arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
erkek arkadaşım var astsubay baya stresli bir işe sahip ve ailesinin yanında olmaması şuan çok sıkıntı yaratıyor özlediğini onların yanına gitmek istediğini tatilin iyi geleceğini söylüyor ama bir an da bana karşı çok değişti Geçen Pazar günü beraberdik birlikte kaldık falan sonra ben eve geçtim mesaj atıyorum işte n'apıyorsun falan diye o da dışarıda olduğunu belirtti iyi güzel akşama doğru mesaj atıyorum mesaj yok falan iyice gerildim neyse bi 3 gün böyle umursamaz bir şekilde devam etti sonunda patladım derdinin ne olduğunu sordum fakat bi derdi olmadığını hislerinde bi değişme olmadığını söyledi...Ama çok değiştiğinin farkındayım eskisi gitti bambaşka birisi geldi sanki artık seni seviyorum demiyor aşkım,bir tanem,hayatım gibi kelimeler kullanmıyor ben neden böylesin dediğimde ise ben böyleyim değişemem diyor sana karşı hislerim aynı diyor dün konuştuk tekrar bende böyle devam edeceksen ben yokum dedim 3 kez falan ayrılmaya çalıştım fakat o ayrılmak istemediğini ve beni sevdiğini belirtti ama seni seviyorum demenin ve diğer kelimelerin içinden gelmediğini söyledi...bende nedenini sorduğumda bugün bana 3 kez ayrılalım dedin dedi...Bende haklı olduğunu düşünerek bu konuda özür diledim fakat bana çok kırgın olduğunu belirtti ama benim bi suçum yok onun davranışları yüzünden bu duruma geldiğimizi söyledim oluruna bırak sonra konuşalım dedi NE YAPMALIYIMM ??????