22Yaş kaç?
Artik yoruldum ölüm paklar beni ancak
Ben şu yorumdan sonra 17 falan beklemiştim, yaşınızın daha altında bir davranış çünkü. Kendi kuşağınızın deyimiyle tam bir "drama queen"siniz. Ne ara sevgili oldun, güldün, bağlandın da kavgaya ağlamaya ama kopamamaya döndü. 1 ayda yaşadıklarınız tamamen yokluktan. Yoksa hiçbir "sağlıklı" ilişkide böyle şeyler olmaz.
Ay en güzel çağlarınızda şu erkekleri şu kadar abartıp kendinizi degersizleştirmeyin ya
Şuan böyle düşünüyor olabilir misin, çok bağlanmış sevmişsin ve o kişi yüzünden üzgünsün veya o kişiden değer görmediğini hissediyorsun olay bundan ibaretken sadece sen tüm hayatında değersiz olduğunu kabul ediyorsun. Peki karşındaki insan (veya önceki ilişkilerin) çok mu değerli de sen onlara göre değerini belirliyorsun. Bu yaşadıkların sana böyle hissettiriyor yaşa acını hepimizin tökezlediği yıkıldığı dönemler oluyor bu senin değersiz olduğunu göstermez kendine şefkat göster başkalarının senin hakkında ne düşündüğü yada sana ne hissettirdiği senin iç sesin olmasın sen kendi başına değerlisinZaten ben değersiz biriyim sevilmeyen istenmeyen hic bi ilişkim düzgün gitmedi ne hayatim hiçbir sey. Artik yoruldum ölüm paklar beni ancak
Ben de bilmiyorum gercektenBu kadar rezillik içinde neyini seviyorsunuz tam olarak?
Beni yıkan sey sürekli umit verilip aptal yerine konan biri olmam. Bu ilk degildi son da olmicak.Şuan böyle düşünüyor olabilir misin, çok bağlanmış sevmişsin ve o kişi yüzünden üzgünsün veya o kişiden değer görmediğini hissediyorsun olay bundan ibaretken sadece sen tüm hayatında değersiz olduğunu kabul ediyorsun. Peki karşındaki insan (veya önceki ilişkilerin) çok mu değerli de sen onlara göre değerini belirliyorsun. Bu yaşadıkların sana böyle hissettiriyor yaşa acını hepimizin tökezlediği yıkıldığı dönemler oluyor bu senin değersiz olduğunu göstermez kendine şefkat göster başkalarının senin hakkında ne düşündüğü yada sana ne hissettirdiği senin iç sesin olmasın sen kendi başına değerlisin
Çok gençsin. Değmeyen insanlar için böyle yaparsan evet ilk olmayacak. Bırak arama sorma. Yok mu çevren çık dolaş yürüyüş yap. Üniversitede de okuyor musun. Az kaldı açılacak. Tatilin tadını çıkartBeni yıkan sey sürekli umit verilip aptal yerine konan biri olmam. Bu ilk degildi son da olmicak.
Nerden biliyorsun son olmayacağını? Diyelim ki son değil ee? Hayat böyle. Bu çocukla devam edip etmeme, mesaj atıp atmama senin kararın senin tercihin değiştirmek istiyorsan sen bırakacaksın bu kadar devam etmek istiyorsan sen edeceksin ama emin ol bıraksan da bişey kaybetmeyecek toparlanacaksınBeni yıkan sey sürekli umit verilip aptal yerine konan biri olmam. Bu ilk degildi son da olmicak.
