• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle 2 gündür konuşmuyoruz:((

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
bn bı hata yaptım sevgılıme ters olan bısey.ve 2gundur konusmuyoruz demın msj attım.msj atma dedı ıstemıyorum senı tm dedı.bende gercekten ıstemıomusun cıkımmı hayatından dedım o da bana suan bısey sorma oluruna bırak dedı.bnde tmm ama ıstemıosanda cıkıp gıtcem hayatndan dedım.sizce napmam gerekıo bnm bu iş duzelmezmı?

ilişkiniz ne kdrdır sürüyor? ne gibi ters birşey? biraz daha açık yazarsan yardımcı olabiliriz

arkadasim fazla üsteleme,hatalisin biraz oluruna birak herseyi:34:

bn bı hata yaptım sevgılıme ters olan bısey.ve 2gundur konusmuyoruz demın msj attım.msj atma dedı ıstemıyorum senı tm dedı.bende gercekten ıstemıomusun cıkımmı hayatından dedım o da bana suan bısey sorma oluruna bırak dedı.bnde tmm ama ıstemıosanda cıkıp gıtcem hayatndan dedım.sizce napmam gerekıo bnm bu iş duzelmezmı?

cnm bende bugün konu açtım biçok arkadaşımın tavsiyesine uydum
aramadım ve sormadım üzerlerine düştükçe erkekler nazlanıyor...
oluruna bırak demiş bekle bence

bence biraz bekle sakinleşsin bak ayrılıcam da dememiş zaten... belli ki sakinleşmek için zamana ihtiyacı var sabırla bekle derim

eski bir resimse hiç kafana takma erkekler kıskancak yer arar işte. ayrılcam dememişse düşünmüodur zaten sen şimdi ona yalvarsanda bağırsanda çıkışsanda aynı şey. bırak kafasını dinlesin zaten özleyip arayacak:34:

kızlar sımdı aramıyım dıosunuz yanı.pekı nerye kadar aramıcamkı o zaman ıyıce kopmazmıyız?eveet sureklı dıl dokuyorum hıcbısey degısmıyo ama suclu olan bnm onunmu aramasını beklıcem

sen ona savunmanı yap, benimle konuşmak istediğin zmn konuşursun beklicem tarzı şeyler işte. oluruna bırak 2 sene az mı?

hatali olman yalvarmani gerektirmiyorki,huyuna gitmek sürekli mesaj atmak degil,
mesela simdi son olarak soyle bi mesaj yazabilirsin,
kusura bakma hataliydim gitmemeliydim ama gittim o donemde ayriydik,
ben yanlis bisey yaptigimi dusunmuyorum yaptiysam ozur dilerim bundan sonra tekrari olmicak,
artik seni rahatsiz etmicem gerisi sana kalmis gibi birsey yazip yolla sonra ondan adim gelmesini bekle bence :34:

sakin ol canim arkadas suan ki ask acisindan ne yapacagini bilemiyor bence:19::34:

Sakinim bebeğim ben gayet :), anlıyorum durumunu ama aynı konudan kaç kere açmış, onun için söyledim, hem bizde yaşadık aynı şeyleri, bizde çektik aşk acısı, paylaştık dertlerimizi, ama 1 kere anlatıldığında anlıyoruz yani, aynı şeyi defalarca anlatmasına gerek yok yani.

Sakinim bebeğim ben gayet :), anlıyorum durumunu ama aynı konudan kaç kere açmış, onun için söyledim, hem bizde yaşadık aynı şeyleri, bizde çektik aşk acısı, paylaştık dertlerimizi, ama 1 kere anlatıldığında anlıyoruz yani, aynı şeyi defalarca anlatmasına gerek yok yani.

dogru dogruda ne kadar cok konu acarsam o kadar yardim alirim diye dusunuyordur :ssz:

Back
X