- 4 Temmuz 2025
- 11
- 3
- 1
- 23
- Konu Sahibi ripawsliee
-
Doğru söylüyorsun. Örneklerden yola çıkayım ben gezmeyi sevmeyen bir insanım ve bunu da kendisine anlatmıştım. Çok üzüldü. Ben seninle tur planları yaparken sen bana bunu mu söylüyorsun diye. Bakalım görelim umarım herşey güzel olurYas farkinin hayatin hangi doneminde olduguna gore degistigini dusunuyorum ben.
30-39 onemli degil.
23-32 onemli.
Siz hayatinizin başındasınız, o birçok seyi yasamis, tecrube etmis. Hayat tarzi sekillenmis. Siz daha kendinizi taniyorsunuz.
Istediginiz birçok seyden hevesini almis olabilir, yapmis ve tekrar yapmak istemiyor olabilir.
Bu noktada o sizinle tekrar 20leri yasamak isteyecek mi yoksa sizi 30lara mi çekmek isteyecek, bence bu onemli.
X yere gitmek istediginizde "ben gittim daha once gerek yok" mu diyecek yoksa "ben gittim daha once ama beraber de gidelim, sen de gor" mu diyecek mesela.
Dalga mı geçtin yoksa ciddi mi yazdın anlamadımBence çok büyük değil.
Bu yastan bagimsiz bir durum ama tabii. Yasitiniz biri de ayni seyi soyleyebilir. Ve bence onemli bir uyumsuzluk.Doğru söylüyorsun. Örneklerden yola çıkayım ben gezmeyi sevmeyen bir insanım ve bunu da kendisine anlatmıştım. Çok üzüldü. Ben seninle tur planları yaparken sen bana bunu mu söylüyorsun diye. Bakalım görelim umarım herşey güzel olur
Çok büyük değil gayet makul . 32 yi ne sanıyorsunuz ? Genç de duruyormuş zatenEvet sitede yeniyim o yüzden nasıl hitap edeceğimden emin değilim ama bi giriş yapayım hızlıca. Hanımlar ben 23 yaşındayım sevgilimde benden 9 yaş büyük. Bizim tanışmamız görücü usulü oldu fakat annem babam bilmiyordu bunu. Her neyse ben buluşmaya gittim ama ben karşıma gerçekten 32 yaşında gibi görünen bir adam çıkar sanmıştım. Ciddi manada bunu abartısız söylüyorum maks 27 28 gösteriyordu. Hala da öyle 32yi duyunca bir tereddüt ettim ya acaba bu son konuşmamız mı olsa diye ama ne olduysa ikimiz de birbirimize ısındık ben ne kadar dirensem de oldu bu. Çok kibar ve başarılı bir insan bunun samimiyetini de ailesini tanıdığım için anladım. Sevgilerini saygılarını asla gizlemezler bire adım atana on adım giderler öyle bir aile her neyse biz bi şekilde ailelere söyledik onun ailesi zaten ne zamandır beni anıyorlarmış ama bizimkiler çok şaşırdılar başta bi olabilir dediler ama 9 yaşı duyunca olmaz dendi istemediler. Onun harici herkes çok olumlu. Ailemin söyledikleri şu : çocuk çok iyi çok çalışkan ekmeğinin peşinde saçma sapan laçkalıklar yapmaz minyon tipli yakışıklı amaaaa büyük hem de çok. Ben şimdi size sormak istiyorum bu şartlarda sizce çok mu büyük bu kişi?
Ama bence asıl siz çok küçüksünüz evlenmek için . 25 26 da bi aydınlanma geliyor iyi düşününÇok büyük değil gayet makul . 32 yi ne sanıyorsunuz ? Genç de duruyormuş zaten
Benle eşimle aramda 9 yaşadık var hiçte sorun olmuyorEvet sitede yeniyim o yüzden nasıl hitap edeceğimden emin değilim ama bi giriş yapayım hızlıca. Hanımlar ben 23 yaşındayım sevgilimde benden 9 yaş büyük. Bizim tanışmamız görücü usulü oldu fakat annem babam bilmiyordu bunu. Her neyse ben buluşmaya gittim ama ben karşıma gerçekten 32 yaşında gibi görünen bir adam çıkar sanmıştım. Ciddi manada bunu abartısız söylüyorum maks 27 28 gösteriyordu. Hala da öyle 32yi duyunca bir tereddüt ettim ya acaba bu son konuşmamız mı olsa diye ama ne olduysa ikimiz de birbirimize ısındık ben ne kadar dirensem de oldu bu. Çok kibar ve başarılı bir insan bunun samimiyetini de ailesini tanıdığım için anladım. Sevgilerini saygılarını asla gizlemezler bire adım atana on adım giderler öyle bir aile her neyse biz bi şekilde ailelere söyledik onun ailesi zaten ne zamandır beni anıyorlarmış ama bizimkiler çok şaşırdılar başta bi olabilir dediler ama 9 yaşı duyunca olmaz dendi istemediler. Onun harici herkes çok olumlu. Ailemin söyledikleri şu : çocuk çok iyi çok çalışkan ekmeğinin peşinde saçma sapan laçkalıklar yapmaz minyon tipli yakışıklı amaaaa büyük hem de çok. Ben şimdi size sormak istiyorum bu şartlarda sizce çok mu büyük bu kişi?
