sevgilimle aramız fena...

çnkü o bana bende ona çok güveniyoruz fakat bu tatsızlık biraz sıkıntı oldu ama şuan esaj atıyor ve arıyor ben cevap vermiyorum bu sefer :) ama anladm ki üstüne gitmeynce daha iyi oluyor

son bir kez mesaj atmıştım çok büyük şeyler kaybediyorsun diye artık mesafeyi korumaya karar verdim :) şuan arıyor ve mesaj atıyor ama ben ona tekrar cevap vermeyeceğim

aynen öyle valla kardeşim...kendisi bilir yani neticede benim karnımı o doyurmuyor ya da benim paramı o vermiyor bana ailemde yeterli olur

ben ona çok toleranslı davranıyorum ki zaten :) ama hak ettiklerimi görmüyorum yani söylmedği için sevmediğini zannetmiyorum zaten sevmese bu kadar dediklerime katlanamazdı sanırım =) aynen öyle yapacğım kendi haline bırakıyorum artık ama beni aradığnda ya da mesaj attığında cevap vermeyecğm

belki de bu kadar iyi davranmamak lazım bu adamlara. Herşeyin mükemmeli oluncada sımarıyorlar ya da zaten herşey mükemmel olduğu için çabalamak zorunda kalmıyorlar. Özetle başına paspal bir başbelası arıyor olabilir.

olabilir azıcık merak etmesinden bir şey olmaz :82:

aynen öyle valla kardeşim...kendisi bilir yani neticede benim karnımı o doyurmuyor ya da benim paramı o vermiyor bana ailemde yeterli olur

son gelişme nedir canım haber ver sürünsün yaa cidden üzülür bu yaptığına ne kızlar var yaa erkekleri parmağında oynatıyor bide bize bak. bulmuş senn gibisini daha ne istiyosa

son gelişme nedir canım haber ver sürünsün yaa cidden üzülür bu yaptığına ne kızlar var yaa erkekleri parmağında oynatıyor bide bize bak. bulmuş senn gibisini daha ne istiyosa

olaay tersine döndü bu sefer ben yapıyorum aynısını mesaj atıyor arıyor falan soğuk soğuk konuşuyorum aramızı ısıtmaya calışıyor ama artık akıllandım :) eskisi gibi olmayacak

Amaan Fazla naz asik usandir:) burda yazilanlardan etkilenip sakin duzeltecegin bir iliskiyi cikmaza sokma:)mesafeli ama sicak bir iliski diliyorum sana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…