sevgilimize herşeyi anlatmalımıyız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz 6 yıldır beraberiz..
Sevgilim benim sadece sevgilim degil ki aynı zamanda da dostum, sırdasım..
Ben demeden herseyini bana anlatır, canı neye sıkıldıysa, onu ne üzdüyse belki ailevi, belki de isyerinde yasadıgı bir sorun olur bu ama mutlaka paylasır.
Bende aynı sekildeyim karsılıklı yani bizimkisi.
Ne paylasmadan o durabilir, ne de ben durabilirim..

Son düzenleme:
ilişkinin başlarında ben de nişanlımla daha fazla şey paylaşıyordum, ailemle ilgili bazı şeyleri ve beni sıkan durumları anlatıyordum. sonra bir gün bunu bana karşı kullandı, ailemle ilgili anlattığım bir olayı. sinirlendim tabi ve ''beni ailemle ilgili şeyleri sana anlattığıma pişman etme'' dedim. o da yaptığı hatayı anladı ama ben ders almıştım bir kere. artık çok daha az şey anlatıyorum. madem bunun kıymetini bilmeyecek ve ilk fırsatta kendi egosunu yükseltmek için anlattıklarımı kullanacak anlatmam bende

karşı tarafa göre bunun anlatılıp anlatılmaması değişkenlik kazanır. yine de herşeyi ortaya dökmemekte fayda var...

bende anında yetiştirenlerdenim ya
ailede dalga konusu oldum ne olsa nişanlına yetiştiriyosun fln diye ama ne yapayım..
ona anlatmazsam rahat edemiyorumki

İlle anlatıcan, bilecek dimi?
Anlattıktan sonra, fikrini aldıktan sonra bir rahatlıyorum ki sorma.

Ben anlatıyorum hemen hemen herşeyimi... Aile,iş vs.
Sevincimi de mutluluğumu da!
Hatta anında yetiştiriyorum.
Sevgilimle kanka olmayı seviyorum ben!

Sevdım bu kankalık deyımını :) Maşallah size

Ben kımseyle konusamazdımkı hayatımı tanıstıgımız ılk gun onune serdım..Sunu yasadım bunu yasadım..Aılem su ben bu,İşim böyle, keyfim şöyle..Anlattımda aNlattım Begenırsen al Begenmezsen gule gule dedım.coook şaşırmıstı ama gizlim saklım yok sonucta..Eşler arasında ŞEFFAFlık olmalı bence..

Gizledıgınız seyler sizi karsınızdakine yabancılastırır.. Saklamak zorunda oldugunuz seylerın ustunu ortebılmek ve yüzünüzdeki kedere bahane bulmak zorunda oldugunuzdan beyaz yalanlara basvurmak zorunda kalırsınız..Boş yere İyi Günde,kötü günde diyeyemın etmıyoruz yanı :)

Son düzenleme:
biz de sevgilimle herşeyimizi anlatırız birbirimize. başımızdan geçen herşeyi. kanka gibiyiz yani
ama şöyle bir şey de var ailevi ve çok özel ileride sorun teşkil edebilecek konuları anlatmamak daha doğru bence. sonuçta arada bir mesafe kalmalı her zaman.

ben herseyımı anlatıyorum a dan z ye. ama nısanlımda oyledır. sevgılı ve nısanlı farklı ama. sevgılıyken anlatmazdım cunku benım aıle sorunlarım yada kısısel sorunlarım onun ilgi alanına girmemeli. ama nısanlılıkta cok farklısın. cunku gelecegını onunla gecıreceksın. sevgılıyken anlatma gun gelır anlattıklarını yuzune carpabılır..

Karsınızdaki kisi' nin karakteri cok önemli!
Anlattıgım seyi bana karsı kullanacak olan insanın sevgisinden süphe ederim ben, dogal olarak' ta öyle bir insan benim sevgilim mevgilim olamaz.
Sevincim, mutlulugumu paylasmakta eksik kalsın iyi günümde herkes yanımda zaten.

anlatılmamalı diyorum. bende eskiden anlatmıştım eniştemi, bak ben sana öyle yapıyomuyum diye hemen yüzüme vurdu.
kesinlikle arkadaşı da anlatmamalı. bu devirde kimseye güven olmuyorr

aynen ben anlatmazsam duramiyorum :)
bizde uzun zamandir birlikteyiz birazda bunun etkisi var galiba,
yeri geliyo ailemle konusmadigim seyleri ona anlatabiliyorum sadece..
bence bu gibi seyler iliskiyi kuvvetlendiriyo.
cunku hem sevgiliden ote artik o hayat arkadasi kivamina geliniyo hemde karsilikli guveni hissediyo taraflar.

aynen ben anlatmazsam duramiyorum :)
bizde uzun zamandir birlikteyiz birazda bunun etkisi var galiba,
yeri geliyo ailemle konusmadigim seyleri ona anlatabiliyorum sadece..
bence bu gibi seyler iliskiyi kuvvetlendiriyo.
cunku hem sevgiliden ote artik o hayat arkadasi kivamina geliniyo hemde karsilikli guveni hissediyo taraflar.

