• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimize esimize yaptigımiz surprizler :)

henüz yapamadım ama sevgilim asker gitti 15 ay boyunca ona yazdım kocaman bı defter doldurdum ama henuz vermedım :):) güzel bşr süpriz olcak sanırım:16::16::16:

askerden geleli çok oldu tabı :)

Son düzenleme:
işte iyi olup olmadığını bilmiyorum, tedirgin de oluyorum ya aramazsa aramazsa hiç aramazsa diye.. elimde değil.. neyse konuyu bulandırmayayım fazla :)

sakın oyle kotu dusuncelere kapılmaa canım ınan bana onların durumu daha zor alısmalısın sureklı telefonla konusamamaya hele acemılıkte.. İçini rahat tutt dıyoorum ve konuyu dagıtmıyoruum :54:

Adrianaaa canım gitti-gidiyodan al bence güvenilir sitelerden biri zaten urun elıne gelmeden satıcıyada vermıyo paranı

benım nısanlım cok tıtız ve duzenlıdır. her seyı katlı ve duzgunce utulu olmalıdır..( bende öyleyım aslında).o oyle olunca kışın 6 7 tane not yazdım kagıtlara.. motnlarına takım elbıselerıne kot pantolon ceplerıne bırer bırer yerleştirdim... bir gün belgesel izliyordum ve erkek penguenin begendıgı dişi penguene orada ola en guzel taşı bulup vermesini izledim. bu onlar için evlilik teklifi gibi birşey. ve penguenler tek eşliymiş yani başka kimseye bakmazlarmış eşinden başka. ben bunu duyunca cok duygulandım ve nişanlıma o kagıtlardan bırınde bunu yazdım ve ondan bana bulabıldıgı en guzel taşı getirmesini istedim.notu arabasının ayna yerine sıkıştırmıştım. nişanlım notu buldugunda yoldaymış. arabayı cekmiş kenara ve yarım saat guzel bi taş aramış.. çok duygulanmıştı bana verirken o taşı..

böyle şeylerin ilişkiye heycan kattıgını dusunuyorum ve devamlı yapıyorumda

ikinizde cok dusunceliymissiniz yaaa kucucukk seylerde iste mutluluk yolda durdurup tas aramis yaaa oyy:38:

sakın oyle kotu dusuncelere kapılmaa canım ınan bana onların durumu daha zor alısmalısın sureklı telefonla konusamamaya hele acemılıkte.. İçini rahat tutt dıyoorum ve konuyu dagıtmıyoruum :54:

Adrianaaa canım gitti-gidiyodan al bence güvenilir sitelerden biri zaten urun elıne gelmeden satıcıyada vermıyo paranı

heh tamam iste o site olur cok tesekkur ederim caniiim beniim :54:

heh tamam iste o site olur cok tesekkur ederim caniiim beniim :54:
rica ederiim tatlımmm :54: bıde aklıma geldı gülme krizine girdim kendı kendıme :9: dogum gununde onlara gıtmıstım pasta hazırlamıstım ama seker hamurundan falan degıl pudınglı falan aramızda baya mesafe var o pasta pastalıktan cıkmıs :9: bıde bu yapıskanlı kagıtlara guzel notlar yazmıstım ondan musade ıstedım odadan cıkarttım onu, duvarlara kagıtları yapıstırdım , pastayı cıkarttım tabı bı hüsrana ugradım bıde balonlar şişirim dedim ama cok hızlı olmam lazımki oda cok suphelenmesın benım ttansıyonum bı dustu fenalastım resmen cok hızlı şişirmeye calısmaktaan nerdeyse onun dogum gunu benım ölüm günüm olcaktıı :9:

henüz yapamadım ama sevgilim asker gitti 15 ay boyunca ona yazdım kocaman bı defter doldurdum ama henuz vermedım :):) güzel bşr süpriz olcak sanırım:16::16::16:

askerden geleli çok oldu tabı :)
Bende yapsam mı acaba bunu:28:

Ama her gün yazdığım şey romantik olur mu kız şiir mi yazsam ne etsem vallah yaparım bak aman erkeğede kız şiir yazar mı yaaa:66::66::66::66::66::66:

ikinizde cok dusunceliymissiniz yaaa kucucukk seylerde iste mutluluk yolda durdurup tas aramis yaaa oyy:38:

daha çok bende böyle şeyler... her seferınde baska seyle rıcın ugrasıyor cocugum :) daha gecen gun yolda gıdıyorduk otoyolda cok kalabalıktı.. ben dıregın ustunde leylek yuvası gordum uzerınde 2 tane leylek oturuyordu. ben dedım kı keske otururken gormeseydım leyleklerı ucarken gorseydım / öyle batıl bır ınanç var duydunuzmu bılmıyorum ucarken gorursen butun sene gezermışsın) . batıl ınanaçlara ınanmamda öyle agzımdan cıktı işte. nışanlım arabayı durdurdu arkamızda 4 5 araba kornaya basıp duruyor. nısanlım ındı arabadan gıttı dıregı salladı leylekler uctu :D nışanlım arabaya bındı oldumu askım bı kactane daha ucurayım mı dıyor :D:D kıyamam askıma yaa cok sevıyorum onuu

rica ederiim tatlımmm :54: bıde aklıma geldı gülme krizine girdim kendı kendıme :9: dogum gununde onlara gıtmıstım pasta hazırlamıstım ama seker hamurundan falan degıl pudınglı falan aramızda baya mesafe var o pasta pastalıktan cıkmıs :9: bıde bu yapıskanlı kagıtlara guzel notlar yazmıstım ondan musade ıstedım odadan cıkarttım onu, duvarlara kagıtları yapıstırdım , pastayı cıkarttım tabı bı hüsrana ugradım bıde balonlar şişirim dedim ama cok hızlı olmam lazımki oda cok suphelenmesın benım ttansıyonum bı dustu fenalastım resmen cok hızlı şişirmeye calısmaktaan nerdeyse onun dogum gunu benım ölüm günüm olcaktıı :9:

ayy kiyamam yaa cok sirinsin yaaa valla az daha surpriz yapcam diye cocuk kalpten gidecekmis :52:
burdan anliyoruz ki bu surpriz isini cok ciddiye almaliyiz kizlar kendi acimdan yani ben hic ugrasamiyorum oyle incik cincik ugrasmak laizm dimi ama:31:

:90::90::90:
Akşam akşam güldürdün kız çatlak senii:1::1::1:

daha çok bende böyle şeyler... her seferınde baska seyle rıcın ugrasıyor cocugum :) daha gecen gun yolda gıdıyorduk otoyolda cok kalabalıktı.. ben dıregın ustunde leylek yuvası gordum uzerınde 2 tane leylek oturuyordu. ben dedım kı keske otururken gormeseydım leyleklerı ucarken gorseydım / öyle batıl bır ınanç var duydunuzmu bılmıyorum ucarken gorursen butun sene gezermışsın) . batıl ınanaçlara ınanmamda öyle agzımdan cıktı işte. nışanlım arabayı durdurdu arkamızda 4 5 araba kornaya basıp duruyor. nısanlım ındı arabadan gıttı dıregı salladı leylekler uctu :D nışanlım arabaya bındı oldumu askım bı kactane daha ucurayım mı dıyor :D:D kıyamam askıma yaa cok sevıyorum onuu

film sahnesi gibii:52::52:
kiz kardesimle koptuk buna o da yerim dedi :D

Son düzenleme:
Bende yapsam mı acaba bunu:28:

Ama her gün yazdığım şey romantik olur mu kız şiir mi yazsam ne etsem vallah yaparım bak aman erkeğede kız şiir yazar mı yaaa:66::66::66::66::66::66:

kızlar erkekler boyle seylere mutlu olurlar ama bır sure sonra okumak onları sıkıyor... yapmıştm bende ordan bılıyorum

aslında şöyle birşey oldu benim de... uykusuz dergisindeki fırat var ya hani karikatürlerden, ben aslında figür hastası bir insanım arkadaşlarım boş zamanlarında bana figür toplarlar. fıratın figürünü almak çok istemiştim elinde ekmek tutan, bunu gökmene söylemiştim ama sonra aklıma bile gelmedi de almış getirmiş bana canım askere gideceği gün :(

ayy kiyamam yaa cok sirinsin yaaa valla az daha surpriz yapcam diye cocuk kalpten gidecekmis :52:
burdan anliyoruz ki bu surpriz isini cok ciddiye almaliyiz kizlar kendi acimdan yani ben hic ugrasamiyorum oyle incik cincik ugrasmak laizm dimi ama:31:

ben cok sevıyorum canım ya suprız yapmayıda yapılmasınıda yoksa cıdden cok monoton bı hal alıo ılıskı hanı ılla cok abartı bısıler olmasına gerek yok aldıgı bı cıcek bıle heycan katıyoo :61: sende al cıddıyeesuprızlere boğ enişteyii oda üzmeesiiinn senii yoksa topik ahalisi olarak ona çok güzel süprizler hazırlarız itinaaaylaa :9:

:90::90::90:
Akşam akşam güldürdün kız çatlak senii:1::1::1:

ay bende cook guldum kendı kendımee evdekıler delırmısım gıbı bakıyo bana :9:

aslında şöyle birşey oldu benim de... uykusuz dergisindeki fırat var ya hani karikatürlerden, ben aslında figür hastası bir insanım arkadaşlarım boş zamanlarında bana figür toplarlar. fıratın figürünü almak çok istemiştim elinde ekmek tutan, bunu gökmene söylemiştim ama sonra aklıma bile gelmedi de almış getirmiş bana canım askere gideceği gün :(

Bak unutmamış ne güzel düşünceli maşaAllah maşaAllah:46::46::46:

film sahnesi gibii:52::52:
kiz kardesimle koptuk buna o da yerim dedi :D

evet tatlım erkeklerı boyle seyler cekıyor. cok romantızme gelemıyorlar.. ve bence birşey olacaksa mutlu bır an olacaksa ortada ıkı tarafta cabalamalı. siz siz olun bırsey yapacagınızda onu düşündürün hep... bak bırtane daha anlatayım. gittim kırtasıyeden sındırella cocuk masal kıtabı aldım ınce. yazıların yanında hep resımler vardır. prensin kafasına nısanlımın fotograflarından kestım yapıstırdım. prensesede fotograflardan kendı kafamı kesıp yapıştırdım :D nişanlım cok eglenmıstı kıtabı okurken :D hemde cok duygulanmıstı sımdı acıp acıp okuyor o kıtabı arada :D:D

kizlar bunu kk da okumustum ben yapicam saniriim anlatiyorum hemen

renkli kartonlar aliyoruz kalp seklinde kesiyoruz a dan z ye her kartona alfabetik sirayla ona taktiginiz lakaplari yaziyosunuz

sonra delikli zimbayla iki delik aciyoruz kartonlarin hepsine ayni yerinden ve hepsinin icinden kurdela gecirip on kisminda bir guzel dugum atiyoruz kitap seklini aliyor :)

acayip sevimli degil mi icine anilar da yazilabilir tabi ki :)

kızlar erkekler boyle seylere mutlu olurlar ama bır sure sonra okumak onları sıkıyor... yapmıştm bende ordan bılıyorum

ben mail olarak yaptıgım ıcın her çarsıya cıktıgında okuyodu o yuzden sıkılmadı hıc ama 460 sayfalık bı gunluk sıkabılır dogru dıyosun :61:

Back
X