Sevgilimle anlaşamıyoruz ama kopamiyorum.

hayatım daha yolun basındayken dön, simdiden böyle konusup böyle davranan biriyle bir gelecek düsünebiliyor musun? ayrıl iki ay agla bir ömür aglayacagına baska erkek mi yok

hayatım daha yolun basındayken dön, simdiden böyle konusup böyle davranan biriyle bir gelecek düsünebiliyor musun? ayrıl iki ay agla bir ömür aglayacagına baska erkek mi yok
Ayrildik net bir sekilde. Her yerden engelledi

Bir ayda bile berbatmis.Ustelik terk etmesi gereken sizmissiniz.Duraği kacirmişsiniz orada inecektiniz.Kendini nasılsa büyütmüş gözünüzde o büyümüş siz deger kaybetmissiniz Sevgi sorununuz neden kaynaklı ? Aile sevgisi görmemek mi yada dış görünüşünüzle mi ilgili.Niye bu kadar değer veriyorsunuz neden bu kadar toksikligine rağmen ondan hoşlaniyorsunuz.Size iyi hissettirdiği içinmi önemli .Bunlar ilizyon en kısa sürede sevmek değer görmek aldığın kadar vermek gibi konuların üzerine eğilin .Yoksa böyle gelir böyle gider .

Engellemekle iyi yapmış yoksa sen daha peşinde koşacak gibi duruyorsun. Şu tipleri çok mu arıyorsunuz anlamıyorum.

Size böyle davranan birine yüz vermeye devam ederseniz cok orasi burasi kalkar bu erkeklerin. Canım zaten sen sevgilin olduktan sonra erkekler ile mesafeni nasil tutacağını bildikten sonra sorun yok değil mi? ve kavga olur çok sıkta olur mevzu sakinlestikten sonra taraflardan birinin alttan alıp özür dilemesi ile düzelir denge vardır. Erkek tripte atar yani alinir ama yeni nesilde cok garip bir algida var erkek kırılmaz dik durmali diye neyse kısaca canım sağlıklı gözükmüyor ilişki ayrılmak en iyisi olmus senin için en güzellerini ve hayirlisini diliyorum.

bitmesi senin hayrına olmuş gerçekten kutlarım, suan üzülebilirsin ama ilerden dönüp bakıp güleceksin sadece…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…