Hayır, asla.
Ne kadar az şey bilirse onları o kadar kullanma imkanı verirsin ona, bişey söyler unutursun, aylar sonra bi kavgada öyle bi şekilde karşına çıkar ki sen bile şaşırırsın, hatırlamadığın konuyu sana karşı kullanır.
Biriyle ilgili bi yorum yaparsın, aranız kötüyken sen zaten dedikoducusun der.
Ailenle ilgili bişey söylersin, onun ailesinde bi sıkıntı olunca senin en ufak bi yorumunda, seninkiler de şöyle böyle der,
Özellikle ailenle ilgili en ufak bi sıkıntını bile anlatmayacaksın...
Benim fikrim budur:))
Ben anlatıyorum hemen hemen herşeyimi... Aile,iş vs.
Sevincimi de mutluluğumu da!
Hatta anında yetiştiriyorum.
Sevgilimle kanka olmayı seviyorum ben!
kocam dostum
kocam babam
kocam annem
kocam arkadasım
kocam sevgilim
kocam sırdaşım
kocam herseyım
kocam benım kankam
ama bır sartla bunlar oluyor oda samimi sekılde paylasıyorsa. kavga gurultu ederiz ama gelır yanlısda yapsa paylasır ben bunu yaptım kızacagını dusunmedım kızarım camı cerceveyı ındırırım ama herseyınıde bilirim.. o bana anlatır ben ona bız guvenımızı böyle kazandık ama fıkrım sudurkı kişiden kişiye değişir bu davranıslar her erkeğe güvenılmez istisnalar vardır.
bu sözleri alkışlamak istiyorum aynen böyle olur
hiç bi zmaan sorunumu anlatmam ne kadar gizli olursan seni çözmek içinde o kadar uğraşırlar biz nasıl neyin var diye sorduğumuzda hiççç diye bi yanıt alıyosak onlara da aynısını biz yapmalızki bizim onalrı çözmeye çalıştığımız gibi onlarda bizi çözmeye çalşsınlar herşeyini bilirse sen onun karşında kaba bi tabirle basit olursun ve seni en ince noktandan vurur.. bu sefer sen incinirsin
seni çok seviyo demekki kadın ama nasıl böyle bişe der yaa. aklım almıyor valla
aman asla söyleme böyle bişeyi katil olur eşin valla
bende herşeyimi analtırım.kişiden kişiye değişir bu tabi.sevdiğim benim can yoldaşım sırdaşım.anlattıklarımı hiç bi zaman kullanmadı ve kullanıcak bi karakterdede değil allahıma çok şükür
annemle ben sorun yaşarım.bu sorunu anlatırım sevdiğime çünkü annemin karkteri bu.evlendiğimizde aa bak sen anneni övüyodun ama hiçte öle değilmiş demesimi iyi yoksa benim zor zamanlarımda yanımda olmasımı.seviyorum seni dert ortağım nefesim biricik sevdiğim
işte bunu karsı kullanan var bırde kullanmayan var eşimle sevgılılık toplam 7 bucuk yıldır beraberım hıc bır zaman bı sorunumu paylastıgım seyı yüzüme vurmadı bende öyle sen sunu yaptın böle oldum demedim bırazda anlasabılme nasıl davranabılecegını bilem söz konusu bencee.. ona asık olan kızı öğrendım ve benım gidip ona sölememi herkes yanlıs buldu ama benı tek rahatlatan kişi yine o oldu tavırları asla degısmedı halada öyle cok sukur
çok şükür benim sölediğimde sevdiğimde kalır ne bana karşı kullandı ne başkasına anlattı.çünkü bizbirbirimiz rakip değil eş olarak görüyoruz.kim olursa olsun eğer anlattılan bişeyi kullanırsa o onun karaktersizliği bence.çünkü bi yarış değil ne evlilik ne sevgililik.fedakarlık birbirini sevme saygıdır.ben öle düşünüyorum.
çok şükürde aramız çok çok iyi canımla
daha bekarsın canım
Ben anlatıyorum hemen hemen herşeyimi... Aile,iş vs.
Sevincimi de mutluluğumu da!
Hatta anında yetiştiriyorum.
Sevgilimle kanka olmayı seviyorum ben!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?