sevgilimle aramız fena...

rmysadige

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
111
0
46
Ankara
arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum erkek arkadaşım var astsubay baya stresli bir işe sahip ve ailesinin yanında olmaması şuan çok sıkıntı yaratıyor özlediğini onların yanına gitmek istediğini tatilin iyi geleceğini söylüyor ama bir an da bana karşı çok değişti Geçen Pazar günü beraberdik birlikte kaldık falan sonra ben eve geçtim mesaj atıyorum işte n'apıyorsun falan diye o da dışarıda olduğunu belirtti iyi güzel akşama doğru mesaj atıyorum mesaj yok falan iyice gerildim neyse bi 3 gün böyle umursamaz bir şekilde devam etti sonunda patladım derdinin ne olduğunu sordum fakat bi derdi olmadığını hislerinde bi değişme olmadığını söyledi...Ama çok değiştiğinin farkındayım eskisi gitti bambaşka birisi geldi sanki artık seni seviyorum demiyor aşkım,bir tanem,hayatım gibi kelimeler kullanmıyor ben neden böylesin dediğimde ise ben böyleyim değişemem diyor sana karşı hislerim aynı diyor dün konuştuk tekrar bende böyle devam edeceksen ben yokum dedim 3 kez falan ayrılmaya çalıştım fakat o ayrılmak istemediğini ve beni sevdiğini belirtti ama seni seviyorum demenin ve diğer kelimelerin içinden gelmediğini söyledi...bende nedenini sorduğumda bugün bana 3 kez ayrılalım dedin dedi...Bende haklı olduğunu düşünerek bu konuda özür diledim fakat bana çok kırgın olduğunu belirtti ama benim bi suçum yok onun davranışları yüzünden bu duruma geldiğimizi söyledim oluruna bırak sonra konuşalım dedi NE YAPMALIYIMM ??????

Ne kadardır berabersiniz?

Üzerine gitme, soru sorma, kendi haline bırak sende msj atmamaya bak derim ben

bu sıralar sevgilinize çokmu yüz verdiniz bence o yüzdendir kendimden biliyorm azıcık suyuna gidim nazlayım bi bakıyorum başıma çıkmış. bu erkekler hep böyle kendilerini geri çekiyolar ' kaçan kovalanır' die bi söz varya çok dogru kaççç kovalasın...!

aslında öyle ama kaçıpta kovalanmamak durumuda olabilirse o zaman kötü olmaz mı ? çünkü o kaçarsa ben kaçarsam daha karışmaz mı durum bu sefer aşkın kıymeti sevginin gücü kalmaz

kafası birşeye takılmış olabilir
böyle bi durumuda size yansıtmıştır.
bence çok üstüne gitmeyin bu aralar

kafası birşeye takılmış olabilir
böyle bi durumuda size yansıtmıştır.
bence çok üstüne gitmeyin bu aralar

ya aslında ben çok anlayış gösteriyorum gerçekten... ama kafasının bir şeye takılıp takılmadığını bana söylemesi gerekmez mi ? neticede ben onun sevgilisiyim iyi kötü yanında olmam gerekiyor diye düşünüyorum...

erkekler her konuyu anlatmayı sevmez
özellkle bu konu onların zayıf yönlerini ele vericek cinsten birşeyse bilhassa sevgililerinden saklarlar.

Beraberliğinizde 20. gün ise size karşı hislerinden emin olamıyor olabilir. Yeni ilişkilerde zırt pırt aranır benim bildiğim. Tabiki diğer taraftan olumsuzu da düşünmemek lazım her zaman. Belki bir derdi vardır. Ben sevgiliyim bana anlatmalı demişsiniz ama yeni ilişkilerde erkekler, aile vb. özellerini anlatmazlar. İyice size güvenmesi, aylar belki de yıllar geçmesi lazım sizi sırdaş da kabul etmesi için. Bence ilişki için aceleci davranıyorsunuz. Zamana bırakın; zamanla oturur herşey.