Bana fazla geliyor bu yaş farkları.bir de 10 sene sonrasını düşünmek lâzim.Evet sitede yeniyim o yüzden nasıl hitap edeceğimden emin değilim ama bi giriş yapayım hızlıca. Hanımlar ben 23 yaşındayım sevgilimde benden 9 yaş büyük. Bizim tanışmamız görücü usulü oldu fakat annem babam bilmiyordu bunu. Her neyse ben buluşmaya gittim ama ben karşıma gerçekten 32 yaşında gibi görünen bir adam çıkar sanmıştım. Ciddi manada bunu abartısız söylüyorum maks 27 28 gösteriyordu. Hala da öyle 32yi duyunca bir tereddüt ettim ya acaba bu son konuşmamız mı olsa diye ama ne olduysa ikimiz de birbirimize ısındık ben ne kadar dirensem de oldu bu. Çok kibar ve başarılı bir insan bunun samimiyetini de ailesini tanıdığım için anladım. Sevgilerini saygılarını asla gizlemezler bire adım atana on adım giderler öyle bir aile her neyse biz bi şekilde ailelere söyledik onun ailesi zaten ne zamandır beni anıyorlarmış ama bizimkiler çok şaşırdılar başta bi olabilir dediler ama 9 yaşı duyunca olmaz dendi istemediler. Onun harici herkes çok olumlu. Ailemin söyledikleri şu : çocuk çok iyi çok çalışkan ekmeğinin peşinde saçma sapan laçkalıklar yapmaz minyon tipli yakışıklı amaaaa büyük hem de çok. Ben şimdi size sormak istiyorum bu şartlarda sizce çok mu büyük bu kişi?
eşimle aramda 15 yaş var severek evlendik anlaşıyoruz bir sıkıntı yok on yıllıkta evliyiz. Anlaşmazlıklar oluyor arada ama karakter çatışması yaşdan dolayı değil.Evet sitede yeniyim o yüzden nasıl hitap edeceğimden emin değilim ama bi giriş yapayım hızlıca. Hanımlar ben 23 yaşındayım sevgilimde benden 9 yaş büyük. Bizim tanışmamız görücü usulü oldu fakat annem babam bilmiyordu bunu. Her neyse ben buluşmaya gittim ama ben karşıma gerçekten 32 yaşında gibi görünen bir adam çıkar sanmıştım. Ciddi manada bunu abartısız söylüyorum maks 27 28 gösteriyordu. Hala da öyle 32yi duyunca bir tereddüt ettim ya acaba bu son konuşmamız mı olsa diye ama ne olduysa ikimiz de birbirimize ısındık ben ne kadar dirensem de oldu bu. Çok kibar ve başarılı bir insan bunun samimiyetini de ailesini tanıdığım için anladım. Sevgilerini saygılarını asla gizlemezler bire adım atana on adım giderler öyle bir aile her neyse biz bi şekilde ailelere söyledik onun ailesi zaten ne zamandır beni anıyorlarmış ama bizimkiler çok şaşırdılar başta bi olabilir dediler ama 9 yaşı duyunca olmaz dendi istemediler. Onun harici herkes çok olumlu. Ailemin söyledikleri şu : çocuk çok iyi çok çalışkan ekmeğinin peşinde saçma sapan laçkalıklar yapmaz minyon tipli yakışıklı amaaaa büyük hem de çok. Ben şimdi size sormak istiyorum bu şartlarda sizce çok mu büyük bu kişi?
E anca evlenecek yaşlara gelirler hayat yoluna girene kadarBence fazla bir yaş farkı değil. Adam işini gücünü yoluna sokmuş, karakteri oturmuş, e ailesi de iyi diyorsunuz.
23 yaşında biri olarak hadi 25 yaşında birine ok dediniz. İş bulacak da, askere gidecek de vs vs.
Biraz tanımaya çalışın hemen ciddiye bindirmeyin. Bakalım aranızda çarışma vs olacak mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?