Ne kadardır berabersiniz?
Üzerine gitme, soru sorma, kendi haline bırak sende msj atmamaya bak derim ben
bu sıralar sevgilinize çokmu yüz verdiniz bence o yüzdendir kendimden biliyorm azıcık suyuna gidim nazlayım bi bakıyorum başıma çıkmış. bu erkekler hep böyle kendilerini geri çekiyolar ' kaçan kovalanır' die bi söz varya çok dogru kaççç kovalasın...!
Ne kadardır berabersiniz?
Üzerine gitme, soru sorma, kendi haline bırak sende msj atmamaya bak derim ben
kafası birşeye takılmış olabilir
böyle bi durumuda size yansıtmıştır.
bence çok üstüne gitmeyin bu aralar
ya aslında ben çok anlayış gösteriyorum gerçekten... ama kafasının bir şeye takılıp takılmadığını bana söylemesi gerekmez mi ? neticede ben onun sevgilisiyim iyi kötü yanında olmam gerekiyor diye düşünüyorum...
gelllde bana sor öyle adamı bacım 6 ayyy oldu o şekilde çekiyordum ne hayatm bitanem aşkım var ne seni seviyorum var ne iltifat var ilgilenmz etmez vakti yoktur yoğundur işleri vardır dinlenmesi gerekir vs vs defalarca sakince güzelce konuştum bi işe yaramadı ayrılalım bitsin dedim bu lafı ettiktn sonra yok ayrılmayalm demem ben dedi ve bitti , insan haliyle özlüyor özlüyrm dedim bu ilişkide ayrılık lafı bi kere söylenirdi söyledin dedi bende özlüyorum ama dönüşü yok artıkk diyor, daha çokkk 20ler beklersin değişmiyorlar üstüne ben sana böyle olduğumu söylemiştim diyorlar
O da iyimiş ha. Bir ilişkide bir defa ayrılalım lafı söylenir demek ve ayrılalım deyince hemen bitirmek. Demek ki gerçekten değer vermiyormuş canım. Kurtulduğuna sevinmelisin. Özlersin bir süre ama unutursun. İnsanlar ne acıları unutmuyor ki...
Beraberliğinizde 20. gün ise size karşı hislerinden emin olamıyor olabilir. Yeni ilişkilerde zırt pırt aranır benim bildiğim. Tabiki diğer taraftan olumsuzu da düşünmemek lazım her zaman. Belki bir derdi vardır. Ben sevgiliyim bana anlatmalı demişsiniz ama yeni ilişkilerde erkekler, aile vb. özellerini anlatmazlar. İyice size güvenmesi, aylar belki de yıllar geçmesi lazım sizi sırdaş da kabul etmesi için. Bence ilişki için aceleci davranıyorsunuz. Zamana bırakın; zamanla oturur herşey.
Tatilde aranızda farklı bir yakınlaşmamı oldu canım,keşke bu kadar kısa sürede tatile gitmeseydin onunla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?