimize esimize yaptigımiz surprizler :)

Maşaaalllah ya ne kadar da yeteneklisin böyle, tebrik ederim:))) Çok ta güzel bir süpriz bence çoğu erkek midesine düşkün olduğu için bence her daim tutacak bir hediye:) Ee bir de yetenekle birleşince bence harika olmuş:))

Video yu izleyeydik iyiydi :)

bu pastayi sen mi yaptiiiin!!! ellerine saglik nasil begenmesin yahuu super gozukuyoo vay be hamarat olmak boyle bisey

tesekkur ederımmm kızlar ilk yapışııım bu internette videolara baka baka yaptım baya uğraştırdı el kadar pasta ama olsun değdii

ayni seyleri yasamisiz. ben gecen sene sevgililer gununde yapmistim ayni sekilde ailesi cok begenmisti hatta siz bu gidisle evlenirsiniz bile demisler yani. sonra ne mi oldu paaat 23 saat icinde ayrildi.

benim videom biraz degisikti ilk sayfada yazdim zaten oyle biseyler yapabilirsin belki :) ya da evine bisey gonderirsin ses kaydi yapan ayiciklar fln var ya dusunsene bastikca seni seviyorum diyo ayicik ama senin sesin fln bu fikir nerden geldi simdioyle bi ayicik var mi bilmiyorum ama bulabilirsin sanirim. ama ayicik cok kiz isi demeyin ben ustunde seni bu kadar seviyorum yazip kollarini acan bi ayicik almistim onla uyuyomus eskiden simdi degil

aynısını ben de yaptım ama biraz farkla.bu ikimizin günlüğü olucak hep değiştiricez içimizden geçenleri yazıcaz dedim.ilk sayfalarını ben doldurdum hatta bi sayfasını ojelerimle boyadığım minik kalplerle doldurdum.(ben sürekli rengarenk ojeler sürerim, o da pek sevmez ojelerimi) buna ithafen yaptım.altına da aşkımız bu kalpler kadar renkli ve güzel olsun dedim.En çok o sayfayı beğenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…