• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle 2 gündür konuşmuyoruz:((

ya haklısın ozur dılerım.ama napcamı bılemedım ıste bıde o lınkı tasıyıp devamı seklınde yazmayıda bılmıorum.napcamı sasrdım:43:

Çok üstüne gitme, üzerine düşme, zamana bırak, bak kendisi de söylemiş zaten, oluruna bırak demiş, sen onun üstüne düştükçe, aradıkça, mesaj attıkça, o sürekli kendini geri çekecektir.:40:

haklısınız ama hanı oburturlu aramıyo demekkı dogru karar vermısım gıbısınden dusunurmu fıkrıde olusuyo bıtaraftan.demekkı doru karar vermısım dermıkı vazgecermı aramazsam tamamen dıye

haklısınız ama hanı oburturlu aramıyo demekkı dogru karar vermısım gıbısınden dusunurmu fıkrıde olusuyo bıtaraftan.demekkı doru karar vermısım dermıkı vazgecermı aramazsam tamamen dıye

ararsan fazla sk bogaz etmis olacaksin...en azindan bir kac gun sessiz kal !

Arkadaslarin yaptigi yorumlara katiliyorum cok sik bogaz etme ask aci biliyorum. Bende esimden cektim sadece hatali oldugunu belirten bir msf at tabi onu sevdiginide yazmayi unutma :)ve ondan sonra sakin dur bence cunku erkek miletinin boyle ustune cok gidersen aliskanlik yapar ve ondan sonra hatalida olsa senden bekler adimlari birsure sonra bu senin icin buyuk bir problem olur kararli dur zaten oturmus uzun sureli bir iliskiniz var o yuzden cok stres yapma umarim en yakin zamanda duzalir

çoğu kişi söylemiş zaten üstüne gitme :34:

bana şu an birşey sorma zamana bırak demiş seni istemiyorum bitti diyememiş ama tamam affettimde demeyi gururuna yedirememiş demekki

ıstemıyorum tm dedı ama.bızım ılıskımız malesef hıc otumadı hep kavga ede ede bu kadar zaman gelebıldık.bnde gururuna yedıremıon cık gıt dıyemıon dedım oda oluruna bırak dedı ama en basta ıstemıyorumda dedı yanı

Back
X