Tatilde aranızda farklı bir yakınlaşmamı oldu canım,keşke bu kadar kısa sürede tatile gitmeseydin onunla..

ben yeni ilişkilerde özellikle 20.güne kadar eskisi gibi değil cümlesinin kurulmasını şaşırtıcı buluyorum. Çok yoğun yaşanan ilişkiler zamana inat hızla tükeniyor.. Bence biraz sende mesafe koymalı kendi hayatına yoğunlaşmalısın ve her tatsız durumda ayrılalım demek yerine tavrınla bu işte sorun var diyebilmelisin.

ilişkiniz daha yeni ama erkek arkadaşınızın stresli bir işi olduğunu göz önüne alırsak ona biraz daha toleranslı davranmanız gerekebilir.yani sizi seviyorum ya da birbirinize kullandığınız özel hitapları kullanmaması sizi yaralayabilir özellikle ilişki yeniyken,ama bunları söylememesi de sizi sevmediğini göstermez.bu arada hemen en küçük bir olayda ayrılalım demek çözüm getirmez aksine sorunu daha da büyütür ilişkide.siz iyisi mi onu kendi haline bırakın üzerine fazla gitmeyin.sizi aradığında mesaj attığında konuşun ki bu zaman içerisinde o da düşünsün.bilemiyorum ben böyle düşündüm

İlişkiniz başlayalı 20 gün olmuş.
Hareketleri siz onunla bir gece kaldıktan hemen sonra değişmiş.
İlgisi azalmış, umursamıyor gibi ama bir yandan da ayrılmak istemiyor.

Bunlar gerçekten size bir mesaj vermiyor mu? Neden bu kadar kısa süredir birlikte olduğunuz biriyle beraber kalıyorsunuz demiycem çünkü bu kişilerin kendi seçimidir. Ancak her erkek bu kadar kısa süre içinde fazla şey aldığı ilişkiye değer vermez. Sizi yedekte tutup gönlü istediğinde geleceği bir liman hazırlamasına müsaade etmeyin.

bence bi soğukluk var onda ama senden ayrılmak da istemiyor. ilşkiniz de çok yeniymiş. mesela bizimki 3 yılı doldu bana böle bişey yapsa kıyameti koparırım. ama siz daha çok yenisiniz üstüne hiç gitme o nasıl davranıyosa sende aynısını davran. o sölemiyosa sende söleme. bne pek yüz verme derim kısa sürede düzelcektir. düzelmezse de kendi bilir kendi kaybeder

gelllde bana sor öyle adamı bacım 6 ayyy oldu o şekilde çekiyordum ne hayatm bitanem aşkım var ne seni seviyorum var ne iltifat var ilgilenmz etmez vakti yoktur yoğundur işleri vardır dinlenmesi gerekir vs vs defalarca sakince güzelce konuştum bi işe yaramadı ayrılalım bitsin dedim bu lafı ettiktn sonra yok ayrılmayalm demem ben dedi ve bitti , insan haliyle özlüyor özlüyrm dedim bu ilişkide ayrılık lafı bi kere söylenirdi söyledin dedi bende özlüyorum ama dönüşü yok artıkk diyor, daha çokkk 20ler beklersin değişmiyorlar üstüne ben sana böyle olduğumu söylemiştim diyorlar

O da iyimiş ha. Bir ilişkide bir defa ayrılalım lafı söylenir demek ve ayrılalım deyince hemen bitirmek. Demek ki gerçekten değer vermiyormuş canım. Kurtulduğuna sevinmelisin. Özlersin bir süre ama unutursun. İnsanlar ne acıları unutmuyor ki...

alllaha havale ediyorum onu benim gibisinide bulamayacağınada eminim bu ilişki gören herkes şoklardaydı hizmette kusur yoktu evde bile bakımım süsüm topuklu ayakkabım eksik olmazdı herşeyini en ince ayrıntısına düşünürdüm

kesinlikle doğru söylüyorsnuzz artık zamana bırakmaya karar verdim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…