sevgilimize herşeyi anlatmalımıyız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sakın canım ailen hakkında bilgileri hele de olumsuz şeyleri sakın söyleme ola ki gün gelip yüzüne vurabiliyorlar..dikkatli davranıp seçici olmak lazım bazı konularda..

ben anlatıyordum kimseye anlatamadığım sıkıntılarımı sevinçelerimi sırlarımı bilmem ne herşeyi ama şuan için pişman değilim ileriyi bilemem yani
bence sevgilisiyle insan hem dost,sırdaş,arkadaş,sevgili olmalı yani

aslına bakarsan çiftler birbirlerine karşı şeffaf olmalı:13:.her iki taraf ta sağlam oturmuş bi karaktere sahipse herhangi birşey baş kalkıncı olamaz.amaaaa yine de insan oğlu çiğ süt emmiş diye boşuna dememişler.ileride sana yol,su,elektrik olarak dönme ihtimali olan mevzular da dikkatli olmakta fayda vardır.

Bende anlatma taraftarı değilim. Hele arkadaşlarının dertlerini özel hayatını sevgilisine anlatan bayanlardan hoşlanmıyorum.

başkalarıyla ilgili şeyleri anlatmam.mesela en yakın arkadaşım bana özel bişi anlatmıştr bunu gdip söylemem sevgilime sonuçta o benimle ilgili değil arkadşmla ilgili bi durum. kendimi ilgilendiren konuları içimde tutamam hemen anlatıveririm

bende herşeyimi anlatıyorum onun yanında rahatlıyorum ailemle ilgili canm sıkkın olduğunda beni rahatlatan yüzümü güldüren yine o oluyor huzur buluyorum.
bazı arkadaşlar tartışmada herşeyi ortaya döker demiş tartışma anında insan içten samimi olmuyor ki ne tartışmalarda bitti senden nefret ediyorum denilmedi mi iki gün sonra barışılmadı mı o sözler unutulmadı mı ........ sinirliyken söylenen sözleri ben fazla kale almıyorum o yüzden dert değil.
herşeyimi anlatırım o da bana herşeyini anlatır birbirimizin yanında kendimizi kasmıyoruz rahatız yane
ben seviyorum sadece sevgili değil bi kanka bi dost yeri geldiğinde kırmızı platform topuklu ayakkabılardan karşılıklı konuşacağım bi arkadaş
herşey yani .

bılıyorum sevgılıler arasında ozel denen bırsey olmaz ama yınede bn ozelı mı anlatmıyorum cok fazla aılemle olan sorunlarımı ıse asla ve asla anlatmıyorum
cunkı yol su elektrık olarak bırgun bna donebılır ayrıca sadece sevglım herseyı bılmesıne gerek yok bence ...

daha 1 ay çıkarken ailevi problemler vesaire anlatılma elbet..sonrasında ise iyice tanımak lazım

ayrıca arkadaşlarının sakın kimseye söyleme dediği şeyleri bile sevgilisine yetiştiren bizim özelimiz yok o yüzden söyledim diyenlere gıcık oluyorum.evet senin özelin olmayabilir ama onun özeli sonuçta

dengeyi tutmak gerek...ama onun dışında hayaat paylaşınca güzeel lalalalalalala :)

Bende herşeyimi anlatıyorum ne yazıkki dayanamıyorum , sanki sözlümden sakladığımda onu kandırıyormuşum gibi aldatıyormuşum gibi tuhaf hislere kapılıyorum... Yada bazen ona döküyorum içimi çünkü hiç bir şeyi içimde tutmayı sevmiyorum ve tutamıyorum... aslında yanlış yapıyorum annem hep der '' erkek milletine herşey anlatılmaz helede bu kişi senin evleneceğin kişiyse hiiç anlatılmaz yarın bir gün anlattığın iyi şeyler unutulur kötü olanlar tek tek zamanla yüzüne çarpılır hata yapıyosun kendini frenle'' der... Bir kaç kez yaşadım annemin dediğini babamla tartıştığımı anlattım bir defasında anlattığımda çok sinirliydim ve ağlıyordum o anda teselli etmeye çalıştı boşver aşkım takma kafana vs. bir kaç gün sonra biz kavga ettik pat diye yüzüme çarptı '' sen babanla bile tartışıyorsun ona karşılık veriyorsun bağırıyorsun bu durumdada bana bağırıp çağırman çok normaldir'' dedi çıktı işin içinden, kala kaldım bişeyde diyemedim o kadar çok sinirlendim ki anlatamam resmen ''sen saygısızsın babana saygın yok bana mı olacak'' demeye getirdi lafı.. demekki neymiş erkek milletine herşey anlatılmazmış o gün anladım...

anlatma sakın herseyi bilmesi gerekmiyor . çok yakın arkadasımın biri beni kırmıştı bende o üzüntüyle sevgilime anlattım bir daha görüşme böyle bir insanla dedi .ben sakinleştikten sonra tabiki arkadasımın bana dedigi şeyi okadar önemsemedigimi farkettim ama artık eskisi gibi göreşemiyyorum çünkü hemen tepki veriyor . arkadasta tabiki çok önemli ama heleki ailenle ilgili sorunlarını sakın anlatma günü geldimi pat diye önüne koyuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…