Üniversiteye gidicem zaten. Açıklansın daÇok gençsin. Değmeyen insanlar için böyle yaparsan evet ilk olmayacak. Bırak arama sorma. Yok mu çevren çık dolaş yürüyüş yap. Üniversitede de okuyor musun. Az kaldı açılacak. Tatilin tadını çıkart
Aynısı basımda var. Gecen yil aniden biriyle tanisip her seyi cok hizli yasadik 1. Ayda artik sanki yıllardır sevgili gibiydik sürekli syrıl barıs uzak ılıskıye döndü değişmedi. 1yıldır öyle devam ediyor nasıl baslarsa devam ediyo unutma. Koparıyosan sımdı kopar sonrası boka sarıyorBiliyorum cok saçma ama iki tarafın da çokça ağladığı bir iliski. Birbirimize hızlıca bağlandık
Ama o cok tripli cok uzaklaşmaya meyilli ben istiyorum ki iliskimiz devam etsin böyle bitmesin
1 ayda nasıl bu kadar toksikleştiniz?Sevgilimle bir aylik ilişkimiz var. İlişki başladığından beri bir sürü kavgamız oldu. Onun kıskançlığı ve her kavgada sessizlesip triplenmesi beni cok yorsa da cok sevdiğim icin devam ettik. Yalniz son kavgadan sonra bi degisti. Daha gec yazmaya başladı, dikkat etmesine rağmen yeni kızlar eklemeye basladi. Ben bundan sikayet edince de önceki kavgamizdan bana laf vurdu, güya ben onceden bazi erkeklerle arkadaşlık ediyormusum da hala onu yüzüme vurup ozel hayatımız var demeye basladi. Cok zoruma gitti, maalesef hakaret ettim. Ondan sonra yazmaz oldu. Dünden beridir şizofren gibi yazıyorum ama dönmüyor. Ayriliyor muyuz diyorum ona da ses yok. En sonunda istediginle konusabilirsin, taliplerin cok nasilsa yazdi. Sonra bir sürü mesaj attım tık yok. Onu cok seviyorum ama hayalet oldu resmen, ve ben gittikçe deliriyorum. Neden boyle yapiyor ne yapmalıyım siz söyleyin
Sağlıklı ilişki değil buSevgilimle bir aylik ilişkimiz var. İlişki başladığından beri bir sürü kavgamız oldu. Onun kıskançlığı ve her kavgada sessizlesip triplenmesi beni cok yorsa da cok sevdiğim icin devam ettik. Yalniz son kavgadan sonra bi degisti. Daha gec yazmaya başladı, dikkat etmesine rağmen yeni kızlar eklemeye basladi. Ben bundan sikayet edince de önceki kavgamizdan bana laf vurdu, güya ben onceden bazi erkeklerle arkadaşlık ediyormusum da hala onu yüzüme vurup ozel hayatımız var demeye basladi. Cok zoruma gitti, maalesef hakaret ettim. Ondan sonra yazmaz oldu. Dünden beridir şizofren gibi yazıyorum ama dönmüyor. Ayriliyor muyuz diyorum ona da ses yok. En sonunda istediginle konusabilirsin, taliplerin cok nasilsa yazdi. Sonra bir sürü mesaj attım tık yok. Onu cok seviyorum ama hayalet oldu resmen, ve ben gittikçe deliriyorum. Neden boyle yapiyor ne yapmalıyım siz söyleyin
Dun yazmıştım bunu saatler sonra barıştık tekrar ama kendimi hasta gibi hissediyorum. Guvenim kırıldı, ve daha bir sürü sey. Ama rahatlamis hissediyorum. Ben hep "iste hep aradığım kisi bu" diyordum ama o is oyle olmuyormus.Aynısı basımda var. Gecen yil aniden biriyle tanisip her seyi cok hizli yasadik 1. Ayda artik sanki yıllardır sevgili gibiydik sürekli syrıl barıs uzak ılıskıye döndü değişmedi. 1yıldır öyle devam ediyor nasıl baslarsa devam ediyo unutma. Koparıyosan sımdı kopar sonrası boka sarıyor
bi kaç gün sonra gene açacaksın bu tarz bi konuyu gene depresyondayım benı hayata bağlayan adam fişimi çekti dersinDun yazmıştım bunu saatler sonra barıştık tekrar ama kendimi hasta gibi hissediyorum. Guvenim kırıldı, ve daha bir sürü sey. Ama rahatlamis hissediyorum. Ben hep "iste hep aradığım kisi bu" diyordum ama o is oyle olmuyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?