- Konu Sahibi AdrianaLimaa
-
Kizlar yok mu hic romantiik
Konuya pek uygun değil, çünkü benimkisi süpriz değil öyle görüp beğenip almıştım ama
Hatta seninki kadar da romantik olamaz ama :)))
Ben büyükcene (tahtada değilde ona benzer bir yapısı olan) bir araba almıştım renkli. Arkasına baş harflerimizi kazıttırdım makine ile bir de evleniyoruz yazdırdımOyuncak gibi bişey oldu işte aklıma geldi ben de yazayım dedim :))))
Şimdi odasında baş köşede duruyor
canim cok guzelmiiiiisssss!! harf kazirttirma islemini nasil yaptirdin acayip sirin olmus ya bende yapabilirim bunu cok sever minyatur araba motosiklet tarzi seyleri
canim ben 3 yilda 1 kez bisey yaptimonu da sizinle paylastim iste baska birsuru fikirler geldi aklima ama yapamadim onlari... baska kimse de yazmiyor demekki gercekten hepimiz erkeklerden bekliyormusuz sorunu buldum biz yapmadikca onlarda bi sure sonra yapmiyor birakiyorlar anacim
küçük küçük süprizler hep yaparıım bende sevgiliciimee, mesela geçen sene yıldönümümüzü arkadaslarımızla bi mekanda kutladıktan sonra sahile geçmiştik, orda romantık romantık yururken cıkarttım cantamdan dilek balonlarını beraber tatlı aşk dilekleri dileyip ucurmustuk cok hosuna gıtmıstıarkadaslarımda çiftti onlarada almıştım hepberaber güzel bi an yasamıstık
futuraftakiler biz değiliz ama bizim balonlarımızda aynen böleydii
Eki Görüntüle 390022
küçük küçük süprizler hep yaparıım bende sevgiliciimee, mesela geçen sene yıldönümümüzü arkadaslarımızla bi mekanda kutladıktan sonra sahile geçmiştik, orda romantık romantık yururken cıkarttım cantamdan dilek balonlarını beraber tatlı aşk dilekleri dileyip ucurmustuk cok hosuna gıtmıstıarkadaslarımda çiftti onlarada almıştım hepberaber güzel bi an yasamıstık
futuraftakiler biz değiliz ama bizim balonlarımızda aynen böleydii
Eki Görüntüle 390022
Ben biliyorumda bunu anlatmak minnaksultana düşer :)) benim ne haddime şimdi:)))yaa inanmiyoruum cok tatliiii cooookk!!!!!!!!! canim aradigim surprizii bulduuummm biz de yazlik yerdeyiz aksamlari hep birlikte kumsalda yururuz ayakkabilari cikarip ohh yakamoz fln bu balonlari cikarip ucursak bi sevinirr kiiiii ya minnaksultan sen neymissin yabaska varsa anlatir misin lutfen sizin ilsikinize acayip ozendim ben zaten Allahim naazarim degmesin masallahh
Nerden aldin canim bu balonlarii :26: ay cok romantikkk
e peki neyle yakip ucuruyoruz bunlari:26: alttaki seyler ne lamba mi cok saftirik hissettim kendimi su an
Benim sevgilimin çalıştığı iş yerinde hep sevmediği yemekler çıkardı o da aç kalırdı garibim bir gün akşam gittim bir şiş kuşbaşı yaptırdım ocakbaşından onlar onu hazırlarken o arada kırmızı bir gül aldım içine notla beraber koydurdum :) sonrasında işte 1 saat geçti bu çocuktan haber yok acaba çocuk yanlış mı götürdü arayıp soramıyorum süpriz sonuçta aradım ağzını aradım ne var ne yok diye hiç çalışıorum falan aşkım yemek yemiş mi falan dedim yok yemedim dedi alla alla götürmedi mi dedim sonra süprizimi beğendin mi dedim ne süprizi işte yemek dedim he geldi falan dedi ben de bir şüpheciyim acaba başka sevgilisi var da emin olamıyor mu hangisi gönderdi diye meğersem uyuzzzz beni delirtmek için yapıyormuşbu süprizi yaptığımda yeni başlamıştık çıkmaya şüphelendiğim için burnundan fitil fitil getirmiştim )
Ben biliyorumda bunu anlatmak minnaksultana düşer :)) benim ne haddime şimdi:)))
hehehheseninki de yanii surpriz yaptigina pisman etcekmis nerdeysee hosuna gitmis demek senle ugrasiyor cok dusunceliymissin canim beniim :) bende benimkine kek yapicam kac yildir tik yok
sevgilim galatasaraylı olduğu için ona galatasaray konseptli cookieler yapmıştım şeker hamuru süslemeli. 12 tane kocaman kurabiye ve üzerinde galatasarayını anlatan envai çeşit şey vardı. iki tanesini açlar gibi saldırarak yedik, 3 tanesini de evde kendi yemiş, şimdiyse dolabında gayet sergileniolar valla bayılmıştı :)
Vaaaay seni romantik fıstık seniiiiii
yaa inanmiyoruum cok tatliiii cooookk!!!!!!!!! canim aradigim surprizii bulduuummm biz de yazlik yerdeyiz aksamlari hep birlikte kumsalda yururuz ayakkabilari cikarip ohh yakamoz fln bu balonlari cikarip ucursak bi sevinirr kiiiii ya minnaksultan sen neymissin yabaska varsa anlatir misin lutfen sizin ilsikinize acayip ozendim ben zaten Allahim naazarim degmesin masallahh
Nerden aldin canim bu balonlarii :26: ay cok romantikkk
e peki neyle yakip ucuruyoruz bunlari:26: alttaki seyler ne lamba mi cok saftirik hissettim kendimi su an
sevgilim galatasaraylı olduğu için ona galatasaray konseptli cookieler yapmıştım şeker hamuru süslemeli. 12 tane kocaman kurabiye ve üzerinde galatasarayını anlatan envai çeşit şey vardı. iki tanesini açlar gibi saldırarak yedik, 3 tanesini de evde kendi yemiş, şimdiyse dolabında gayet sergileniolar valla bayılmıştı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?