Benim annemin de meşhur sözüdür bazı şeyler eşe bile anlatılmaz.
Ben o söze uyuyor muyum? Hiç beceremedim ve istemedim.
Zaten arkadaşımdı önceden de anlatmaktan paylaşmaktan keyif alıyordum fikirlerini önemsiyordum.
Sevgili olunca da bu durum değişmedi.
Şükür ki anlattıklarımı kullanan biri değil , bazıları insanın karşısına çıkartır ya evet o tarz insanlara anlatmamak gerek.
Biz öyle bir hal aldık ki benim de anlayamadığım, en ufak bir şey olduğunda hisseder ve bir şey olmuş anlat bakalım der.
Bazen beni izlediğini düşünüyorum ayrı şehirlerde olmamıza rağmen. Zararını görmedim görmem de umarım.
Her şeyim o benim arkadaşım ailem sevdiğim anlatırım

Ben de eşime her şeyi anlatıyorum... Tutamıyorum içimde resmen.
Sevgiliyken de anlatıyordum o benim dostum, ailem.. ama ailesel sorunları ben unutsam da o unutmuyor, benim aileme sinirim, kırgınlığım geçse de onunki geçmeyebiliyor. yine de paylaşıyorum her şeyi.

Dove sen evlendin mii..
Şimdi diyeceksin bu kız deli mi ne diyor diye
2009 dan beri üyeyim bir çok yorumuna ve konularına denk geliyordum göz aşinalığım vardı ve nickin aklımda kalan üyelerdensin.
Eşim deyince birden sevindim bende anlayamadım ama paylaşmak istedim

Bencede anlatilmamali... Her ne kadar insanin icinden anlatmak gelsede insanogluna Güven olmuyor insanin kardesi dahi olsa sinirlenince MALESEF yüzüne vuruyor ona anlatdiklarini veya yaptigin birsey...

Nisanlim su ana kadar anlatdiklarimi hic bir zaman yüzüme vurmadi ama ben onunla daha cok günlük olaylari veya degisik konulari konusurum.. Aileli Konulari konusmamak bence en iyisi her ne kadar kendimizi tutamasakda :26:

Teyzemde hep der kendi aile sorunlarinizi anlatmayin..

kesinlikle anlatılmamalı. seviyoruz aşığız güveniyoruz ama aile sorunlarını bizim şahsii konularımızı anlatmamalıyız insanoğlu çiğ süt emmiştir ne malum aranızın bozulmayacağı. sorununu anlatırsın aran iyi olduğu zamanda kavga edersin birgün derki senin ailen böyle böyleydi sana karşı kullanır onu. havadan sudan konuşun gelecekten konuşun filmdan siyasetten konuşun ama aile sorunlarınızı anlatmayın sonuçta o bir yabancı.

Başta herkesin yorumlarına teşekkür ederim baya ilgilenen oldu.Bende arada bir herşeyi değilde bazı şeyleri anlatanlardanım .Daha çok arkadaşlarımla olanları anlatıyorum sanırım.Ailemdede çözüm bulamadığım yada çok bunaldığım konuları anlatıyorum. Yarı yarıya sanırım anlatılmalı yada anlatılmamalı diyen.

Son düzenleme:
Anlatılmamalı.Zor ama..

valla ben herşeyimi anlatırım o da bana... İnsan dertleşemeyeceği biriyle zaten ilişki kuramaz

bende anlatırım, hayat arkadaşı bu iş arkadaşım değilki:)
kavgada bunları kullanıyorlarsa bence sizin söylediklerinize misilleme yapıyorlardır

onun anlattıklarını onun ve ailesinin aleyhine kullanmazsanız, ailesini kötülemezseniz, yorum yapmazsanız oda yapmaz

siz ailesini kötülerseniz, oda sizinkileri kötüler.
ailesi hakkında konuşmam, ailem hakkında konuşturmam.
eşinize eleştiri yapma hakkını onlarla dertleşmeniz değil, ailesi hakkında yaptığınız yorumlar verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…